Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
küvette iphone kullanmayi caniyla odedi
The Daily Mirror gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, 24 yaşındaki EvgeniaSviridenko küvette olduğu sırada şarja takılı olan iPhone‘undan bir sosyal medya sitesine göz atıyordu.
Küvette iPhone Kullanmak Yaşamına Mal Oldu!

Bu sırada iPhone
‘unu küvetin içine düşürdü ve elektrik akımına kapıldı. Daha sonra Sviridenko‘nun banyoda uzun süre kaldığını farkeden ev arkadaşı YaroslavDubinina, onu kontrol etmeye gitti ve o üzücü manzarayla karşılaştı. Dubinina o anı şöyle anlatıyor:
“Kapıyı açtım ve onun suyun üstünde donuk bir şekilde yüzdüğünü gördüm. Küvetin dibinde şarja takılı olan telefonunu farkettim. Vücudu elektrik çarpmasından dolayı hala titriyordu.”
EvgeniaSviridenko, bu üzücü olay sonucunda yaşamını yitirdi. Polis, telefon suya düştüğünde şarj aletinin elektrik akımını niye kesmediğini araştırıyor. Bununla birlikte, şarj aletinin lisanslıApple
 ürünü olup olmadığı açıklanmadı.
Geçtiğimiz ağustos ayında Çin
’de 18 yaşındaki bir genç, orjinal olmayan iPhone şarj aletini prize taktığı anda elektrik akımına kapılmış ve hayatını kaybetmişti. Yine geçtiğimiz sene nisan ayında Minnesota’da bir adam, sahte iPhone şarj aleti kullanımından dolayıu hastanelik olmuştu.Tüm bunların yanında dünyanın bir diğer köşesinde iPhone başkalarının yaşamına da mal oldu. Cinayete sebep olan o iPhone uygulamasını ve olaya dair detayları görmek için tıklayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Artemis konuları paylaşmadan düzenleyin, görsel ve kaynak ekleyin. Bakın;
Cinayete sebep olan o iPhone uygulamasını ve olaya dair detayları görmek için tıklayın.
diyor ama link yok?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Com ozur dilerim alinti yapmastim telefonda rahat acilmiyoda pardon.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping