Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Punishers Desing-Ronaldo Wallpapers
Çok Amatör Ve İlk alışmam Buyrun Görüşlerinizi Bekliyorum...

12vv6j.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
fazla bişey yapmayıksın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bacaklar kesilmeseymiş iyiymiş.Başarılı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Render Öyle Olduğu iöin değiştiremedim...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-12-2014 Saat: 19:28)The Punishers Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Render Öyle Olduğu iöin değiştiremedim...

biraz aşağı alamıyongmu?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sert konuşma bu benim tasarımım böyle yaptım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bi soru soruyom hgemen sert oluyom illam gülücük işaretimi koyam? al :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
adam hiç tasarı  yapmamış başkasını eleştiriyor tech
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-12-2014 Saat: 21:45)Blume Nickli Kullanıcıdan Alıntı: adam hiç tasarı  yapmamış başkasını eleştiriyor tech
eminmisin ? Turkmmo eeski grafikeryim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-12-2014 Saat: 21:48)#Tech Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-12-2014 Saat: 21:45)Blume Nickli Kullanıcıdan Alıntı: adam hiç tasarı  yapmamış başkasını eleştiriyor tech
eminmisin ? Turkmmo eeski grafikeryim.

Bir Kaç Tasarımını Forumda Paylaş Derim.Üye Bu Günün 4. Multisi.Konu Kilit+Çöp..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping