Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#Dizz'in temasını çalmışlar yine
Arkadaşlar selamün aleykum bildiginiz gibi #Dizz adlı arkadaşımızın Techno diye bir teması var ve ben takip ettiğim bir sitede bunu gördüm

94o86k.jpg

Site Adresi :
Kod:
Hilemfrm.org

@#Dizz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte Böyle Kişiler Yüzünden Dünya Ölmüş Üstadlar -_-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edit:// (2 kere gitmiş)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteyi kuran çocugun facesini biliyorum ben :) facebook fotoğrafından bellı oluyor yaşı en az 12-13

@xoxox çıktı görev yine bu sefer sakince soralım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
http://hilemfrm.org/showthread.php?tid=20&action=lastpost

Sanırım Yeterl,i Konuyu Açmışım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2015 Saat: 17:45)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siteyi kuran çocugun facesini biliyorum ben :) facebook fotoğrafından bellı oluyor yaşı en az 12-13

@xoxox çıktı görev yine bu sefer sakince soralım

Sakince halledelim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her ne kadar şeref dışı bir davranışta yapsa forum sitesinin linkini koymanız çok yanlış kendi aranızda öm ile iletseydiniz daha iyi olurdu lütfen sitenin linkini editleyiniz.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Falcon oğuz abi reklam amaçlı vermedim zaten code içinede aldım konuyu açarken
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ForumAxs gibi mecuburen kapatırlar zaten bir kaç gün sonra :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çocuk Korktu Sakin Olun :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@xoxox sakince dedim küfür yazma aga burayı kirletmeden yapalım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2015 Saat: 17:58)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @xoxox sakince dedim küfür yazma aga burayı kirletmeden yapalım

Küfür yokki ? O.o
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
Kayıt tarihi 11.4.2015
Güncelleme 28.4.2015
Bitiş Tarihi 11.4.2019
Kalan Gün 1432
Kapanmasına 4 yıl var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Az önce o forumda Spoex diye birisi vardı geldi adam ben verdim temayı dedi + küfür ben #Dizz 'in hayatında küfür ettiğini görmedim bizi yiyo bunlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
RYkymo.jpg

Bunların seviyesi burdan belli oluyor bir çocuk site kurarsa olacağı buydu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şeref yoksunu bir insan daha, ben hiçbirkimseye footerimi değiştirmesi için izin vermedim vermemde kendi emeğimi kimseye yedirtmem.
Kaba taslak bir dilekçe hazırladım, akşam saatlerinde hukukçu bir arkadaşıma devamını yazdırıp(veya toparlatıp) dava işlemlerini başlatacağım.

MEp956.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Dizz Sanırım seni çok sinir ettik amacımız bu değildi sadece sana bildirmekti ama yinede yerinde olsam aynısını bende yapardım

" Emek çalan kişi her kimse illa ki cezasını en ağır şekilde alacaktır. "

Bu arada site kurucusunun yaşı 12-13
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bizim Türk milletimiz böyledir Zack. Ne kadar dersen de hiç birini kaile almazlar. Bu konuda yaşind da etkisi varrdir. 12-13 yşindaki bir kişi böyle bir siteyi nasil açabilmiş pes doğrusu :) DAVA açarak en iyisini yapmişsin. İstersen ben de ne gerekirse yaparim( yeniyim bu konuda:)).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2015 Saat: 19:20)ForumFix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bizim Türk milletimiz böyledir Zack. Ne kadar dersen de hiç birini kaile almazlar. Bu konuda yaşind da etkisi varrdir. 12-13 yşindaki bir kişi böyle bir siteyi nasil açabilmiş pes doğrusu :) DAVA açarak en iyisini yapmişsin. İstersen ben de ne gerekirse yaparim( yeniyim bu konuda:)).

Türk milleti böyle değil, sadece küçükler internete yeni adım atmışlar MyBB'yi yeni öğrenmişler. (diğer bir tabirle veletler) olmasa buradaki her söze rağzıyım ama hasiyetsiz bir çocuk çıkıp emeğimi çalıyorsa tabiki yaptığım herşeyin arkasında dururum gerek dava ile site kapatma, siteyi açıp tekrar yaparsa bunları hapise kadar yolu var. Yukarıda attığım belge sadece bir taslaktır arkadaşlar akşam 8-9 civarında hukukçu arkadaşımla görüşüp belgeyi tamamlatacağım pazarteside davayı açabilirim. benim însafiyetime kalmış, herneyse internet paketim bitmesin pazartesi stajdan sonra boş kalmayayım ^^

Yukarıdaki laflarım biraz mânasız olmuş, ancak her yaptığımın arkasındayım demeye çalıştım 2 velete emeğimi kaptırmam dedim yani.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şiddetle kınıyorum ben emek hırsızlarını. Benimde temamı çalmışlar "yapımcı" ve "editci" bölümündeki isimlerimi silmişlerdi. 
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping