Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uyarilmadanceza almisim
Neden yetkililer uyarmadan ceza verildi hicbir yetkili beni uyarmadin ceza almisim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mesaj bölümüne bak sebebiyle birlikte yazıyordur.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ama benim haberim olmasi gerekmiyormuydu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Seni boşuna şikayet etmedim sen biliyorsun nedenini...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@ertank Bir karis buyudunmu peki sikayet edince bende bunun sana aciklamasini yapmistim ve bir daha paylasimlarima yorum atmassan sevinirim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-05-2015 Saat: 18:52)=BeylerBeyi= Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ertank Bir karis buyudunmu peki sikayet edince  bende bunun sana aciklamasini yapmistim ve bir daha paylasimlarima yorum atmassan sevinirim

1- Şikayet edince büyümedim ne diceksin ?

2- Sözlerine dikkat et

3- Özgürlüğümü kısıtlayamazsın bu forumda herkes herkesin konusuna yorum yapabilmekte neden seninkine yapmayalım istemiyosun diyemi o zaman sende benim konularıma yapma bakalım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Allah aşkına parası neyse vereyim çocukça konuşmaları ya bırak ya da çık git şu forumdan. Ortalığı karıştırmaktan başka hiçbir yararın yok biliyorsun değil mi? Yeter ya insan sabrı bir yere kadar. Sen ya Derindarbe'sin ya da kaybettiği kuzeni falan.
Yeter arkadaşım anlıyor musun? Senin özel mesajlarından da bıktım. Yav noldu yani uyarı alınca evine ihtarname falan mı geliyor? Ceza mı yiyorsun polisten? Karakolluk mu oluyorsun?
Ben cidden susuyorum artık. Senin abuk subuk tartışmalarını çözmek için yetki almadım ben.. Herkes haddini bilsin..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mesaj kasmaktan dolayı uyarı almışsınız ancak uyarı seviyesi az verilmiş buna rağmen böyle bir konu açıyorsun. Forum huzurunu bozup üyelerle düzgün konuşmuyorsun, birdahakinde uzaklaştırılacaksın.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping