Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HayLoLo | Logo İstek
Site Adresi(Url): http://HayLoLo.10tr.net/
Logoda Kullanılacak Resim (Slogan): HayLoLo
Yazılacak Yazı: Genel Paylaşım Platformu
Logo Boyutu: Default
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu İsimde Bir Forum Mevcut Değil.
-10TR.NET Dışı Destek Vermek Yasaklanmıştır.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
@Corleone  @[b]Albırt Enişten @[b][b][b]bilsoft @[b][b]Novruz[/b]  @[b]TrLyy @[b][b]Gameiro # @[b][b]kemik344  @[b][b]Thekinq[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biz Size Nasıl Güvenicez Şimdi ?Aynı İsimde  10tr.net Dışı Forumda Var Çünkü.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
10TR.NET Dışı Sitede var biliyorum orası da benim. Haylolo.10tr.net de benim. 2 sinide kullanacam hangisi tutacak onu merak ediyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
logoyu yaparken 10tr.net diye yazın örneğin haylolo yerine haylolo.10tr.net yazın 10tr.net dışına gitmesin.
PGM
Teşekkür verenler:
Hayır @kamil55  Bu Forum İsminde Başka Domainde Var Yani. 

Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
işte oraya gitmesin logo diye böyle dedim neyse serhat forum yeni açılmış diğer foruma gönderceksen söyle bilelim.
PGM
Teşekkür verenler:
oraya yapsaydım 10tr.net dışında açardım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-07-2015 Saat: 13:22)SerhatBadeshan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: oraya yapsaydım 10tr.net dışında açardım.

10TR.NET Dışı Destek Şuanlık Aktif  Durumda Değil

Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
yav uzman grafiker değilmisin sen? tamam işte diyorumki 10tr.net dışı siteye yapsaydım 10tr.net dışı destekte açardım .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-07-2015 Saat: 13:05)SerhatBadeshan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10TR.NET Dışı Sitede var biliyorum orası da benim. Haylolo.10tr.net de benim. 2 sinide kullanacam hangisi tutacak onu merak ediyorum.

Kaç yaşındasın? Adın altında açılmış yada atılmış gereksiz bir sürü mesaj görüyorum, yanlız bu mesajın diğerlerine nazaran en gereksizi olmuş. Yönetilere karşı cevaplarına dikkat et "Albırt Enişten, Dinlemeden Konuyu Kapatma Bidaha." ne demek yani? Hesap mı soruyorsun? Sen belki farkında değilsin ama herkes olayın gayette iyi farkında. Bir daha aynı şeyi tekrarlarsan forumdan uzaklaştırılırsın.

10tr dışı istek Konu kilit + çöp

Böyle durumlarda olayı uzatmadan noktayı koyun arkadaşlar.

@Albırt Enişten -
@kamil55 -
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping