Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DeathAngeL neden ban yedi ?
Kardeşim adamın kendisinden duydum post kasıyor diye banlamışsınız nereye post kasıyor adam ? Bide sınırsız ? ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bunun için konu açmanızı gereksiz buluyorum eğer biri banlanmışsa gereksiz yere banlanmamıştır eğer zaten yönetim karar aldıysa gerektiği zaman banı açılacaktır.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gereksiz banlandı zaten roks. Destek alıyordu onun için banlanmış. Benim konumu oku iyi anlarsın.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 23:28)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bunun için konu açmanızı gereksiz buluyorum eğer biri banlanmışsa gereksiz yere banlanmamıştır eğer zaten yönetim karar aldıysa gerektiği zaman banı açılacaktır.

Post kasmaktan sınırsız banlanmış ? post kasanları 1 hafta banlıyorlar tekrar yaparsa 1 ay bıdaha yaparsa 1 yıl sonra sınırsız ee adam daha 1 kere banlandı bu yuzden 1 ay banlamaları gereklıydı. ayrıca adamın post kastıgı felan yok 1 mesaj attı sonra ban @ROKS
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu uzatmanıza gerek yok  görevliler Sebeb'siz yere ban atmaz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ArkadaSlar ban bi kere atilmis daha neyi uzatiyorsunuz sebebsiz bir yere ban atilmaz suanki ynetim uyeleri cok bilgili.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2015 Saat: 11:00)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ArkadaSlar ban bi kere atilmis daha neyi uzatiyorsunuz sebebsiz bir yere ban atilmaz suanki ynetim uyeleri cok bilgili.

Destek alan bi üyeye ban nasıl atarsın diye video çek burada paylaş tolgacım @SunXDizayn
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnsanlar birbirine artistlik yapmadan da konuşabilir diye düşünüyorum mesela ben adminler hariç hiç kimseye hesap vermek zorunda değilim / Keza diğer yetkililer de kimseye hesap vermek zorunda değil. Bir üye olarak bu şekilde napmış adam? Tarzı konuşursan ömrün kısalabilir ki ben bunu hiç istemem sevdiğim kişilerden birisin yazık olmasın.
Arkadaşımız post kasmaktan dolayı L34DRi hocam, şefim tarafından ban yemiş. Detayları ben onunla konuşacağım merak etmeyin. Sırf sevdiğimden saydığımdan değer verdiğimden gelip burada açıklama yapıyorum. Ortalığı germeye gerek yok. Yönetimde yaklaşık 3-4 senedir tahminen görev yapan bir insan Fatih. Buradaki kuralları ondan iyi bilen biri varsa o da kuralları yazandır sanırım. Bu yüzden saygılı olmak zorunda herkes. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2015 Saat: 18:13)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnsanlar birbirine artistlik yapmadan da konuşabilir diye düşünüyorum mesela ben adminler hariç hiç kimseye hesap vermek zorunda değilim / Keza diğer yetkililer de kimseye hesap vermek zorunda değil. Bir üye olarak bu şekilde napmış adam? Tarzı konuşursan ömrün kısalabilir ki ben bunu hiç istemem sevdiğim kişilerden birisin yazık olmasın.
Arkadaşımız post kasmaktan dolayı L34DRi hocam, şefim tarafından ban yemiş. Detayları ben onunla konuşacağım merak etmeyin. Sırf sevdiğimden saydığımdan değer verdiğimden gelip burada açıklama yapıyorum. Ortalığı germeye gerek yok. Yönetimde yaklaşık 3-4 senedir tahminen görev yapan bir insan Fatih. Buradaki kuralları ondan iyi bilen biri varsa o da kuralları yazandır sanırım. Bu yüzden saygılı olmak zorunda herkes. 

Sınırsız olması bizi ayağa kaldırdı hocam @ASiPaTRoN
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ertank , cok uzatıyorsun bosu bosuna kimse ban yemez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping