Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rasgele Şifre Sitesi Yapma
Warez İçerik//Novruz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Demo Eklendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Warez script kodu bu.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
güzel bir scriptmiş ama anasayfayı silmeye gerek yok alta da eklenebilir. bide warez olabilir
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 02:21)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Warez script kodu bu.

@Einstein™ kanıt ekleyebilir misiniz? Eğer warez ise gerekli ceza verilecektir. Warezin paylaşımı, isteği yasaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu başlığındaki ''Rasgele'' kelimesini ''Rastgele'' olarak düzenlerseniz sevinirim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 12:04)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 02:21)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Warez script kodu bu.

@Einstein™ kanıt ekleyebilir misiniz? Eğer warez ise gerekli ceza verilecektir. Warezin paylaşımı, isteği yasaktır.

siteyi inceleyebilirsiniz.
Kod:
http://www.rastgelesifre.com

Ayrıca kodun içerisindeki şu koduda inceleyebilirsiniz;
Kod:
<div style="width:800px; height: 30px; margin: 0 0 0 0; float:left; font-size:13px; padding:15px 30px 10px 30px;">
Copyright &copy; 2012 <a href="http://www.rastgelesifre.com" title="Rastgele Şifre">Rastgelesifre.com</a>. Tüm hakları saklıdır.<br>
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Bende şöyle bir kanıt eklemek istiyorum şu siteye girin sağ tıklayıp sayfanın kaynağını görüntüleyin diyin AvanT arkadaşımızın paylaştığı kodla aynı warez değil. 

Kod:
http://www.rastgelesifre.com/

Şu siteye girin ve sağ tıklayıp sayfa kaynağını görüntüleye basın aynı kod...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öğeyi Denetle Yapmakla Bir Yere Varamazsın.Birdaha Böyle Konunu Görürsem Uyarı Vereceğim..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Warez içerik her ne durumda olursa olsun yasaktır. İstenilmesi, paylaşılması, alınması veya kullanılması(bu kişinin kendi ayıbıdır ancak şikayet ile gerekli işlem yapılır) yasaktır. 
Bu konuda kesin yaptırımlar mevcuttur ve site olarak da bireysel olarak da asla desteklemediğimiz bir davranıştır.
Cezası da 3 günlük yüzde 30 uyarı ile 3 günlük uzaklaştırma cezası arasında değişim göstermektedir @Novruz @AvanT2
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 16:27)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Warez içerik her ne durumda olursa olsun yasaktır. İstenilmesi, paylaşılması, alınması veya kullanılması(bu kişinin kendi ayıbıdır ancak şikayet ile gerekli işlem yapılır) yasaktır. Cezası da 3 günlük yüzde 30 uyarı ile 3 günlük uzaklaştırma cezası arasında değişim göstermektedir @Novruz @AvanT2

Arkadaş Yönetici Başvurusu Yaptığı İçin Bilerek Vermedim Eğerki Yönetici Olursa O Zaman Vericektim.Zaten Olumsuz Yorumlar Aldı Uyarı Verip İyice Hevesini Kırmak İstemedim..
@Edward
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 16:31)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 16:27)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Warez içerik her ne durumda olursa olsun yasaktır. İstenilmesi, paylaşılması, alınması veya kullanılması(bu kişinin kendi ayıbıdır ancak şikayet ile gerekli işlem yapılır) yasaktır. Cezası da 3 günlük yüzde 30 uyarı ile 3 günlük uzaklaştırma cezası arasında değişim göstermektedir @Novruz @AvanT2

Arkadaş Yönetici Başvurusu Yaptığı İçin Bilerek Vermedim Eğerki Yönetici Olursa O Zaman Vericektim.Zaten Olumsuz Yorumlar Aldı Uyarı Verip İyice Hevesini Kırmak İstemedim..
@Edward

Kararlar tabi ki size kalmış. Sadece bir hatırlatma mesajı. Yönetici kararı da mevcut zaten. Forumda araştırma yapabilirsiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping