Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site Tanıtım - 1 Haftalık Ücretsiz Reklam
  aQ3YxVR.png

Merhabalar, SiteTanıtım Foruma ücretsiz reklam almayı planlıyorum. Reklam süresi ve koşulları aşağıda belirtilmiştir;

Süre: 1 Hafta
Adet: 2
Boyut: 468x60
Başlangıç Tarihi: 09.03.2015 
Bitiş Tarihi: 16.03.2015

*Sadece 10tr.net bünyesindeki siteler alınacaktır.

*Yoruma reklam bannerinizi ve adresinizi koymanız yeterlidir. Alınacak siteler tarafımca seçilecektir. Seçimde banner tasarımı dikkate alınacaktır.

Saat 19:50'den sonra yazılan yorumlar dikkate alınmayacaktır.

Konu Tarihi: 08.03.2015
tag: 10trnet, sitetanitim, ücretsizsitenitanit, destek, site
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
benim sitemin reklamını verğcem
forumuk.10tr.net banneri yarın atarım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
http://hilehocam.10tr.net/index.php. footerde va ama adresini nasil alicam bu forumda ben vermistim ama
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 21:24)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benim sitemin reklamını verğcem

bizim forum olmasın o :D

Başarılar  Hocam :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
forumgm.10tr.net /logoyu banner olarak kullanıyoruz :)
PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 21:24)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benim sitemin reklamını verğcem
Banneri bugün atmanız gerekiyor. Aksi taktirde reklamınızı alamam. @xoxox

(08-03-2015 Saat: 21:36)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: forumgm.10tr.net /logoyu banner olarak kullanıyoruz :)
Logonuz boyutlara uymuyor. 468x60 boyutunda bir logo veya banner atarsanız alıma dahil edebilirim. @kamil55
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
anlaşılan kimse atmıyor :)
hemen hazırlanıyor :)
Hazır olabilir mi @Time Traveler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 21:51)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: anlaşılan kimse atmıyor :)
hemen hazırlanıyor :)
Hazır olabilir mi @Time Traveler
Olabilir @Edward

Alımlar kapanmıştır bilginize. Konuyu kilitlersen sevinirim Edward.

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu sahibinin isteği üzerine kilit + çöp
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform