https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özgecan Aslan'ın Katili
---------
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam Kardeşim Sinirlisin Anlıyorumda Beni Etiketleme Amacın Nedir ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O.o
Maalesef kurallara göre yasak. Adminden izin almalısın şimdilik ellemiyorum konuya admin'den izin al ve izin fotosunuda koy.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hapise girmişler zaten,şikayet etsek ne olur etmesek ne olur ? Allah'a havale edin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 20:50)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam Kardeşim Sinirlisin Anlıyorumda Beni Etiketleme Amacın Nedir ?

Şikayet et ?
PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 20:50)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hapise girmişler zaten,şikayet etsek ne olur etmesek ne olur ? Allah'a havale edin.

O adamın hiçbir yerde işi yok. facebook'ta bile..
PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 20:51)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-02-2015 Saat: 20:50)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hapise girmişler zaten,şikayet etsek ne olur etmesek ne olur ? Allah'a havale edin.

O adamın hiçbir yerde işi yok. facebook'ta bile..

Cezaevinde gereken muammeleyi yapacaklar zaten.Olan olmuş şikayet etmek ölen kızı geri getirmeyecek.Suçluyuda akıllandırmayacak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Abdullah Belki Adamın Günahını Alıyorsun Birsürü Fatih Gökçe Var Biri Onu Suçlar Biri Başkasını Nerden Bileceksin... 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 20:53)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Abdullah Belki Adamın Günahını Alıyorsun Birsürü Fatih Gökçe Var Biri Onu Suçlar Biri Başkasını Nerden Bileceksin... 

Haberlerden Gördüm Facebook Linkini
PGM
Teşekkür verenler:
Senin bunu şikayet etmen bişeyi değiştirmez hesabı kapanmaz. Kapanması için baya baya şikayet gerekiyor. Yinede senin için şikayet ettim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 20:56)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin bunu şikayet etmen bişeyi değiştirmez hesabı kapanmaz. Kapanması için baya baya şikayet gerekiyor. Yinede senin için şikayet ettim.

Kaç Yüz Kişi Şikayet Etti Bilmiyorsun. Tanıdık Çok Gruplar Çook.
PGM
Teşekkür verenler:
Tepkini bu olaya böyle göstermek ona bir zarar vermez.Zaten onda facebook'a girecek yüz ar namus kalmadı.Gerek yok konuyu kaldırın.Etiketlenmeyi istemeyen kullanıcılarıda boşuna rahatsız etmeyin.Hakettiğini kanun burada, Allah diğer tarafta misliyle verecektir zaten.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 20:59)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-02-2015 Saat: 20:56)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin bunu şikayet etmen bişeyi değiştirmez hesabı kapanmaz. Kapanması için baya baya şikayet gerekiyor. Yinede senin için şikayet ettim.

Kaç Yüz Kişi Şikayet Etti Bilmiyorsun. Tanıdık Çok Gruplar Çook.
Sonuç ne peki ? Değişen birşey yok. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 21:03)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tepkini bu olaya böyle göstermek ona bir zarar vermez.Zaten onda facebook'a girecek yüz ar namus kalmadı.Gerek yok konuyu kaldırın.Etiketlenmeyi istemeyen kullanıcılarıda boşuna rahatsız etmeyin.Hakettiğini kanun burada, Allah diğer tarafta misliyle verecektir zaten.

Siz Bilirsiniz Ben ve Diğer Arkadaşlarım Onun Hiçbiryerde Bulunmamasının Adının Olmamasını İstedik.
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu kilit+çöp yapıyorum benim görevim bu kusura bakmayınız. Bende tepki gösteriyorum zaten olduğum gruplarada şikayet etmelerini söyledim. TaaRRuZ adminimizin yazısınada katılıyorum, öbür dünyada Allah misliyle ödecektir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping