https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güvenilir Admin Ve Grafiker Aranıyo
Arkadaşlar Mybb Den İyi Anlayan Admin Arayorum Ve İyi Bir Grafiker Lütfen Siteme Gelin

Sitem;
http://fulloyunhileler.10tl.net/index.php
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
önce siteyi geliştirmeni tafsiye ederim açar açmaz ortak arama işine girmemelisin bunlar şahsi fikrim ...
grafik konusunda başlangıç için siteden yardım alabilirsin ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2012 Saat: 00:57)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: önce siteyi geliştirmeni tafsiye ederim açar açmaz ortak arama işine girmemelisin bunlar şahsi fikrim ...
grafik konusunda başlangıç için siteden yardım alabilirsin ...
Peki sen iyi biliyorsundur sanırm olurmusun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben ilk olaral forum içinde aramalar yaparak başladım forumdan ve yaptığın şeyden zevk alamak istiyosan bence böyle başlamalısın direk hazırını istemek doğru olmayabilir...

ha takıldığın yerler olur hayhay bu sitenin tüm yöneticileri ve üyeleri bu konuda sonuna kadar yardımseverlerdir ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Olabilirim Admin Admin KP Plugin Css Mybb bu Tür şeylerden Yeteri Kadar Anlarım Ama Aktif ve "ADIK kullanıcı ve Rahat Bir Ortam Lazım
(Rahat Derken Mesela Çok Fazla Yetkili Olmucak 7-8 Tane Admin 17-18 Tane Mod Büyük Üyeler V.I.P/Uzman Üye Fln Olmamalı Eğer Uygunsam ÖM Olarak Ulaş Bana)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeşim sen sen ol kimseyi admin yapma buradaki bir çok kişinin başı ağrıdı bu yönden admini banladı forumu elinden aldı fln süper mode yap admin kp verme.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet haklı ama söyle bisi var admin KP dahi olsa admin KP verip ban yetkisi vermezse banlayamıo die biliodum ben yada Kurucu(admin) silinemio yada banlanamıo die bende birini admin yaptım adam full ben girmeyim die şifre denemiş o arada beni banlamaya çalışmış ama banlayamamış bizza kendimde bi çar açtım ona Admin KP verdim ve yeni hesaba girip Kurucu(admin)i silmeye rütbesini düşürmeye fln çalıştım ama izin vermio
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping