Yorum Sayısı: 2,378
Konu Sayısı: 313
Rep Puanı:
181
Teşekkürler: 28
74 mesaj içinde 334 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
#Pirate
SanalPara (SP): 6 SP
Sana ögretecek Biri Olamaz Ama Yanimizda Olsan Tabiki Ögretebiliriz . Suanlik Sadece Cevrende Hic Grafiker Yoksa Yapabilecegin Tek Sey Youtube da Bircok PS Dersi Var Kullandigin Programa Göre Yaz Cikar . Örnk: Photoshop Cs6 Dersleri Gibi. Temelden Basla Katmanlardan Yani Zaten Cogu PS Ögretmeni Katmalardan Baslar . Ben Bunu Biliyorum Deyip Gecme Izle Sen Yinede Mutlaka YenI Seyler Ögrenirsin :)
2. Önerim Sadece Bir Tasarim Yap Örnegin WallPaper Güzel Olmasa Bile Tavsiye Almak Icin Paylas Tavsiye Alarak Geliseceksin Zamanla Bunu Sende Görürsün Zaten :) Örnegin Scarypower Cok Güzel Öneri Verebilir Ama Begenmez Kolay Kolay Novruz Var Wallpaperda Ondan Yardim Al Rank Icin Albirt Enisten Var Logo Icin Bilsoft :) Corleone Onu Hic Sorma Ondan Ortaya Karisik Yardim Alabilirsin Arsiv Konusunda Sana Yardimcida Olabilir Diger Konulardada :)
Grafikerlerin Öneride Bulunacagini Ümit Ediyorum Iyi Calismalar... PS Hayatinda Basarilar....
Yorum Sayısı: 183
Konu Sayısı: 35
Rep Puanı:
1
Teşekkürler: 0
1 mesaj içinde 6 teşekkür verildi.
ex-dragon
SanalPara (SP): 0 SP
çok teşekkür ederim Allah Razı Olsun Hepiniz'den
Yorum Sayısı: 183
Konu Sayısı: 35
Rep Puanı:
1
1 mesaj içinde 6 teşekkür verildi.
ex-dragon
SanalPara (SP): 0 SP
tamam hocam bu arada son 2 konuma bakarsanız sevinirim :)
Yorum Sayısı: 496
Konu Sayısı: 71
Rep Puanı:
4
0 mesaj içinde 34 teşekkür verildi.
traqul
SanalPara (SP): 80 SP
Hocam bende bir örnek veriyim fazla acık renk kullanma göz yorar acık rengi kucuk bolumleri ortaya cıkartmak icin acık renleri kullan...