Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adam Hacker
http://forumexe.10tr.net

Beyler @DeathAngeL , Adam Hacker ya napıcam simdi ben :D , Lamer kişi gelmiş siteme index atmıs :D admin panel yoksa sanki ya bende indexi düzeltemicem :D , hem yalvarır forumu ver diye sonrada index atar hacker gibi :D

Birde 15 Yaşında İyi bir hackermiş :D , Yetkili bi arkadaş şunu banlayabilirmi

/ birde gelmiş küfür ediyor kendi admin yaptıgım kisi hadi admin vermerek hacklese amenna ama hem admin yapıyormu hemde bize sövüyor :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngeL Daha yazı yazarken bazı şeyleri yanlış yazıyorsun :p
--
Girme bu işlere
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@ertank cok korkuyorum şimdi benim herşeyimi hacklerse bu arkadaş napıcam ya :D , ya anlıyorum 12 yaşında çocuk ergenliğe daha yeni giriyor olur böyle çünki daha ergen oldugundan böyle seylere heves ediyor , bende büyük bir hacker olsam filan diye ama anca bu admin olup index atar :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
He bu arada @DeathAngeL , Ataber Yalazı Tanıon Demi Bak Napıcak Sana okey :D Ailenin yanına gelicez merak etme :D İstanbuldaymışsın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biz odunuz burada galiba , adam hacker ise ya :)
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gelin gelin bekleriz... Hacker değilim yaptığım indexi denemedek için atmıştım onuda geri almayı unutmuşum d. Kusura bakma
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 19:22)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gelin gelin bekleriz... Hacker değilim yaptığım indexi denemedek için atmıştım onuda geri almayı unutmuşum d. Kusura bakma

Herkes öyle demi her forumda aynı cevabı goruyorum herkes neymiş efenim denemek için yaptım. kısacası " yav he he"
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@SunXDizayn arkadaşa zaten lafım yok yaptığı ultra ergenlik, ancak konuşmandanda anlaşılıyor ki sende pek olgun değilsin zaten. Kimseyi aşağılama burada. Yetkilisin sen çocuk gibi davranma. Kimseyide tehdit etme. Ayrıca imzana baktım .com site kralı yazıyor, Afedersinde iki üç tane footerden isim silen siteyle çalıştın diye ne ara kral oldun? Sana önerim .com sitelerde kral olmayı planlıyorsan D10'dan ban ye. Uzun bir süre banlıydım çokta hoş bir zamandı. Bir Çok sitede görev yaptım. Neyse ne yapıyorsan yap ama böyle davrandığın sürece anca 10TR'nin grafikeri olursun...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ayrıca eklemek isterim,deatangel tebrik ediyorum bence güzel yani hackerlık yolunda ilk olarak index atmakla başlanmalı ve sanki siz bu işden çok anlıyormuşunuz gibi yapmayınız,belki biliyorsunuzdur ancak insanlar herşeyi sırasıyla adımıyla yapmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Tam olarak konuyu açıklar mısınız? 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
@Einstein Ağabey ben index yapmıştım sıkıntıdan işi merak ettim şimdi attım geri silmeyi unutmuşum bizim arkadaşta görmüş beni suçluyor. Geri düzeltecektim ama kodu not etmeyi unuttum :( O nedenle oldu. Yani geri alacaktım? Amacım hackerlik değil zaten! Olmakta istemem, öylesine bir yapayım dedim kodları not edemeyince bu oldu :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
@SunxDizayn Küçük bir çocukla dalga geçiyorsun tamam eyvallah, yaşını bilmediğim için bir şey demeyeceğim. ''.com site kralı'' yazmışsın ona lafım var ben senden uzun süredir D10 dayım beni burada tanıyan tanır. @Novruz tanır yani beni D10 u bıraktıktan sonra bilmem kaç tane .com siteyle çalıştım, hostinglere bile atıldım ama ''.com site kralı'' diye bir şey yazmadım 2-3 tane .com siteyle çalışıp etiket etme kendini. @DeathAngel yaşı küçük diye dalga geçiyorsun her çocuğun bir şeyde hevesi olur oda buna heves etmiş kötü bir şey değil belki ilerlerse hevesi geçmez ise yüksek yerlere gelebilir. @DeathAngel tehdit ederek hevesini kıramazsın. Benden bu kadar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 20:51)Knooker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @SunxDizayn Küçük bir çocukla dalga geçiyorsun tamam eyvallah, yaşını bilmediğim için bir şey demeyeceğim. ''.com site kralı'' yazmışsın ona lafım var ben senden uzun süredir D10 dayım beni burada tanıyan tanır. @Novruz tanır yani beni D10 u bıraktıktan sonra bilmem kaç tane .com siteyle çalıştım, hostinglere bile atıldım ama ''.com site kralı'' diye bir şey yazmadım 2-3 tane .com siteyle çalışıp etiket etme kendini. @DeathAngel yaşı küçük diye dalga geçiyorsun her çocuğun bir şeyde hevesi olur oda buna heves etmiş kötü bir şey değil belki ilerlerse hevesi geçmez ise yüksek yerlere gelebilir. @DeathAngel tehdit ederek hevesini kıramazsın. Benden bu kadar.

"Küçük bir çocukla dalga geçiyorsun"

15 yaş yaş küçük mü :))

PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngel kardeşim kusura bakma yaşını bilmiyorum. Koca delikanlı olmuş biriyle dalga geçiyorsun dememi beklemeseydin sende :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 20:54)Knooker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @DeathAngel kardeşim kusura bakma yaşını bilmiyorum. Koca delikanlı olmuş biriyle dalga geçiyorsun dememi beklemeseydin sende :D

O zamanda "delikanlı mı? daha yaşım 15 derdim :)))

PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngel tamam uzatmaya gerek yok post kasıyor damgası yemek istemiyorum :) ben diyeceklerimi dedim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Smile 
(10-05-2015 Saat: 20:56)Knooker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @DeathAngel tamam uzatmaya gerek yok post kasıyor damgası yemek istemiyorum :) ben diyeceklerimi dedim.

Anlaşıldı 

PGM
Teşekkür verenler:
@SunxDizayn bir şey daha ekleyeceğim forumexe gibi büyük bir forumları taklit ederek gelişemezsin. Kendine özgü bir şeyler yapmaya çalış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aynen bende pek uğraşmadım ondan

PGM
Teşekkür verenler:
Lamer tayfa :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform