Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galaxy S6'nın görselleri yayınladı.
Samsung uzun bir süredir yeni akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge üzerinde çalışıyor. Bu telefonların 1 Mart'ta düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacağına artık kesin gözüyle bakıyoruz. Bu tarih yaklaştıkça yine bu cihazlarla ilgili sızıntılar da artarak devam ediyor.

iMRf6_1423829454_8786.jpg

Daha dün bu cihazlardan Galaxy S6'nın yeni görselleri gelmiş, ortaya çıkan şematik görselleri de 
[/url]iPhone 6 ile karşılaştırılmıştı. Şimdi ise GottaBeMobile sitesi Galaxy S6'nın şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılarını göz önüne alarak cihazın yeni konsept çalışmasını yayınladı. Ayrıca bu konsept çalışması iPhone 6 ile de karşı karşıya getirilmiş.

NvDD3_1423829462_7729.jpg

Ayrıca bu görsellerde Galaxy S6'nın kavisleri ve metal kasası ile iPhone 6'ya ne kadar benzeyeceği de gösterilmeye çalışılmış. İşte o görseller;

30bkW_1423829470_2777.jpg
oZx3H_1423829475_874.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Samsung'un telefonlarına bu kadar kalınlık yakışmıyor.Daha ince olsa iyi olurdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Telefon süpermiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 21:54)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Samsung'un telefonlarına bu kadar kalınlık yakışmıyor.Daha ince olsa iyi olurdu.

Iphone ile aynı kalınlıkta nerdeyse ? çok kalın dediğin gibi.

(15-02-2015 Saat: 21:57)#Artemis™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Telefon süpermiş.

Aynen :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Telefon Güzel Ancak Çok Kalın Samsung a Yakışmıyor.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 22:02)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Telefon Güzel Ancak Çok Kalın Samsung a Yakışmıyor.

Bencede.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gittikçe iPhone Benzetmeye Başladı Sırf Bunun İçin Almıyorum Samsung.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 22:04)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gittikçe iPhone Benzetmeye Başladı Sırf Bunun İçin Almıyorum Samsung.

Çok haklısın.
-Note 3'e özenmiştim şimdide istemiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İphone Samsung'a Samsung'ta İphone'a Özeniyor :D
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 22:28)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İphone Samsung'a Samsung'ta İphone'a Özeniyor :D
Aynen :D sonuç ne olacaksa :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping