https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Kamil55 Bölüm Şefi Ekibi Lideri Başvurusu
güncel
PGM
Teşekkür verenler:
güncel
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
PGM
Teşekkür verenler:
güncel
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
PGM
Teşekkür verenler:
güncel
PGM
Teşekkür verenler:
güncel :)
PGM
Teşekkür verenler:
güncel
PGM
Teşekkür verenler:
güncel
PGM
Teşekkür verenler:
güncel
PGM
Teşekkür verenler:
Bosuna kendini yoruyorsun bosuna vakit kaybı.İnsan yerine koyupta cevap yazmiyorlar.sozde takip vs.Zor isin zor kolay gelsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2015 Saat: 23:58)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bosuna kendini yoruyorsun bosuna vakit kaybı.İnsan yerine koyupta cevap yazmiyorlar.sozde takip vs.Zor isin zor kolay gelsin.

hayatta zorlanmadan ne olmuşki bu olsun ufuk :) zor olsunki insan uğraşsın biraz :)
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2015 Saat: 23:59)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2015 Saat: 23:58)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bosuna kendini yoruyorsun bosuna vakit kaybı.İnsan yerine koyupta cevap yazmiyorlar.sozde takip vs.Zor isin zor kolay gelsin.

hayatta zorlanmadan ne olmuşki bu olsun ufuk :) zor olsunki insan uğraşsın biraz :)
Burda zorlanman yerine hayatta zorlanmani tavsiye ederim alperen.
Bekletmeden soylesinler bari takip ediliyorsun diye.Sende guncel cekip kendini yormassin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2015 Saat: 00:23)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2015 Saat: 23:59)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Burda zorlanman yerine hayatta zorlanmani tavsiye ederim alperen.
Bekletmeden soylesinler bari takip ediliyorsun diye.Sende guncel cekip kendini yormassin.

[quote pid='522811' dateline='1437596615']
Hak veriyorum, Sürekli Güncel çekmek zorunda değilsin onların işi ney bakmak zorundalar.
[/quote]
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Vallaha herkezinki yanıtlandı bir biz kaldık :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşlar adminlerinde bir kuralı vardır illaki yazmıyodur onlarında hayatı var benim bügün başıma hiç beklemediğim bi r olay geldi ve bi anda hayattan koptum nerdeyse
PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2015 Saat: 00:57)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar adminlerinde bir kuralı vardır illaki yazmıyodur onlarında hayatı var benim bügün başıma hiç beklemediğim bi r olay geldi ve bi anda hayattan koptum nerdeyse

Yani anlamıyorum neden insanlar sizin gibi objektif bakamıyor olaya...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O nasil bir kural resmen keyiflerini beklemek gerekiyor.Ayyaş yonetim bilmem anlata bildimmi.Ne yapalim yani bir hayati varsa ? O zaman ne diye sorumluluk aliyorsunki ?

Kimisine gore kisisel dusunce tarzi,kimilerine gore... neyse.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2015 Saat: 01:57)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O nasil bir kural resmen keyiflerini beklemek gerekiyor.Ayyaş yonetim bilmem anlata bildimmi.Ne yapalim yani bir hayati varsa ? O zaman ne diye sorumluluk aliyorsunki ?

Kimisine gore kisisel dusunce tarzi,kimilerine gore... neyse.

Senin gibi boşu görüp doluyu atanları seve seve cezalandırmak için alıyorum sorumluluğu.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 20 Ziyaretçi