Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postbiti Dikey Yapma Sorun
Arkadaşlar eski yöntemlerle yapınca kayıyor, olmuyor yardım..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nasıl denedin ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eski Yöntem neymiş?

AdminKP > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Temanız > Post Bit - [postbit] Şablonlar > postbit_classic içindeki kodları kopyala

AdminKP > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Temanız > Post Bit - [postbit] Şablonlar > postbit içindeki kodlarla değiştir.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2015 Saat: 22:14)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eski Yöntem neymiş?

AdminKP > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Temanız > Post Bit - [postbit] Şablonlar > postbit_classic içindeki kodları kopyala

AdminKP > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Temanız > Post Bit - [postbit] Şablonlar > postbit içindeki kodlarla değiştir.
Bu yöntemle sola yatık oluyor değişik oluyor.
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yanlış biliyorsun.

bu dik yapıyor.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hallettim. kilit
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arama Yapmadan Konu Açmayınız...
PHP Kod:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=65495&highlight=postbiti+dikey 
@#Gokss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2015 Saat: 22:43)Copsilo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arama Yapmadan Konu Açmayınız...

PHP Kod:
@#Gokss

Okumadan da cevap yazmayınız o zaman !! Eski yöntemle yapamadım diyorum burada post kasıyorsun. Bi git işine ya hu ....
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Surda Arama Yeri Var Tıkla Bak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2015 Saat: 22:48)Copsilo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Surda Arama Yeri Var Tıkla Bak

Kardeş kafan üstüne mi oturdun ne oldu sana ya ?
O yöntemle yapamadım diyordum hala anlamıyormusun.
Konuyu ben çözdüm zaten, mesaj atma artık....
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Gokss Tamam Sakin.

@Copsilo Ben bile aramadan yardım istiyebiliyorum.
ne olucak yardım etsen?
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
postbit_classic şablonlarını orjinale çevirip tekrar denerseniz sorununuz çözülecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2015 Saat: 22:15)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-04-2015 Saat: 22:14)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eski Yöntem neymiş?

Bu yöntemle sola yatık oluyor değişik oluyor.

Nasıl ya aynı şekilde olması lazım. Sola yatık derken ne yatık ki? 1.6 değil bu 1.8.

(23-04-2015 Saat: 22:18)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış biliyorsun.

bu dik yapıyor.
işte aynı şey yanlış biliyorsun diye bir şey yok.
(23-04-2015 Saat: 22:26)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hallettim. kilit
Halledilen konular kilitlenmez bak bakalım bu foruma kilitli konu bulabilecek misin?
(23-04-2015 Saat: 22:43)Copsilo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arama Yapmadan Konu Açmayınız...

PHP Kod:
@#Gokss
Bir anlık olmuyor diye açmış olabilir sorun yok bunda.
(23-04-2015 Saat: 22:46)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

PHP Kod:
@#Gokss

Okumadan da cevap yazmayınız o zaman !! Eski yöntemle yapamadım diyorum burada post kasıyorsun. Bi git işine ya hu ....
Ne bağırıyorsun hemen kardeşim? Biz burada gönüllü destek veriyoruz size sen bize bağırıyorsun.
(23-04-2015 Saat: 22:51)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-04-2015 Saat: 22:48)Copsilo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Surda Arama Yeri Var Tıkla Bak

Kardeş kafan üstüne mi oturdun ne oldu sana ya ?
O yöntemle yapamadım diyordum hala anlamıyormusun.
Konuyu ben çözdüm zaten, mesaj atma artık....
...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping