Yorum Sayısı: 11,538
Konu Sayısı: 642
Rep Puanı:
532
Teşekkürler: 8
133 mesaj içinde 938 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: #Power
SanalPara (SP): 1,308 SP
(04-01-2016 Saat: 23:04)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:00)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:49)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:45)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:39)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu attigin yorumu cekememezligemi vereyim yoksa başka birşeyemi? Sanki oyuncagini elinden aldimda agliyorsun gibi. Sistem benim sistemim katilan katilir sitede en fazla aktifligin oldugu surede acilacak konu veya süre uzatılabilir. Ve bu gorevi admin nickli adminden izin alarakmaldim. Simdi diger adminden ayirt etmiyorum ama tarafda tutmuyorum. Nerden cikarttin bunu? Kurallari oku , okumadan yazma. Taraf tutulacak bir yanı yok. Bencillik yapma. Ben seni neyini çekemeyeyim Allah aşkına? Gelip burada bana ego yapıyorsun. Sen benim elimden oyuncak bile alamazsın bu arada. Tamam arkadaşım sistem senin, her şey senin. Ama bozukluk var burada. Ben senin taraf tutacağına inanıyorum. Benim fikrim bu. Değerlendirilir veya değerlendirilmez orası adminlere kalmış. İtiraz ettigin kurali soyle degistirelim o zaman hiç baslamadan. Burada taraf tutulacak bir sey yok. Herkes hak ettigini alacak. Aramizda tutturmuşsun bir düşmanlık gelip kendi sistemimde ve konumda bana neyin egosu bu diyorsun. Egolu birisi degilim olmayida dusunmuyorum ancak süreye kafayı taktıysan soyle duzelt diye duzeltelim. Gerginlik çıkarmana gerek yok. Ben gerekli kuralları söyledim. Ve kendi düşüncelerimi yazdım. Uzatmayalım o zaman gerginlik çıkarmaya gerek yok.
Bu konunun dışında,
Sayın @Corleone,
Bir tartışmada, özellikle bu tartışmada biraz ağır laflar kullanılıyor. Siz de tuttuğunuz adama teşekkür ediyorsunuz. Sizin yapmanız gereken bu değil. Harekete geçip bir şekilde gerginliği önlemek, tarafı gösterip diğer adamı sinirlendirmek değil. Yönetici tarafsız olmalı. Tartışırken de tarafsızlıktan bahsettim. Bu forumda kutuplaşma var. Herkes görüyor bunu. Sn. @ertank yanlis anlasilmasin. Corleone yorumumu begenmis. Bu forumda kutuplasmamvar saolsun ertankda senin yaptigin tum yorumlari begeniyor? Benim sözüm yöneticiyeydi. O üye yapar istediğini. Tamam hadi teşekkür etsin onu da geçtim. Bir cevap atmadan gerginlik varken bekleyecek mi yani?
Yorum Sayısı: 4,494
Konu Sayısı: 472
Teşekkürler: 30
54 mesaj içinde 490 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Hatake
SanalPara (SP): 6,089 SP
Herkesin gorusu farkli. Sen nasil kendi gorusunu destekliyorsan ismailde emsalsiz arkadasi destekleyebilir. Burasi forum. Sorun varsa disarda cozmenizi diliyorum. Veyahut ozelden. Ikinizde gidip elinizi yuzunuzu yikayip sakince dusunun bence. Her neyse iyi forumlar...
Yorum Sayısı: 8,365
Konu Sayısı: 801
Rep Puanı:
560
Teşekkürler: 177
177 mesaj içinde 1096 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: EmSaLSiZ
SanalPara (SP): 9,382 SP
(04-01-2016 Saat: 23:04)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:00)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:49)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:45)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:39)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu attigin yorumu cekememezligemi vereyim yoksa başka birşeyemi? Sanki oyuncagini elinden aldimda agliyorsun gibi. Sistem benim sistemim katilan katilir sitede en fazla aktifligin oldugu surede acilacak konu veya süre uzatılabilir. Ve bu gorevi admin nickli adminden izin alarakmaldim. Simdi diger adminden ayirt etmiyorum ama tarafda tutmuyorum. Nerden cikarttin bunu? Kurallari oku , okumadan yazma. Taraf tutulacak bir yanı yok. Bencillik yapma. Ben seni neyini çekemeyeyim Allah aşkına? Gelip burada bana ego yapıyorsun. Sen benim elimden oyuncak bile alamazsın bu arada. Tamam arkadaşım sistem senin, her şey senin. Ama bozukluk var burada. Ben senin taraf tutacağına inanıyorum. Benim fikrim bu. Değerlendirilir veya değerlendirilmez orası adminlere kalmış. İtiraz ettigin kurali soyle degistirelim o zaman hiç baslamadan. Burada taraf tutulacak bir sey yok. Herkes hak ettigini alacak. Aramizda tutturmuşsun bir düşmanlık gelip kendi sistemimde ve konumda bana neyin egosu bu diyorsun. Egolu birisi degilim olmayida dusunmuyorum ancak süreye kafayı taktıysan soyle duzelt diye duzeltelim. Gerginlik çıkarmana gerek yok. Ben gerekli kuralları söyledim. Ve kendi düşüncelerimi yazdım. Uzatmayalım o zaman gerginlik çıkarmaya gerek yok.
Bu konunun dışında,
Sayın @Corleone,
Bir tartışmada, özellikle bu tartışmada biraz ağır laflar kullanılıyor. Siz de tuttuğunuz adama teşekkür ediyorsunuz. Sizin yapmanız gereken bu değil. Harekete geçip bir şekilde gerginliği önlemek, tarafı gösterip diğer adamı sinirlendirmek değil. Yönetici tarafsız olmalı. Tartışırken de tarafsızlıktan bahsettim. Bu forumda kutuplaşma var. Herkes görüyor bunu.
O teşekkürün anlamı eleştriyi kin ve öfke kusarak yapmamanın tebriğidir. Gel gelelim ki ikinizde haksızsınız. Şayet ben olaya müdahele ettiğinde siper alınacağı için ne Corleone'un olaya müdahele edeceğine, ne de bu saatten sonra benim bir olaya el atacağıma inanırım.
Kendi seçimi tabii. Kendi iradeleriniz var kendinizi durdurabilirsiniz. Sizi uyarması sözlü değil yazılı gerekir zannımca. Ortada birsey olsa her turlu uyariya razıyım ama ortada dikkatemalınacak pek birseynyok. O yuzden ofkeyle karisacagim bir durumda gormuyorum.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
Yorum Sayısı: 10,061
Konu Sayısı: 1,274
Rep Puanı:
403
Teşekkürler: 481
533 mesaj içinde 1932 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Shelby
SanalPara (SP): 21 SP
04-01-2016 Saat: 23:07
(Son Düzenleme: 04-01-2016 Saat: 23:08, Düzenleyen: Shelby.)
(04-01-2016 Saat: 23:04)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:00)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:49)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:45)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:39)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu attigin yorumu cekememezligemi vereyim yoksa başka birşeyemi? Sanki oyuncagini elinden aldimda agliyorsun gibi. Sistem benim sistemim katilan katilir sitede en fazla aktifligin oldugu surede acilacak konu veya süre uzatılabilir. Ve bu gorevi admin nickli adminden izin alarakmaldim. Simdi diger adminden ayirt etmiyorum ama tarafda tutmuyorum. Nerden cikarttin bunu? Kurallari oku , okumadan yazma. Taraf tutulacak bir yanı yok. Bencillik yapma. Ben seni neyini çekemeyeyim Allah aşkına? Gelip burada bana ego yapıyorsun. Sen benim elimden oyuncak bile alamazsın bu arada. Tamam arkadaşım sistem senin, her şey senin. Ama bozukluk var burada. Ben senin taraf tutacağına inanıyorum. Benim fikrim bu. Değerlendirilir veya değerlendirilmez orası adminlere kalmış. İtiraz ettigin kurali soyle degistirelim o zaman hiç baslamadan. Burada taraf tutulacak bir sey yok. Herkes hak ettigini alacak. Aramizda tutturmuşsun bir düşmanlık gelip kendi sistemimde ve konumda bana neyin egosu bu diyorsun. Egolu birisi degilim olmayida dusunmuyorum ancak süreye kafayı taktıysan soyle duzelt diye duzeltelim. Gerginlik çıkarmana gerek yok. Ben gerekli kuralları söyledim. Ve kendi düşüncelerimi yazdım. Uzatmayalım o zaman gerginlik çıkarmaya gerek yok.
Bu konunun dışında,
Sayın @Corleone,
Bir tartışmada, özellikle bu tartışmada biraz ağır laflar kullanılıyor. Siz de tuttuğunuz adama teşekkür ediyorsunuz. Sizin yapmanız gereken bu değil. Harekete geçip bir şekilde gerginliği önlemek, tarafı gösterip diğer adamı sinirlendirmek değil. Yönetici tarafsız olmalı. Tartışırken de tarafsızlıktan bahsettim. Bu forumda kutuplaşma var. Herkes görüyor bunu.
O teşekkürün anlamı eleştriyi kin ve öfke kusarak yapmamanın tebriğidir. Gel gelelim ki ikinizde haksızsınız. Şayet ben olaya müdahele ettiğinde siper alınacağı için ne Corleone'un olaya müdahele edeceğine, ne de bu saatten sonra benim bir olaya el atacağıma inanırım.
Kendi seçimi tabii. Kendi iradeleriniz var kendinizi durdurabilirsiniz. Sizi uyarması sözlü değil yazılı gerekir zannımca.
Öncelike yazılı uyarı çok ağır olur sonuçta ikiside iradeli insanlar ve zaten kapatacaklardır konuyu Ayrıca
Kaç yaşında adamlarsınız ve yaptığınız tartışmaya bakın. Sen bu adamı sevmiyorsan oda seni sevmiyorsa. Konuşmayın. Ne sen gel ona bir şey yaz nede o sana.
Alıntı:- Ayrıca senin bu görevi almanı da doğru bulmuyorum.
Burada zaten kişiyle böyle bir şeyiniz var bunu yazman hata hadi önerini belirttin tamam. O bunu iyi bir şekilde karşılayabilirdi.
Bunu buraya yazmaktansa admine mesaj atman dağa doğru değilmi?
Ben bunu kendimde de sevmem. Belki sende sevmezsin orasını bilmem.
Ne bu konuyu konuştunuz diyin kapansan eğer power bu konuyu bir yetkilinin açmasını istiyorsan admine iletebilirsin.
Bu uyarımdır.
Esenlikler dilerim.
Üye > Grafiker Adayı > Grafiker > Uzman Grafiker > Grafiker 2. Seviye > Grafiker 3. Seviye > Emektar > Denetleme Ekibi Müfettiş > Denetleme Ekibi Baş Müfettiş > Denetleme Ekibi Lideri > Genel Şef > Yardımcı Admin > Admin > Emekli Admin
Rep Puanı:
560
(04-01-2016 Saat: 23:06)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:04)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:00)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:49)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:45)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben seni neyini çekemeyeyim Allah aşkına? Gelip burada bana ego yapıyorsun. Sen benim elimden oyuncak bile alamazsın bu arada. Tamam arkadaşım sistem senin, her şey senin. Ama bozukluk var burada. Ben senin taraf tutacağına inanıyorum. Benim fikrim bu. Değerlendirilir veya değerlendirilmez orası adminlere kalmış. İtiraz ettigin kurali soyle degistirelim o zaman hiç baslamadan. Burada taraf tutulacak bir sey yok. Herkes hak ettigini alacak. Aramizda tutturmuşsun bir düşmanlık gelip kendi sistemimde ve konumda bana neyin egosu bu diyorsun. Egolu birisi degilim olmayida dusunmuyorum ancak süreye kafayı taktıysan soyle duzelt diye duzeltelim. Gerginlik çıkarmana gerek yok. Ben gerekli kuralları söyledim. Ve kendi düşüncelerimi yazdım. Uzatmayalım o zaman gerginlik çıkarmaya gerek yok.
Bu konunun dışında,
Sayın @Corleone,
Bir tartışmada, özellikle bu tartışmada biraz ağır laflar kullanılıyor. Siz de tuttuğunuz adama teşekkür ediyorsunuz. Sizin yapmanız gereken bu değil. Harekete geçip bir şekilde gerginliği önlemek, tarafı gösterip diğer adamı sinirlendirmek değil. Yönetici tarafsız olmalı. Tartışırken de tarafsızlıktan bahsettim. Bu forumda kutuplaşma var. Herkes görüyor bunu. Sn. @ertank yanlis anlasilmasin. Corleone yorumumu begenmis. Bu forumda kutuplasmamvar saolsun ertankda senin yaptigin tum yorumlari begeniyor? Benim sözüm yöneticiyeydi. O üye yapar istediğini. Tamam hadi teşekkür etsin onu da geçtim. Bir cevap atmadan gerginlik varken bekleyecek mi yani?
Sen buna gerginlikmi diyorsun? :)
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: rayray93
SanalPara (SP): 271 SP
@emsalsiz biriniz kinini kusuyor, diğeriniz kin besliyor. Tartışmada iki taraftan biri geri adım atması lazım ikinizde üyesiniz.
Rep Puanı:
532
Bu konunun dışında,
Sayın @Corleone,
Kendi seçimi tabii. Kendi iradeleriniz var kendinizi durdurabilirsiniz. Sizi uyarması sözlü değil yazılı gerekir zannımca.
Haklısın.
(04-01-2016 Saat: 23:07)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:04)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:00)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:49)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:45)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben seni neyini çekemeyeyim Allah aşkına? Gelip burada bana ego yapıyorsun. Sen benim elimden oyuncak bile alamazsın bu arada. Tamam arkadaşım sistem senin, her şey senin. Ama bozukluk var burada. Ben senin taraf tutacağına inanıyorum. Benim fikrim bu. Değerlendirilir veya değerlendirilmez orası adminlere kalmış. İtiraz ettigin kurali soyle degistirelim o zaman hiç baslamadan. Burada taraf tutulacak bir sey yok. Herkes hak ettigini alacak. Aramizda tutturmuşsun bir düşmanlık gelip kendi sistemimde ve konumda bana neyin egosu bu diyorsun. Egolu birisi degilim olmayida dusunmuyorum ancak süreye kafayı taktıysan soyle duzelt diye duzeltelim. Gerginlik çıkarmana gerek yok. Ben gerekli kuralları söyledim. Ve kendi düşüncelerimi yazdım. Uzatmayalım o zaman gerginlik çıkarmaya gerek yok.
Bu konunun dışında,
Sayın @Corleone,
Öncelike yazılı uyarı çok ağır olur sonuçta ikiside iradeli insanlar ve zaten kapatacaklardır konuyu Ayrıca
Kaç yaşında adamlarsınız ve yaptığınız tartışmaya bakın. Sen bu adamı sevmiyorsan oda seni sevmiyorsa. Konuşmayın. Ne sen gel ona bir şey yaz nede o sana.
Alıntı:- Ayrıca senin bu görevi almanı da doğru bulmuyorum.
Burada zaten kişiyle böyle bir şeyiniz var bunu yazman hata hadi önerini belirttin tamam. O bunu iyi bir şekilde karşılayabilirdi.
Bunu buraya yazmaktansa admine mesaj atman dağa doğru değilmi?
Ben bunu kendimde de sevmem. Belki sende sevmezsin orasını bilmem.
Ne bu konuyu konuştunuz diyin kapansan eğer power bu konuyu bir yetkilinin açmasını istiyorsan admine iletebilirsin.
Bu uyarımdır.
Esenlikler dilerim.
(04-01-2016 Saat: 23:07)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:06)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:04)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:00)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 22:49)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İtiraz ettigin kurali soyle degistirelim o zaman hiç baslamadan. Burada taraf tutulacak bir sey yok. Herkes hak ettigini alacak. Aramizda tutturmuşsun bir düşmanlık gelip kendi sistemimde ve konumda bana neyin egosu bu diyorsun. Egolu birisi degilim olmayida dusunmuyorum ancak süreye kafayı taktıysan soyle duzelt diye duzeltelim. Gerginlik çıkarmana gerek yok. Ben gerekli kuralları söyledim. Ve kendi düşüncelerimi yazdım. Uzatmayalım o zaman gerginlik çıkarmaya gerek yok.
Bu konunun dışında,
Sayın @Corleone,
Sen buna gerginlikmi diyorsun? :)
Ne bekliyordun? (:
----------------------------------
Tamam siz haklısınız ben haksızım. Konunun akışı daha fazla bozulmasın.
Rep Puanı:
560
(04-01-2016 Saat: 23:09)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @emsalsiz biriniz kinini kusuyor, diğeriniz kin besliyor. Tartışmada iki taraftan biri geri adım atması lazım ikinizde üyesiniz.
Kinimi ne kusuyorum ne besliyorum benim kimseye kinim yok. Beni düşmanı olarak goruyor. Olay bu.
Rep Puanı:
532
(04-01-2016 Saat: 23:14)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:09)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @emsalsiz biriniz kinini kusuyor, diğeriniz kin besliyor. Tartışmada iki taraftan biri geri adım atması lazım ikinizde üyesiniz.
Kinimi ne kusuyorum ne besliyorum benim kimseye kinim yok. Beni düşmanı olarak goruyor. Olay bu.
(25-12-2015 Saat: 18:28)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basarilar. "ESKİ" tema ekibi liderinin yerini fazlasiyla dolduracsgini saniyorum.
Tek bana dokunan yorumun bu da değil. Forum içi bu tür şeylere böyle karşılık veriyorum. Kusura bakmayın.
Yorum Sayısı: 3,626
Konu Sayısı: 431
Rep Puanı:
80
Teşekkürler: 47
85 mesaj içinde 751 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: leojely
SanalPara (SP): 152 SP
Her 2 tarafta haksiz.Uyari Puani Verilmeli
Rep Puanı:
560
Bu benim gorusum. Konuma attigin yorumda senin gorusun.
Rep Puanı:
532
(04-01-2016 Saat: 23:21)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her 2 tarafta haksiz.Uyari Puani Verilmeli :D
(04-01-2016 Saat: 23:22)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu benim gorusum. Konuma attigin yorumda senin gorusun. Evet bu kadar mı? Buraya istediğini yazabilirsin ama aklıma yazamazsın.
Yorum Sayısı: 11,577
Konu Sayısı: 2,160
Rep Puanı:
1,131
Teşekkürler: 0
167 mesaj içinde 701 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: #Captain
SanalPara (SP): 3,078 SP
04-01-2016 Saat: 23:24
(Son Düzenleme: 04-01-2016 Saat: 23:25, Düzenleyen: #Captain.)
Tartışmadaki yorumları okuyup okuyup güldüm. Bu sözleriniz boşuna yapılan baş ağrısı, bu forumda yüz yüze bakıyorsunuz. Aynı ortamda durup yer alıyorsunuz, boş boş laf yapıp boşuna kafa ağrıtıyorsunuz.
Bu konuda iki kişininde haklı olup olmadığı durumlar var. Benim bildiğim yönetici izlemek yerine konuyu kilitleyip daha fazla atışmamalarını sağlar, biraz akıllı olun.
Rep Puanı:
403
Konuyu kitlemek istemiyorum iki olgun insan gibi durmalarını bekliyorum. Güzelim proje çöpe gitmesin.
Üye > Grafiker Adayı > Grafiker > Uzman Grafiker > Grafiker 2. Seviye > Grafiker 3. Seviye > Emektar > Denetleme Ekibi Müfettiş > Denetleme Ekibi Baş Müfettiş > Denetleme Ekibi Lideri > Genel Şef > Yardımcı Admin > Admin > Emekli Admin
Yorum Sayısı: 3,626
Konu Sayısı: 431
Rep Puanı:
80
Teşekkürler: 47
85 mesaj içinde 751 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: leojely
SanalPara (SP): 152 SP
Artik bu tarz olaylara uyari verilmeli hepsinde konu kapaniyor kafasi esen kavga ediyor.
Yorum Sayısı: 11,577
Konu Sayısı: 2,160
Rep Puanı:
1,131
Teşekkürler: 0
167 mesaj içinde 701 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: #Captain
SanalPara (SP): 3,078 SP
(04-01-2016 Saat: 23:25)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu kitlemek istemiyorum iki olgun insan gibi durmalarını bekliyorum. Güzelim proje çöpe gitmesin.
Konu zaten bu tür yorumlar yüzünden çöp olmuş. Admin olsam proje yerine yönetimi düzenlerim.
Rep Puanı:
403
Peki konuyu kitliyorum. Konu şuanlık açılmasın baştan emsalsız.
Admine ileteceğim ben
Ayrıca uygun bir uyarı puanıda alıcaksınız.
Yorum Sayısı: 1,008
Konu Sayısı: 90
Teşekkürler: 126
105 mesaj içinde 286 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: bilsoft
SanalPara (SP): 70 SP
(04-01-2016 Saat: 23:27)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (04-01-2016 Saat: 23:25)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu kitlemek istemiyorum iki olgun insan gibi durmalarını bekliyorum. Güzelim proje çöpe gitmesin.
Konu zaten bu tür yorumlar yüzünden çöp olmuş. Admin olsam proje yerine yönetimi düzenlerim.
En mantıklı konuşmayı burada sadece cem yapmış. Yani şu sitede çıkan her kavga istisnasız neredeyse tamamı saçma sapan sebeplerden edilen, gereksiz bir ömür törpüleme mazoşizmi bildiğiniz. Kıskançlıklar olur, alınganlıklar ya da beklentilere dair bencillikler. o sebep ya da bu sebep; farketmez neden edildiği o kavganın. Çünkü her iki tarafa göre haklı taraf belli zaten, yazık yani cidden yazık.
Yorum Sayısı: 6,802
Konu Sayısı: 230
Rep Puanı:
820
Teşekkürler: 93
156 mesaj içinde 432 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: TaaRRuz
SanalPara (SP): 12,748 SP
Konuyu kilitleyen kimse açsın bu güzel ve aktif bir proje sadece kurallariyla biraz oynarız.Herkesi tatmin edecek bir noktaya getiririz.Uye basvurusu tarzinda degil hele sureli hic degil.Oylamada olmazEkiptekiler isimleri belirler denetim denetler en son 3 e indirilir ve oylama ile secilir.Yoksa herkes arkadasına oy versin...Boyle olmaz daha mantikli ve stratejik ilerlemek lazim.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Rep Puanı:
403
Konu açıldı.
|