Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
diyar Arge Ekibi Başvurusu
Ad Soyad: Diyar Altaş
Meslek/Okul: Öğrenci/Lise
ARGE hakkında bildikleriniz:Arge yeni fikirler,projeler üretmektir ve bunları uygulamaktır.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz:Mobil sürümünü yapmak bunun için çabalıyorum en yakın zamanda yapıcağım. Şöyle bir fikrim daha var 10tr.net in reklamını kolaylaştırmak mesela dışarda reklam yapan kullanıcıları burada rep veya başka şeylerle ödüllendirmek.
MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz: Çok düşük
HTML Bilginiz: %25
CSS bilginiz: %10
PHP Bilginiz: %35 (kendi web sayfamı oluşturacak kadar biliyorum.)
MyBB Bilginiz: %85 nerdeyse çoğu şeyi burada öğrendim.
Photoshop bilginiz:Fazla yoktur. %10 yeterli olacaktır.
Neden bu yetkiyi istediniz:Öncelikle arge yi çok seviyorum.Bu yetkiyi istememin sebebi bu foruma daha çok katkıda bulunmak ve yeni projeler çıkarmak bide arge rankı çok hoşuma gidiyor ondan da olabilir :)
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz:2013 ten beri kullanıyorum. Destek forumuna 3 ay önce kayıt oldum.
1+6/2+3.4 = ? (ciddi olarak cevaplayın) : Bilmiyorum matematiğim çok kötü sözelim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
başarılar kardeşim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar

1+6/2+3.4 = ? (ciddi olarak cevaplayın) : Cevap 16 Değil mi? 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 00:36)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: başarılar kardeşim.

(11-08-2015 Saat: 00:36)LessnameWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar

1+6/2+3.4 = ? (ciddi olarak cevaplayın) : Cevap 16 Değil mi? 

Teşekkürler ikinizede
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ciddi Olarak Cevaplayin Yazıyor. Matematiğin Kötü Bile Olsa Lise Öğrencisi Olarak 6.9 Bulman Imkansız Gibi Birşey.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 00:44)LessnameWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ciddi Olarak Cevaplayin Yazıyor. Matematiğin Kötü Bile Olsa Lise Öğrencisi Olarak 6.9 Bulman Imkansız Gibi Birşey.

Sözelim matematik hiç yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar matematiğinizin kötü olmasına gerek yok 3. sınıftamı ne öğretiyorlar zaten işlem önceliklerini :D
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 00:46)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar matematiğinizin kötü olmasına gerek yok 3. sınıftamı ne öğretiyorlar zaten işlem önceliklerini :D

Matematiğim hiçbir zaman iyi olmadı sen "matematiğim kötüdur" cümlesinden ne anlıyorsun ? Google den copy paste yapmak istemiyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam Cevap 16 Konuya Ekleyebilirsin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 00:50)LessnameWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam Cevap 16 Konuya Ekleyebilirsin

matematikle ilgili bir işlem gorunce yapasım gelmiyor cevabın bir onemi yok konuya eklemicem beni bilen matematiğim kotu olarak bilsin:)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne kadar olgun olduğunuzu tekrar kanıtladınız.

Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar yıkıcı değil yapıcı eleştirler yapalım. Özellikle yönetici arkadaşlar her sözüne dikkat etmeli.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
L34DRi hocam size teşekkür ederek başlamak istiyorum burada o soruyu yapabilirdim uğraşmadım çünkü herkesin matematiğimin kötü olduğunu bilmesini istedim fakat aramızda bazı (kötü niyetli ) arkadaşlarımız benim bu zaafımdan yararlanmaya çalışmakta bu gözümden kaçmadı. Burda amacım tartışma çıkarmak değil sizin yanlış yaptığınızı göstermek... Ben hiçkimseye kin beslemem ama karşımdaki insanın bana nasıl yaklaştığını anlayabilirim bana nasıl davranırsanız davranın inanın umrumda değilsiniz yaşımı gerçekten öğrenmek istiyorsan özel mesaja bekliyorum burda küçük birisi değilim büyük te sayılmam ama yanlışı doğruyu ayırt edebileceğimi düşünüyorum  ben herzaman düşüncelerimi söylicem sizde söyleyin ama böyle değil. 

sözüm size @Corleone 

edit: kusura bakmayın birşeyler daha eklemek istiyorum burda asla yetki için bulunmadım her zaman yardım etmek ve yardım almak için bulundum gerektiğinde de cevabımı vermekten asla çekinmedim benim kişiliğim böyle karşımdaki kim olursa olsun ne düşündüğümü söylerim saygılarımla umarım bir nebze de olsa dediklerimden size birşey anlatmaya çalıştığımı anlamışsınızdır
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim,inşAllah hedefinize ulaşabilirsiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 10:28)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar dilerim,inşAllah hedefinize ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim arkadaşım fakat senin MyBB bilgin %85 olamaz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 12:05)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar dilerim arkadaşım fakat senin MyBB bilgin %85 olamaz.

Teşekkür ederim

-MyBB bilgim yüksektir MyBB Hakkında çoğu şeyi burdan veya dış kaynaklardan öğrendim. Kendi forumumu kendi ftp adresimi herşeyimi yapacak kadar bildiğimi düşünüyorum tabiki sizin düşünceniz saygı duyarım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 12:52)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 12:05)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar dilerim arkadaşım fakat senin MyBB bilgin %85 olamaz.

Teşekkür ederim

-MyBB bilgim yüksektir MyBB Hakkında çoğu şeyi burdan veya dış kaynaklardan öğrendim. Kendi forumumu kendi ftp adresimi herşeyimi yapacak kadar bildiğimi düşünüyorum tabiki sizin düşünceniz saygı duyarım

Sadece fikrimi belirtmek istedim senin yaptıklarının fazlasını yapıyorum fakat %50+ belirttim tekrardan başarılar dilerim arkadaşım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başvurumu iptal ediyorum umarım istediğiniz kişi olur iyi forumlar dilerim. 

@ertank @Bosses

@Edward @bilsoft @kamil55 konuyu kilitlerseniz iyi olur
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ah ah.Şu konuları bir defa da batırmasanız. Bir defa da yıkıcı yorumlarınızı içinize atsanız. Bir defa da konu sahibi pes ettirmeyip konunun kilitlenmesini talep etmese.

Bu konu, konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir
Konu
Kilit + Çöp
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform