Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Yeter artık bıktım
WnWDv4.png

Bune şimdi Allah aşkına? illa 10tr.net'i bırakalım mı onu mu istiyorsunuz ? bu çözülene kadar 10tr.net ile uğraşmıyacağım yeter takılmasın arkadaşım sıkıldım valla bunları silmekten dalga mı geçiyorsunuz ya ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yavaşlık sorunundan kaynaklanıyor.

1 kere tıklayınca başka tıklama o zaman böyle olur.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
ya tamam yapmayızda ben bunları nasıl silicem ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bunları silene kadar bitiririm ben kategori işini
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Anlaşılan çok sabırsızsın 10 saniye bekleyemeden sürekli basmışsın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
okadar bastığımı hatırlamıyorum ama
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Gameiro # sen eğer admin nickli adminin yerinde olsan en az suan 1000 tane forum açılmıştır mybb paketinin her biri en az 20 mb ee sınırsız değil bu tabiiki . zenginsen git sende host al bak rahatına okey burada biz memnunmuyuz memnunuz 10 saniye bekleyemeyeceksen bırakabilirsin bizi ilgilendirmez admin nickli admin bu sorunu düzeltmeye çalışıyor zaten 3 adminde düzeltmeye çalışıyor daha ne yapsınlar ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 16:12)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Gameiro # sen eğer admin nickli adminin yerinde olsan en az suan 1000 tane forum açılmıştır mybb paketinin her biri en az 20 mb ee sınırsız değil bu tabiiki . zenginsen git sende host al bak rahatına okey burada biz memnunmuyuz memnunuz 10 saniye bekleyemeyeceksen bırakabilirsin bizi ilgilendirmez admin nickli admin bu sorunu düzeltmeye çalışıyor zaten 3 adminde düzeltmeye çalışıyor daha ne yapsınlar ?

Zenginlik ne alaka ? Benim 10tr.net dışı sitem var ben zenginmiyim ? Hosting ve Domain 10 TL ye var fiyatları incele derim .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
10TR.NET gibi bir site açmak kolay değildir.Bilgi,tecrübe gerektirir ve ayrıca maddiyatta.Arada böyle sorunlar olabiliyor haliylen.Sitem etmek yerine beklerseniz hatasız olarak sonuca ulaşıcaksınız.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:
anlık sinir işte insan emek vererek yaptığı şeye zarar gelirse delirebiliyor kilitleyebilir misiniz?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 16:25)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: anlık sinir işte insan emek vererek yaptığı şeye zarar gelirse delirebiliyor kilitleyebilir misiniz?

Bende sinir oluyorum internetim yavaş ama maalesef düzelene kadar böyle :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İstek üzerine kilit.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform