Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konum Kapatıldı
Arkadaşlar anlamıyorum konu açtım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın resimini paylasabilirmiyim diye bolum şefi cevap yazdı konuya tekrar cevap yazamadan kapatmış ?

Ayrıca nasıl bir siyaset ki Arap halkının ve İslam coğrafyasının çoğunluğu mustafa kemal'i sevmiyor Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyor ?

Yani bu siyaseteme giriyor simdi ? Eğer bu ülke müslüman bir ülke ise dine özgürlük getiren kim ? Mustafa kemal zamanında bu ümmete türkçe ezan okundu? Alimler asıldı

Bu mu siyaset doğruları soylemek ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Zuhruf suresinin Mealini Okuyun Bi Bakın Mustafa Kemal Neyi Yanlış yapmış diye ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim görevim değil ama forumda siyaset yapamazsın Git siyaset forumlarına.
Ayrıca recep tayyip erdoğan kim ki? Mustafa Kemal'in tırnağı bile olamaz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şuan siyasetinde fazlasını yapıyorsun Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ve Kurtarıcısıdır. Recep tayyip erdoğan ise şuan sadece cumhurbaşkanı dini özgürlüğü recep tayyip erdoğan getirmedi.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
Neyse o.m sen arıyorum amacım siyaset yapmak değil haksızlık var ama
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
M.Kemal Atatürkü Erdoğan Denilen Şahısla Karşılastırma Zaten Çok Yanlış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sayin pultan,

bu forum destek forumu ve bolum sefi kurallara gore hareket ederek konunu kilitlemistir kurallara gore siyaset veya siyaset baslaticak konular acmak veya yorumlar yazmak yasaktir gorevli arkadaslardan bu konununda kilitlenmesini arz/rica ediyorum.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
Atatürkü başkalarının sevmesine gerek yok. Onu benimseyen herkesin kalbinde Atatürk vardır. Ayrıca Atatürk ü kötülemek senin haddin değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haksızlık falan yok . Doğrusu bu kabul etmek zorundasın  siyaset düşüncelerini kendi içinde sakla
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
Böyle konular âçmayın elimde olsa hemen kitlerim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumda siyaset yapmak yasaktır konu direk kilitlenir.
Konu uzadı Kilit..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Forum Grand » Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping