https://instagram.com/alphazzers

Anket Başlığı: Size Rütbem Düşürülmeli mi ?
Rütbesi kalmalı
100.00%
2 100.00%
Rütbesi düşürülmeli
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 2 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce Rütbem Düşürülmeli mi ?
Question 
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz Admin beni genel şef olarak seçti. Bilmiyorum benim hakkımda kötü düşünenler varmıdır ?
Sizce bu rütbede kalmalımıyım yoksa rütbem düşürülmelli mi ?
Beni Genel şefliğe uygun görüyormusunuz ?
Nasıl bir Genel şefim ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2012 Saat: 16:08)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz Admin beni genel şef olarak seçti. Bilmiyorum benim hakkımda kötü düşünenler varmıdır ?
Sizce bu rütbede kalmalımıyım yoksa rütbem düşürülmelli mi ?
Beni Genel şefliğe uygun görüyormusunuz ?
Nasıl bir Genel şefim ?

Kesinlkle Rütbesinin değerini veren birisin :) Daha yükseltilmeli bence.

Bide yazılarını renklendirsen biraz güzel olcak :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alınma ama ben genel şefliği hakettiğini düşünmüyorum.
Bende haketmiyorum hakediyorum demiyorum şimdi yanlış anlaşılmasın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merak etmeyin alınmam. Bu konuda yorumlarınızı istediğiniz şekilde yazabilirsiniz.Sorun değil :)
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
valla buraya ilk geldiğimde en çok yardım edenlerdensin sonuna kadar hakkediyorsun umarım rütben daha çok yükselir :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence bu rütbeyi hakediyorsun .
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Rayray 'a katılıyorum, bence bölüm şefine yada grafikerliğe daha uygunsunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bencede uygun değil bölüm şefi olmanız daha iyiydi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şuan genel şeflere bakarsak en çok siz çalışıyorsunuz amam bölüm şeflerine bakarsak sizin yerinize geçecek biri var :(

isim vereceğim :( smeaqol
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Karanlık-61 - Aloneboss - Adigeemperor varken bana en çok çalışıyorsunuz demeniz tuhaf geldi.

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bölüm şefi veya grafikerlik sizin için uygun, genelşeflik hem erken + Ağır gelir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteye daha yeni geldiniz. Ben eski kişilerin yorum yazmasını istiyordum.

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çoğunluk seni sevdiğine göre kalmalısın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kalmalısın en uygun sensin. Benden önce geldin ve benden daha tecrübelisin. Bence uygunsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2012 Saat: 18:53)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siteye daha yeni geldiniz. Ben eski kişilerin yorum yazmasını istiyordum.

Herkesin eleştiri yapma hakkı vardır + bu forum da yeni olduğuma bakma :) Ben neler gördüm neler bu forumun eski Kullancıısı İkeeen < :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eski kullanıcılar derken ben eski yetkili arkadaşlarımı kastetmiştim. Onların görüşlerini almak daha iyi olur :)

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2012 Saat: 18:36)kallström Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şuan genel şeflere bakarsak en çok siz çalışıyorsunuz amam bölüm şeflerine bakarsak sizin yerinize geçecek biri var :(

isim vereceğim :( smeaqol

Adım SmeaqoL değil Bir süreliğine ;) Ayrıca adminin yapası yok boşver kalsın böyle :) yinede saolasın.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2012 Saat: 19:39)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eski kullanıcılar derken ben eski yetkili arkadaşlarımı kasdetmiştim. Onların görüşlerini almak daha iyi olur :)

İlk baştan böyle deseydin tartışma çıkmazdı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen Adminliği Hak Ediyorsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende haketmediğini düşünüyorum çünkü çabuk ve acele ile olmuşsun gibi. Bencede grafiker yada bölüm şefi olarak devam etseydin ve biraz alışsaydın, sonra başvuru yapsaydın daha iyi olurdu.

Ama insanların fikirlerine göre kararlar almaman lazım. Eğer bu rütbeyi aldıysan ya hakkını vereceksin yada kaçıcaksın. Bundan kaçarsan alışkanlık olur ve başka şeylerden de kaçmaya çalışırsın. Bence sana haketmiyorsun diyenleri susturmanın yolu, bu rütbenin hakkını verdiğini ispatlaman...

Kısaca sen dümdüz ilerle yolundaki engellere takılma :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping