Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek.10tr.net - Forum Takılma Sorunu [Çözüldü]

Videoyu sonuna kadar izleyin. Çok fazla düzeltememiş olsamda işe yarıyor :) bu gösterdiklerim. iyi günler
--
[Çözüldü] yazdıgıma bakmayın. çok fazla çözülmedi bu sorun internetinizdende kaynaklanabiliyor.
--
@admin Hocam siteyi ve siteleri zorlayan bir pluginmi var acaba çok az kullanılan pluginleri kaldırmalıyız diyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eklemeyi unuttum eğer başka forumlara 2-3 sekme açıp girersenizde sorun çözülüyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@TheBoss Sende oluyodu diye hatırlıyom
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende takılı kalmıyo ya sadece bi 10 saniye falan yavaşlıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2015 Saat: 21:22)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende takılı kalmıyo ya sadece bi 10 saniye falan yavaşlıyor.

bende işe yarıyacak 2 tüyo verdim işte :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Copsilo @TheLegend @Novruz @TaaRRuz videoda gösterdiklerim size işe yaracağından eminimdir hocalarım :) bu sorun cozulene kadar bunları kullanmanızı tavsiye ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Videoyu gördüm gereksiz yere etiket atma millete.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 12:44)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Videoyu gördüm gereksiz yere etiket atma millete.

görmeyen kişilere attım senide görmedi sandım ondan etiketlediklerimde bu sorun var çünkü..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 12:45)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-04-2015 Saat: 12:44)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Videoyu gördüm gereksiz yere etiket atma millete.

görmeyen kişilere attım senide görmedi sandım ondan etiketlediklerimde bu sorun var çünkü..

Videoyu görüp görmediğim yorum atmamdan belli olmaz. Büyük ihtimal diğerleri de görmüştür.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 12:48)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Videoyu görüp görmediğim yorum atmamdan belli olmaz. Büyük ihtimal diğerleri de görmüştür.

bu konuya çok göz attım genel bakıştan dustugu için kimse göremedi . TaaRRuz adminimiz görmüştür onun okudugunu gormuştum çünkü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 12:48)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-04-2015 Saat: 12:48)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

bu konuya çok göz attım genel bakıştan dustugu için kimse göremedi . TaaRRuz adminimiz görmüştür onun okudugunu gormuştum çünkü

Neden etiketledin peki bile bile? Neyse daha fazla tartışmak istemiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping