Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şifremi Unuttum içeri
Arkadaşlar forumumda şifremi unuttum şifremi unuttuma tıklıyorum e postamı yazıyorum bakıyorum e postama bilgiler gelmemiş nabacağım 1 haftadır bekliyorum ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresiniz ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2015 Saat: 16:04)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site adresiniz ?

http://oyunturk.10tr.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş ilk olarak mailin'deki Diğer kutuna bak.
2.Forumu oluştururken oraya yazdığın e-mail'le şuanki aynı olmayabilir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2015 Saat: 16:11)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş ilk olarak mailin'deki Diğer kutuna bak.
2.Forumu oluştururken oraya yazdığın e-mail'le şuanki aynı olmayabilir.

diğer klasörü nerde ?

2.Hotmaile girerken e postamı kopyaladım yapıştırdım gonderdim tekrar girdim hotmailme gelmemişti
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yada boşver tekrar gönder mailine gönderiyi.Ardından taslakların altında tüm postalar var gelmesi lazım gönderdiğiniz e-posta eğer şuan kullandığınız e-posta ise.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2015 Saat: 16:21)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yada boşver tekrar gönder mailine gönderiyi.Ardından taslakların altında tüm postalar var gelmesi lazım gönderdiğiniz e-posta eğer şuan kullandığınız e-posta ise.
yineee yook ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim 2 senedir forumdayım mailime her zaman geliyor.Forum'unu kurarken yazdığın e-postayla senin göndermek istediğin e-posta aynı olmayabilir yine dediğim gibi eminmisin?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2015 Saat: 16:34)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim 2 senedir forumdayım mailime her zaman geliyor.Forum'unu kurarken yazdığın e-postayla senin göndermek istediğin e-posta aynı olmayabilir yine dediğim gibi eminmisin?

50 kere attım hala gelmiyor hotmailim darkassassin472@hotmail.com olmuyorr
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
okadar uğraşmıştım gitti sitem http://oyunturk.10tr.net/ ;( şifremide unuttum nabacağım !#>#>£#>£½£#
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@admin 

KISACA:

oyunturk.10tr.net diye sitesi var ve admin şifresini unutmuş.  Büyük ihtimalle Hotmail Kullanıyor;

E-posta adreside buymuş(yukarıda yorumda yazdı).

Kod:
darkassassin472@hotmail.com
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2015 Saat: 17:12)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @admin 

KISACA:

oyunturk.10tr.net diye sitesi var ve admin şifresini unutmuş.  Büyük ihtimalle Hotmail Kullanıyor;

E-posta adreside buymuş(yukarıda yorumda yazdı).

Kod:
darkassassin472@hotmail.com

?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin nickli admin yani sistemin sahibi e-postan uyuşuyorsa e-posta adresine yeni şifreni gönderecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hotmaile mail gelmiyor atapanda admin nickli admini bekleyecegiz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2015 Saat: 17:47)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin nickli admin yani sistemin sahibi e-postan uyuşuyorsa e-posta adresine yeni şifreni gönderecektir.

daha gelmedi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2015 Saat: 14:22)Atapanda Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-04-2015 Saat: 17:47)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin nickli admin yani sistemin sahibi e-postan uyuşuyorsa e-posta adresine yeni şifreni gönderecektir.

daha gelmedi.
Bu kadar sabırsızlanmanın nedeni ne ? adminin tek işi bu değil özel mesajlara yetişemiyor.

Beklersen yanıt gelecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
genel bakışın altında uyarı var görmedinmi hotmaile şifreler gelmiyor hotmailden kaynaklı bir sorun eğer forumunu geri alırsan bu konu san yardımcı olur
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=75102
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2015 Saat: 14:24)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-04-2015 Saat: 14:22)Atapanda Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

daha gelmedi.
Bu kadar sabırsızlanmanın nedeni ne ? adminin tek işi bu değil özel mesajlara yetişemiyor.

Beklersen yanıt gelecektir.

tmm.İnş forumumu geri alırım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gelmedi Daha :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@admin Nolur yardım edin
Ara
Cevapla PGM