Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Ve Mesaj Botu - Forumlarınıza Konu Açılır, Post Kasılır
Merhaba arkadaşlar, konu botunun yavaş yavaş devreye girmesi gerektiğini düşündüm. Şuan sadece sözlük alanına göre ayarladım botu. 100 konu 10 Rep şeklinde olacak arkadaşlar, normalde rep önemli değil ama zamanımı harcıyorum karşılıksız, bari rep olsun dedim. O kadar rep veremeyiz diyenler için ;

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=78161

Konu açtığım kişileri de konu altına listeleyeceğim. Şimdiden herkese bol konular :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mesaja gelirsek de 5 tane yazı isteyeceğim post kastırmak isteyenlerden. Mesela " Teşekkürler " " Yararlı Teşekkürler " " Elinize Sağlık " " Paylaşım İçin Teşekkürler " gibi, bu yazıları rastgele atacak konulara. Bunun içinde 100 post 10 rep şeklinde. Normalde repin önemi yok tabi ki benim için ama bilgisayar meşgul oluyor :)

Site hızına göre değişiyor arkadaşlar, hızlı bir sitede 20-30 konu açıyor dakikada.

Konu Açılanlar ;

Mesaj Atılanlar ;
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başkan hani programdı bu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 17:03)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başkan hani programdı bu :)

Böyle yorum gelince çok sinirleniyorum, paylaşacak olsam zaten bu kadar uğraşacağıma direk paylaşırdım. Satın aldığım bir program yani öyle ünlü bir şey değil. Türk yapımı. Grafikerler yaptıkları her şeyin psd'sini veriyormu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Caxing 10 Rep veriyorum. 100 konu karşılığı. Önce rep mi istersin?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben biliyorum $30 dolara satılıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 17:10)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Caxing 10 Rep veriyorum. 100 konu karşılığı. Önce rep mi istersin?

Farketmez, şimdi başlayayım ben istersen. Verdiğim konuda ki bir kişiye mesaj atarsan onlar rep işini halledebilir yoksa sen 10 günde atabiliyorsun :) Mesaj aralığında süre olmaması gerekiyor yalnız, seri açamaz yoksa.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 17:13)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-05-2015 Saat: 17:10)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Caxing 10 Rep veriyorum. 100 konu karşılığı. Önce rep mi istersin?

Farketmez, şimdi başlayayım ben istersen. Verdiğim konuda ki bir kişiye mesaj atarsan onlar rep işini halledebilir yoksa sen 10 günde atabiliyorsun :) Mesaj aralığında süre olmaması gerekiyor yalnız, seri açamaz yoksa.

www.destekmmo.10tr.net Tamam bekliyorum o süreyi hemen sıfırlıyom. Hocam tamamdır, ben süreyi kıstım. @Caxing hemen başvuruyorum şef arkadaşa.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://saglamforum.10tr.net/ hocam bir bakabilir misiniz? acaba.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 17:15)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-05-2015 Saat: 17:13)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

www.destekmmo.10tr.net Tamam bekliyorum o süreyi hemen sıfırlıyom. Hocam tamamdır, ben süreyi kıstım. @Caxing hemen başvuruyorum şef arkadaşa.

(14-05-2015 Saat: 17:21)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://saglamforum.10tr.net/ hocam bir bakabilir misiniz? acaba.

Sözlük için ayarladım şuan, sözlük forumu olmayan açsın lütfen :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Caxing açtım.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Caxing açtım hocam Quitterede başvurdum.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar, konu açarken resim doğrulaması olduğunu unutmuşum açamıyor bu yüzden. :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi her sitede aynı tarz konular olunca konuların size hiçbir yararı olmayacak sitenize. Öncelikle bunu bilin. Sonrasında.. İlla forumda doluluk istiyorsanız özgünlük olmasın diyorsanız kişisel görüşünüz. Her neyse. Yukarıdaki arkadaşların hizmetlerini yerine getir replerini vereyim Onur hocam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 18:08)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi her sitede aynı tarz konular olunca konuların size hiçbir yararı olmayacak sitenize. Öncelikle bunu bilin. Sonrasında.. İlla forumda doluluk istiyorsanız özgünlük olmasın diyorsanız kişisel görüşünüz. Her neyse. Yukarıdaki arkadaşların hizmetlerini yerine getir replerini vereyim Onur hocam :)

Usta, copy paste oluyor ama aynı konular olmuyor. Her yere farklı açıyor yani. Hangi forumda özgün konu açılıyor o kadar fazla. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Caxing 10 repini verdim.

@Gameiro #
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@QuitterTR Caxing'den 10 repi almanızı rica ediyorum çünkü 100 konu açmadı. Alın, dolandırıldım sanırım.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
açar 100 konuyu.

Biraz sabredin.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 23:06)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: açar 100 konuyu.

Biraz sabredin.
Tamam :)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 23:05)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @QuitterTR Caxing'den 10 repi almanızı rica ediyorum çünkü 100 konu açmadı. Alın, dolandırıldım sanırım.

Kardeşim afedersin de ben ömrümde senin gibi bir çocuk görmedim. Yukarıda yazdım ya okumuyormusun ? Altta konu açarken doğrulama kodu istiyor bu yüzden açamıyor bot diye. 10 repi alsın ona bir şey demiyorum ama 10 rep dolandırılır mı manyak mısın ? Paypalımdan 3.000 tl üzeri para geçti dolandıracak olsam senin 10 repini mi dolandırırım ? Yapma Allah için ya, senin gibi çocuklar yüzünden buraya giresim gelmiyor yavaş yavaş.

(14-05-2015 Saat: 23:06)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: açar 100 konuyu.

Biraz sabredin.

Alın 10 repi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
forumgm.10tr.net 100 konu aç repini hemen veririm :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform