Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herhangi forum arıyorum
grafik tema postbit vs kullanışlı güzel ve profesyonel olan üyesi olan bi forum arıyorum yetkide fazla gözüm yoktur benim.paylaşım yapabilicegim sıcak bi ortam arıyorum lütfen 5 üyeli forumlar mesaj atmasın gelişmiş forumlar arıyorum.

mesela sakın destekmmo.10tl.net gibi forumlar olmasın çünkü adamlıktan mahrum kişiler var. yoruma atabilirsiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Anlayamıyorum benim forumumda ne var? Senin yaptığın şeyi bilmiyorum olaylar olmuş ne oldu özelden yazar mısın
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
http://oyunforum.10tr.net/ gelebilirsin kardeşim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
güncel + sakın ertan mikrobu olmasın forumunuzda moderatorluk paylaşımcılıkta iyiyim güncell
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hocam .com olur mu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2015 Saat: 11:17)#Rainbow® Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güncel + sakın ertan mikrobu olmasın forumunuzda moderatorluk paylaşımcılıkta iyiyim güncell

Ertan mikrobu derken kardeşim ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ertank mikrop falan derken sen? O insan gibi adamdır bence.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2015 Saat: 13:19)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ertank mikrop falan derken sen? O insan gibi adamdır bence.

şerefsiz yine banladı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2015 Saat: 11:22)Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam .com olur mu

olur  tbi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2015 Saat: 13:20)#Rainbow® Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-06-2015 Saat: 13:19)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ertank mikrop falan derken sen? O insan gibi adamdır bence.

şerefsiz yine banladı

Daha skype'sini vermeye arkası yemeyen insanlarla uğraşamam anama 10 sayfa küfür yazdın senın o forumda yerin yok anla bunu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2015 Saat: 13:20)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-06-2015 Saat: 13:20)#Rainbow® Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

şerefsiz yine banladı

Daha skype'sini vermeye arkası yemeyen insanlarla uğraşamam anama 10 sayfa küfür yazdın senın o forumda yerin yok anla bunu

öm attı diyosun bide ***** herif :D kimi kandırıyosun lan 10tr bilgiside yok admin kp den gözüküyo atıp atılmadıgı yalancı şeref yoksunu seni
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@#Power @#Captain Arkadaş ar-go kullanmış. Uyarı verip konuyu kaptır mısınız?

PGM
Teşekkür verenler:
burda bile ertan mikrobu var gitsene başımdan
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ÖM'yi sildim diyorum ama hayla o gerizekalı kafan bunu basmıyor senın yuzunden şu forumdada banlacağım ben seni şakasına banladım senin kafan yine basmadı geldin anama 10 sayfa kufur yazdın yazmasaydın ben senın banını açıp şaka yaptım diye öm atıcaktım ama nerde destekmmo'dada yazmış arkadaşın sinir raporun varmış benimkiyle karşılaştırman gerek senın yuzunden az once 2 bardagı kırdım elım kanıyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Seninle sesli görüşebileceğim biyer bul bana içimi dökmem lazım sana tutamıyorum evı yıkıcam vallaha
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2015 Saat: 13:23)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ÖM'yi sildim diyorum ama hayla o gerizekalı kafan bunu basmıyor senın yuzunden şu forumdada banlacağım ben seni şakasına banladım senin kafan yine basmadı geldin anama 10 sayfa kufur yazdın yazmasaydın ben senın banını açıp şaka yaptım diye öm atıcaktım ama nerde destekmmo'dada yazmış arkadaşın sinir raporun varmış benimkiyle karşılaştırman gerek senın yuzunden az once 2 bardagı kırdım elım kanıyor

öm yi silince admin kp den kaybolmuyor. daha bilgin yok 2.ciside miamide tatilin cıkmıs deyip sınırsız ban atmak şaka filan deildi biliyorum ben seni şimdi defol başımdan
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen kimsin lan defol diyon ha ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Olayı tam anlayamadım ama argo kelimeleri kullanmayı bırakın.Üst yetkililer bakabilirmi lütfen?
PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2015 Saat: 13:27)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen kimsin lan defol diyon ha ?

allah belanı versin senin senin yüzünden neler yaşadım ben. 10tr işini bitiriyorum sırf senin gibi bi insan yüzünden başıma neler geldi banlayın bu hesabı sınırsız olarak @Edward
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2015 Saat: 13:31)#Rainbow® Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-06-2015 Saat: 13:27)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen kimsin lan defol diyon ha ?

allah belanı versin senin senin yüzünden neler yaşadım ben. 10tr işini bitiriyorum sırf senin gibi bi insan yüzünden başıma neler geldi banlayın bu hesabı sınırsız olarak @Edward

Sen gibi kafası basmayan insanlar yüzünden burası giderek batıyor gittiğine hiç üzülmüyorum görüşmemek üzere skypeni ver oradan konuşalım canım klavyeyle adam olunmuyor bunu anla
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping