Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ForumHero Ortak Arıyorum
ayGDl2.png

Kod:
58 Üyesi 548 Konusu 985 Mesajı İle Her Dakika Dahada Büyüyoruz. .

http://forumhero.10tr.net/
ForumHero ortak arıyorum.Tecrübeli olmalı / güvenilir olmalı ve kesinlikle aktif olmalı.Gelince direk admin rankını vericem ama admin kpde heryer açık olmayacak.Ben bu aralar fazla aktif olamadığımdan forumumu yönetecek admin arıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Dilerim İnşallah güvenilir açık biri bulursun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-01-2015 Saat: 22:32)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar Dilerim İnşallah güvenilir açık biri bulursun :)

Eyvallah.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-01-2015 Saat: 22:33)Jewel Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-01-2015 Saat: 22:32)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar Dilerim İnşallah güvenilir açık biri bulursun :)

Eyvallah.
önemli değil

K.bakma ama bayanmısın erkekmisin anlayamadım ( profilinede bakmadım hiç)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-01-2015 Saat: 22:39)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Eyvallah.
önemli değil

Önemli değil böyle diyen çok oldu sinirleniyorum artık.Gelen geçen kızmısın erkekmisin diyor.Hiç kız avatarlı kişiler görmediniz mi ? Kız avatarlarından hoşlanıyorum.Gelişmiş,büyük forumlara git.Hep kız avatarları görürsün ;).Erkeğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-01-2015 Saat: 22:40)Jewel Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-01-2015 Saat: 22:39)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Eyvallah.
önemli değil

Önemli değil böyle diyen çok oldu sinirleniyorum artık.Gelen geçen kızmısın erkekmisin diyor.Hiç kız avatarlı kişiler görmediniz mi ? Kız avatarlarından hoşlanıyorum.Gelişmiş,büyük forumlara git.Hep kız avatarları görürsün ;).Erkeğim.
Gittim saten :) bilseydim sölemezdim :( artık kusuruma bakma saten erkek olduğunu düşünüyordum kamil55 de aynı şekil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D konuyu bana niye çevirdin :D benim avatarım kamil55 yazıyor forumgmde topuklu ayakkabı var :D :D :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-01-2015 Saat: 23:16)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :D konuyu bana niye çevirdin :D benim avatarım kamil55 yazıyor forumgmde topuklu ayakkabı var :D :D :D

:D Fotoğrafçı Değilmiydin :D Bi ara Bi gız vardı :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping