https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Corleone - Tema Ekibi Ekibi Lideri Başvurusu
Adınız & Soyadınız:İsmail İLHAN
Yaşınız:17
Eğitim Durumunuz:lise 3
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe:Tema Ekibi Lideri
Üyelik Tarihiniz:2013
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler:Grafiker adayı,grafiker,baş grafiker
MyBB Bilgi Seviyeniz:80
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz:Orta
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=66722&highlight=Kay%C4%B1p+tema
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=70679&highlight=Kay%C4%B1p+tema
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=76364
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=80181
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=71429
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=71554&highlight=Cumaya+gittik+gelicez
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?:Kendimi gelistirdiğimi düşünüyorum..
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?:Tema,Ekip,Kurallar
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?:Sabırsız olmam
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?:Ölene kadar.

Konu silindiği için tekrardan açıldı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Hocam sürekli aktifsiniz. Benim gözümde her şeyi hak ediyorsunuz. Sizden çok şey öğrendim. Başarılar.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler yorumlar için.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar umarım seçilirsiniz :) temalarınız güzel
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aktif bir gorevlisiniz o rutbeye kaydirilmaniz daha iyi olabilir
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler yorumlar için.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biraz elestiri gibi olucak ama bence tema ekibi liderinin html css ve js dillerini cok iyi bilmelidir anliyorum cok aktifsiniz ancak bu rutbe icin aktifligi yeterli bulmuyorum sadece ayni zamansa kodlamalarında az sayıda bence bu rutbeye gelecek kişinin gercekten çok iyi ve farkli temalar yapıp paylasması gerekir. Ben sizi uygun görmüyorum kendinizi ve kodlama becerilerinizi kanıtlicak bir tema yapmalısınız bence.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-12-2015 Saat: 19:16)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biraz elestiri gibi olucak ama bence tema ekibi liderinin html css ve js dillerini cok iyi bilmelidir anliyorum cok aktifsiniz ancak bu rutbe icin aktifligi yeterli bulmuyorum sadece ayni zamansa kodlamalarında az sayıda bence bu rutbeye gelecek kişinin gercekten çok iyi ve farkli temalar yapıp paylasması gerekir. Ben sizi uygun görmüyorum kendinizi ve kodlama becerilerinizi kanıtlicak bir tema yapmalısınız bence.

Tema ekibi ile Coder'i karıştırmışsınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-12-2015 Saat: 19:27)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-12-2015 Saat: 19:16)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biraz elestiri gibi olucak ama bence tema ekibi liderinin html css ve js dillerini cok iyi bilmelidir anliyorum cok aktifsiniz ancak bu rutbe icin aktifligi yeterli bulmuyorum sadece ayni zamansa kodlamalarında az sayıda bence bu rutbeye gelecek kişinin gercekten çok iyi ve farkli temalar yapıp paylasması gerekir. Ben sizi uygun görmüyorum kendinizi ve kodlama becerilerinizi kanıtlicak bir tema yapmalısınız bence.

Tema ekibi ile Coder'i karıştırmışsınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tema Yapan Ve Paylaşan Kimse Yok Bu Zamanlarda Bence İlk Önce Biraz Tema Yapın Ve Paylaşın Ön Plana Çıkın.
Başarılar.
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
(24-12-2015 Saat: 20:11)Red0x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema Yapan Ve Paylaşan Kimse Yok Bu Zamanlarda Bence İlk Önce Biraz Tema Yapın Ve Paylaşın Ön Plana Çıkın.
Başarılar.

rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Tema ekibi ile Coder'i karıştırmışsınız.

Bunu her yıl minimum 10 adet tema çıkartarak 3 yılda 45 adet tema yapan birisi olarak söylüyorum. Tema görevlisinin işi tema convert etmek. T.E. Liderinin ekip yönetecek olması var. Fazla tema çevirisi için kendini yırtması gerekmiyor. Eğer yapacak ise ekibindeki kişinin açığını , eksikliğini kapatmak ve onların yaptığı işin tecrübe açısından üstünde olmak için yapacak.

Grafiker'lerin sürekli isteklere bakıp, G.Liderinin grafikerleri yönetip nadiren bile olsa mutlaka isteklere yönelmesi ile aynı şey bu.

Sunucu yönetimindede bu vardır. 8 Level admin rütbesi var. 8 olan kişi inzivaya çekilir. 7. rütbede olandan sorumludur her şey. 8 Sadece kontrol eder.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
eğer bu düşünce ile devam ederseniz 10tr.net düşüşe devam edecek insanlar zaten forumlardan bıkmış sadece 10tr.net'e özel güzel başarılı temalar olursa onları çekicek olur tabiki ayriyetten o zaman lidere kadar çalış sonra yat yani cumhurbaşkanı ol yat demekle aynı şey bu eğer bu mantikla giderseniz siteniz yakında 50-hit ila 100 hite kadar düşüşe uğruyacaktır bence ben sadece gündemi takip etmek için giren kişilerdenim forumuda sevmem şahsen yani büyüyen birşey degildir herneyse bence ekip lideri daha çok çalışmalı ve alt rütbedekilere örnek olmalıdır aynı zamanda tasarımlarıylada dikkat çekmelidir siz tema yapım ekibi ile coder ekibini ayırmıssınız sanırsam çok saçma bence neyse iyi günler başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-12-2015 Saat: 20:59)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eğer bu düşünce ile devam ederseniz 10tr.net düşüşe devam edecek insanlar zaten forumlardan bıkmış sadece 10tr.net'e özel güzel başarılı temalar olursa onları çekicek olur tabiki ayriyetten o zaman lidere kadar çalış sonra yat yani cumhurbaşkanı ol yat demekle aynı şey bu eğer bu mantikla giderseniz siteniz yakında 50-hit ila 100 hite kadar düşüşe uğruyacaktır bence ben sadece gündemi takip etmek için giren kişilerdenim forumuda sevmem şahsen yani büyüyen birşey degildir herneyse bence ekip lideri daha çok çalışmalı ve alt rütbedekilere örnek olmalıdır aynı zamanda tasarımlarıylada dikkat çekmelidir siz tema yapım ekibi ile coder ekibini ayırmıssınız sanırsam çok saçma bence neyse iyi günler başarılar.

yazdıklarıma baktın mı hiç? evet veya hayır olarak cevap verebilir misin?

edit: hiç bekleyecek durumda değilim şu anda yazıyorum. Keşke bakmak yerine okusaydın.

Anlamayanlar için açıklıyorum.

Alıntı:Bunu her yıl minimum 10 adet tema çıkartarak 3 yılda 45 adet tema yapan birisi olarak söylüyorum. Tema görevlisinin işi tema convert etmek.

Coder diye bir rütbe var ve ben bu rütbenin belirli bir görevi yok. Ben sadece tema yapması için eğer gerekirse o yetkiliye gidilir dedim. Kimseyi tema yapmaya zorlayacak itecek bir yetki yok.

O kadar uğraş verildi ve o uğraşların hiçbiri aslında sorun değildi, Gerçek sorun temaydı. Allahım ne kadar salağım, insanların forumları google'ın warez içerikten dolayı 10tr'yi engellemesinden dolayı 10tr forumlarının google'da aramalarda çıkmayışından forumlar gelişmiyor değildi, sorun temaydı! Sadece tema! @Enes_Bayraktar bence zekanı başka yerlere kullanmalısın.

Alıntı:T.E. Liderinin ekip yönetecek olması var.

Bu zaten lider olana kadar yan gelip yatma olayını kapatıyor. Aksine liderlikte daha çok çalışılır. Daha çok sorumluluk bulunur.

Alıntı:Fazla tema çevirisi için kendini yırtması gerekmiyor.

Yapmak zorunda, ama yapmaktan önce yaptırmak zorunda.

Alıntı:Sunucu yönetimindede bu vardır. 8 Level admin rütbesi var. 8 olan kişi inzivaya çekilir. 7. rütbede olandan sorumludur her şey. 8 Sadece kontrol eder.

Sunucu sistemini buraya benzetmedim, Buradaki sistemi sunucu sistemine benzettim. 7 Level admin öyle çalışır ki, 8'in yapacağı koskoca 100-200 kişinin yönetimi 7'ninkinin yanında inziva gibi kalır. Tabi ekip yönetiminden haberiniz varmış gibi konuştum, ben aptalım kusura bakmayın.

edit2: Bütün foruma tavsiye, bilmiyorsanız fikir belirtin. Bilmiyor olmanız düşünememenize yol açar. Düşünemezseniz fikir beyan ettiğinizi sandığında kin kusmuş olursunuz. Haydi kolay gelsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Emir alarak yazdığı için kendi zekasının düşünmesini kendisi istemiyor. Onun yerine emir aldıkları zaten küçük akılları ile düşünüyorlardır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Hakedenlerdensin bence.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Tuğrul.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Oncelikle ben kimsedem emir falan almiyorum kardesim. Ayriyetten sadece elestrimi yerine getirdim birsey yapmadim hazmedemiyorsa baskalarindan emlr a liyor vs benzetmeleri yapmasin okuyorum tum yorumlari ve ona gore cevap veriyorum suan mobildeyim aksama yazarim ayrintili olarak kim oldugimu ogrenmek istiyorsan skype den aciklarim yok asipa tron yok power falancilardan degilim ben kendi basima bir coder rutbesine erismeye calisan bir kimseyim okadar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tema çevirilerin yeterli değil bence.Çok yön değiştiriyorsun.Bir Yön Belirleyip o alan üzerinde gelişmelisim bence.Biraz erken bence.Başarılar yinede.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 19 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping