Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Sitem tutulmuyor?
Sitem tutmuyor arkadaşlar hiç üyem yok... Yöneticilerim az. Forum kurdum temamız süper her şey tamam. Ama üyemiz yok ne yapmamız gerek
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site link at :D + imzana ekle 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Link ver üye oliyim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli olan tasarım değil, herşey altyapıya bakar. Yararlı konular açın, sponsor vs. var ise reklam verdirtebilirsiniz. Olmadı çeşitli blog, forum, website yada tanıtım websitelerinde reklam yapabilirsiniz.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 21:13)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Link ver üye oliyim :D

@xoxox www.destekmmo.10tr.net
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çünkü çok basitsin. Biraz yenilikler getir. Büyük projelere adım at. Ekip kur. Seo'dan yararlan. Hop siteyi kurdum niye üye yok ne saçma..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Son 9999999 Dakika İçinde Toplam: 435 Kullanıcı Aktif Oldu. Şu an Forumumuzda: [6 Kayıtlı, 1 Gizli ve 425 Ziyaretçi] Bulunmaktadır.

Yandex, Google, Alexa, #Dizz#Power#RevolutionEdwardxoxox[url=http://destekmmo.10tr.net/member.php?action=profile&uid=8][/url]

İlginç O.o Fake User Plugin falanmı kurulu O.o
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üsengec olmandaN kaynaklanıyor sadece bos katagori acmakla olmuyor bu isler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 21:19)ByPoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üsengec olmandaN kaynaklanıyor sadece bos katagori acmakla olmuyor bu isler

@ByPoweR kayıt olsan forumuma seni kurucu yapacağım en azından sen geliştirmeme yardımcı olursun.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
günceldir sitem www.destekmmo.10tr.net dir.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu zaten oerwiewde O.o
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 21:19)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çünkü çok basitsin. Biraz yenilikler getir. Büyük projelere adım at. Ekip kur. Seo'dan yararlan. Hop siteyi kurdum niye üye yok ne saçma..

SEO @Yürisa Tam olarak nasıl kuracağım? Bu işlerde acemiyim pek bilgim yok :(

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her ne kadar çaba gösterirsen o kadar çok tutulur ortam kur derim insanlarla yakınlaş forumuna davet et felan yani :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 22:42)Vızıltı™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her ne kadar çaba gösterirsen o kadar çok tutulur ortam kur derim insanlarla yakınlaş forumuna davet et felan yani :)

@Vızıltı™ www.destekmmo.10tr.net Kayıt olur musun? Eğer kayıt olursan moderatör vericem istediğin bir bölüme.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 22:51)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-05-2015 Saat: 22:42)Vızıltı™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her ne kadar çaba gösterirsen o kadar çok tutulur ortam kur derim insanlarla yakınlaş forumuna davet et felan yani :)

@Vızıltı™ www.destekmmo.10tr.net Kayıt olur musun? Eğer kayıt olursan moderatör vericem istediğin bir bölüme.

Tabi kayıt olurum ama pek fazla dolaşmam öyle kısıtlı gezerim ben dostum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 22:57)Vızıltı™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-05-2015 Saat: 22:51)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tabi kayıt olurum ama pek fazla dolaşmam öyle kısıtlı gezerim ben dostum :)

tamam

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping