https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyunumun Ana Menüsü Hakkında Önerilerinizi Bekliyorum
Merhaba Arkadaşlar,

Oyunumun ana menüsünü güncelleyeceğim de baştan sonra yeni bir menü tasarladım. Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum...

M6qEN1.png

Not1: Resim kalitesiz çıkmış , özür dilerim.
Not2: Şu arkadaki background yerine önerilerinizi bekliyorum. O resmi baştan sonra değiştireceğim. Eğer varsa oyunlara uygun arka plan yorumdan iletirseniz sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkürler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence gayet iyi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyun konusu , hangi programla kodlayacağını belirtirsen daha iyi olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ak dostum oyun arkaplanları :)

mobile_game_background_by_disnie-d4jmr8r.jpg
game_background_the_park_by_amazingtrout-d6bwtzq.jpg
game_background_by_jesusfc-d3evta1.jpg
game_screen_3-e1307047610577.png
desert_background_by_jrace-d657lv4.jpg

channel_02_bg___tropical_beach_by_xar623-d5xn9yk.png

desert_background_by_tushi_kun-d6uxkkj.jpg
ruined_city_game_background.png
game_background.png

Daha var istersen verem :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2015 Saat: 20:16)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence gayet iyi

Teşekkür ederim. Arka plan için öneri resimlerini bekliyorum @newsong30 .

(10-04-2015 Saat: 20:19)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyun konusu , hangi programla kodlayacağını belirtirsen daha iyi olur.

Oyun sonsuz koşu oyunu Temple Run gibi. Kodlayacağım program pek önemli değil ama yinede merak ediyorsan Unity3D
Ayrıca arka plan için öneri resimlerini bekliyorum @Wadé
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Attığım Resimler iyi değil mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Android oyununu hatırlıyorum. Hiçte fena değildi. Alım varsa katılmak isterim yardımcı olabilirim.

Bu arada şuan yemekteyim 30 dakikaya burda olurum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2015 Saat: 20:26)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Attığım Resimler iyi değil mi?

Resimler için çok sağol. Ben yorum yazarken atmışsın o yüzden farklı zamanlama oldu :) Sondan 2. resim hoşuma gitti ve beğendim. Oyunda da denedim güzel durdu. Ben yinede başkalarınında önerilerini bekliyor olacağım. Gerçekten çok sağol.

(10-04-2015 Saat: 20:26)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Android oyununu hatırlıyorum. Hiçte fena değildi. Alım varsa katılmak isterim yardımcı olabilirim.

Oyunum hakkında yorumunuz için teşekkür ederim. Alım derken , hangi konuda katılmak istediğinizi belirtirseniz yardımcı olabilirim ? 
(Bu konuları özel mesaj ile konuşabiliriz.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyun yapmayı öğretiyormusun bence sade olmuş menü güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2015 Saat: 20:28)desTur61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-04-2015 Saat: 20:26)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Attığım Resimler iyi değil mi?

Resimler için çok sağol. Ben yorum yazarken atmışsın o yüzden farklı zamanlama oldu :) Sondan 2. resim hoşuma gitti ve beğendim. Oyunda da denedim güzel durdu. Ben yinede başkalarınında önerilerini bekliyor olacağım. Gerçekten çok sağol.

(10-04-2015 Saat: 20:26)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Android oyununu hatırlıyorum. Hiçte fena değildi. Alım varsa katılmak isterim yardımcı olabilirim.

Oyunum hakkında yorumunuz için teşekkür ederim. Alım derken , hangi konuda katılmak istediğinizi belirtirseniz yardımcı olabilirim ? 

Tamam. Rep İstemiyorum Ama Yaradıysa Rep Verebilirsin. Fakat tabiki Bu Sana Kalmış. Rep İstemiyorum Yani, Sen İstersen Verebilirsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2015 Saat: 20:29)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyun yapmayı öğretiyormusun bence sade olmuş menü güzel

Menüm hakkında yorumun için teşekkürler.

Oyun yapımı hakkında ; daha önce kurslara katıldım , seminerlerde bulundum bana göre pek internet üzerinden geliştirilecek birşey değil. Ben bu konuda yardımcı olamam. Ama başlangıç olarak Game Maker oyun motoru ile başlayabilirsin , internette basit bir oyun yapacak kadar kaynak var. Daha sonra 3d oyunlara geçersin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2015 Saat: 20:31)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-04-2015 Saat: 20:28)desTur61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tamam. Rep İstemiyorum Ama Yaradıysa Rep Verebilirsin. Fakat tabiki Bu Sana Kalmış. Rep İstemiyorum Yani, Sen İstersen Verebilirsin :)

Repini verdim. Zaten pek işime yaramıyor :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel fakat market başlat gibi yerlere yani butonların yanına uygun güzel ikonlar koyarak daha güzel yapabilirsin diye düşünüyorum . Ellerine sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2015 Saat: 21:17)SinanGuney* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel fakat market başlat gibi yerlere yani butonların yanına uygun güzel ikonlar koyarak daha güzel yapabilirsin diye düşünüyorum . Ellerine sağlık.

Önerini dikkate alacağım. Teşekkür ederim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-04-2015 Saat: 22:55)WordS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş.

Teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping