Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mybb phpBB Benzer Tema FeneRLyy
Böyle şeyleri yapmayı çok sevdim başka scripte benzeyen birşeyi mybb'de yapma :D SMF var hedefimde sabah biraz baktım biraz zor olucak ama uygun bir zamanda onuda yapıcam tamamen bana aittir bu aklınızda bulunsun ;)

Önizlemeler;

4nqun.png

4nquw.png

4nqv6.png

XML;

Kod:
http://forum-code.vacau.com/phpBBKRaLL/MybbphpBB-theme.xml

İyi Forumlar - Copyright Kısmındaki İsimi Lütfen Silmeyin Emek Hırsızı Olmayın...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
php forumlarını tam olarak bilmiyorum ama güzel olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema dimi bu bi eklim
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2012 Saat: 13:57)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: php forumlarını tam olarak bilmiyorum ama güzel olmuş :)

teşekkürler phpBB forumlar fazla tutmaz ama şöyle bir iyiliği var mesela forum siten tutmadı onu blog yapabiliyorsun :D html ve css'den kat kat iyi bir sistem php :D
(20-04-2012 Saat: 13:59)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema dimi bu bi eklim

evet tema :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
forumumda kullanıyorum bunu fakat değiştirdim siteyi ilk açtıgımızda gözüken default tema gibi
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2012 Saat: 14:59)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: forumumda kullanıyorum bunu fakat değiştirdim siteyi ilk açtıgımızda gözüken default tema gibi

logoyu fln değiştirirsen görüntü düzelir defult teması gibi olması imkansız ana hat rengi fln değişik sen temayı onayladınmı tema düzenle kısmından
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel olmuş kardeşim. aynı phpbb teşekkürler.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2012 Saat: 15:59)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel olmuş kardeşim. aynı phpbb teşekkürler.

rica ederim :) elimden geldiği kadar benzetmeye çalıştım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu temayı biraz görsellik açısından geliştirmek lazım. Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2012 Saat: 17:26)AlonsoHoffman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu temayı biraz görsellik açısından geliştirmek lazım. Teşekkürler :)

rica ederim ben phpBB'nin görselliğini çıkarttık ortaya görsellik eklemek için yapmam gereken bir görselliği güzel olan phpBB temasını myBB'ye uyarlamam bunuda yakın zamanda yaparım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping