https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aref Ghafouri - asyadan avrupaya ışınlanma - teleportation to Europe from Asia
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kız ve arefin ikizleri :) kız arefle geldi fakat dikkat ettiysen kız seyircilerin arasından geldi...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 15:56)Point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kız ve arefin ikizleri :) kız arefle geldi fakat dikkat ettiysen kız seyircilerin arasından geldi...

Aynen Bende Öyle Düşündüm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir İlluminati`ci Daha.Işınlanma Falan Yok.Bir Arkadaş Benim Aklımdan Geçenleri Yazmış;

Alıntı:
Öncelikle kızın kavanozdan çektiği isimle arefin acuna getirdiği isim farklı. Aref kutunun içindeki kağıdı yolda el çabukluğu ile değiştiriyor ve acuna istediği ismi söyletiyor. Yani cep telefonlu çocuk arefin adamı. Numara da tam burada başlıyor. Acunun aradığı numara çocuğun telefonu. Ama aynı telefondan istanbuldaki adamlarda da var. Telefonun ışınlanması olarak açıklayabiliriz. Peki tekrar aradığında nasıl o telefon çalıyor? Çocuk arefin adamı olduğundan telefonu da acunla işbirliği yapılıp önceden yönlendirilmiş. Sonuçta acun aferin elinden o kadar ekmek yiyor reklamlar filan. İstanbuldaki çocukla konuşmasının sırrı tamamen yönlendirme. Gelelim arefin ışınlanmasına. Telefonlu çocuk bilerek kitaptan "keyifli" kelimesini seçiyor. Çünkü bu kelime önceden arefin kolunda yazıyordu. Farkındaysanız stüdyoda arefin koluna yazı yazdığını kameralar çekmiyor, yani o yazı zaten orada var. Özetleyecek olursak istanbuldaki arefin çekimleri canlı yayın değil önceden çekilmiş bant yayını. Kameranın açısı sürekli değişiyor işte burada canlı yayından bant yayınına geçiliyor. Hatta arefin hadi beraber dönelim dediği kız da ekranlarda ilk kez göründüğünde bant yayınına geçildiğini anlayabiliriz. Kız zaten hep stüdyodaydı ve aref te kutunun içinden hiç çıkmadı. Hatta kız da.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlizyonda her şeyin bir hilesi vardır. Tabii ki de ışınlanma denen şey yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu Kırmızı Top Oyununu Hep Merak Etmiştim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 17:28)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu Kırmızı Top Oyununu Hep Merak Etmiştim
aynen
bilen yokmuu d10da :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Videoda Gösteriyor Mantıgını
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 17:29)Point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2015 Saat: 17:28)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu Kırmızı Top Oyununu Hep Merak Etmiştim
aynen
bilen yokmuu d10da :D

Bir Yerde Görmüştüm Galiba.Elin Isısından 2`ye Bölünüyordu Top Galiba.Tam Hatırlamıyorum.Yani Numara Topda :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ışınlanma olayı nasıl oldu acaba
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah Harici Kimse Bunu Yapamaz Yaptığı Şeyin Hilesi Vardır. En Yakın Zamandada Ortaya Çıkacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2015 Saat: 18:19)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Allah Harici Kimse Bunu Yapamaz Yaptığı Şeyin Hilesi Vardır. En Yakın Zamandada Ortaya Çıkacaktır.
Herşeye  Allah'ı katma kardeşim ne alaka ilizyon adı üstünde Allahtan başka kimse ışınlanamaz ne demek?
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ilizyon el çabukluğı,çabukluk demektir ışınlanma denilen şey yoktur yani çabukluk sadece.bir hilesi vardır onunda.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping