Edward, demek ki senden önce uyarlamış birisi demişti 'yöneticiler bir temayı upload etmeye üşeniyor' diye ama bir yöneticide açılan uyarlanan tema konusunu tekrar açıyor..
Aslında ben paylaşacaktım ancak diğer 2 temayı da birlikte paylaşayım dedim. Siz konuyu açarken büyük ihtimal ben 2. temadaydım.. Ayrıca myskin temasını da son anda görerek indirmekten vazgeçtim..
Yoo tartışmaya gidecek HİÇİR şey yok. Konularıma(genel olarak) yorum yapmaktan çekinmeyin :) Eleştiriyse eleştiri, tartışma ise tartışma. Eğer bunlar sorunu çözecekse; Buyrun yorum serbest
#Captain bak adam gibi davran tamam mı? Emre KRMN nickim ile şuana kadar hiç kimseye küfür etmedim ve bu küfürler yüzünden psikiyatri seanslarına katıldım ve çok şükür küfür yok artık. Artık kullandığım cümle "vay arkadaş" eğer buna da küfür derseniz YUH derim. Eski nicklerimi yüzüme vurmaya çalışıyorsunuz ve vurun da. Ama unutmayın, çok yakında ben de sizlere öyle bir darbe vururum ki, aklınız başınızdan gider..
- Merak etme benim herhangi bir açığım yok, şuana kadar Allah'a şükür küfür etmedim etmemde, bulursan da iki-üç tane sert sözlerimi bulursun o kadar..
- Yani demek istediğim herkesi kendin gibi sanma..
Bak küfürü bıraktım dedikce laf atmaya devam ediyorsun. Böyle devam ederse o kadar psikiyatri seanslarım ve paralarım boşa gider ve sana da yazık olur.. Tekrardan o acıları destek.10tl.net'e yaşatmayalım. Değil mi?
Yahu, adam olmayan birisini adam edemezsin, istersen uzman psikiyatrilere danış yine de edemezsin..
- Zaten senin kişiliğin yaşın 50 bile olsa değişmez sonuçta bir insanın anasına bacısına küfür etmeyi seviyorsun zaten öyle bir şey denersen sonun kötü olur, o sonu da ben yazarım..
- Ben ezdiğin çocuklara benzemem 'akıllı ol'..
(18-10-2014 Saat: 00:57)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak küfürü bıraktım dedikce laf atmaya devam ediyorsun. Böyle devam ederse o kadar psikiyatri seanslarım ve paralarım boşa gider ve sana da yazık olur.. Tekrardan o acıları destek.10tl.net'e yaşatmayalım. Değil mi?
Burada araya girerek;
Hocam ettiğiniz küfürler kendinize geçer. Ne olursa olsun. Ayrıca o acıları 10TR.NET yaşamaz. Sadece iyice imajınız, saygınlığınız veya artık hangi yönünüzü seviyorlarsa bu özelliğiniz zedelenir. Toplumdan saygınlığınız düşer; Küfürle bir yere varamazsınız..
Anlamadım? Bana akıl mı öğretiyorsun sen? Ben senden yada sen benden büyük olabilirsin, ama burada saygı gösterelim bir birimize.. Sen saygı gösterirsen bende saygı gösteririm. Okey?
Bak az önce profiline girdim, yaşın 15 ama benim yaşım 19. Sana da bundan sonra abilik taslayacak halim yok. Bana attığın laflar içinse seninle elbet bir gün görüşeceğiz. Yetkili olmadan önce hiçbir laf atmazdın bana ama düşünüyorum da yetkili olduktan sonra tüm laflar bana çarpılıyor? Hiçbir şekilde zorla yada silah dayayarak almadım yetkiyi. Dediğim gibi adam gibi saygıya ADAM gibi SAYGI.
Yaw yeter güzelim konuyu mahvettiniz #Captain ve Edward.
Hocam EmreKRMN haklı çünkü sizden önce temayı O UYARLAMIŞTI.
Hemde Hakan hocam sizin gibi birine böyle şeyler hiç yakıştıramadım sizden beklemezdim doğrusu.
Konuyu şu an bildiriyorum çünkü konuyu baltalayıcı mesajlar içeriyior.
Kusura bakmayın Hakan hocam üzgünüm.
Yetkililer ne yapması gerektiğini bilirler zaten bu ilk ve son mesajım.
Hadi hayırlı geceler.
@Captain / SoullesBoss & Cem: Tamam artık saat gecenin 1'inde bu sataşma niye? amaçsız olduğu belli. Diyelim ki şikayetin var; Gündüz gözüyle, gerekirse diğer kullanıcıların da yorumlarıyla yada önerileriyle yaparsın/açarsın..
konu mümkünse uzamasın Emre KRM, Captain..
Edit: Ben ne yaptığımı anlamadım. Arada saniyeler varken paylaşılan temadan ben mi suçluyum??
- Eğer herşey yaşla belli olsaydı işimiz işti, bir atasözü vardır bilirmisin 'akıl yaşta değil baştadır' işte tamda bu konuya uyuyor..
- Zaten ben seni abi olarak görmem, sen kimsin ki bana abilik yapacaksın..
Böyle devam edecekseniz, uzaklaştırma vereceğim. Captain saygılı ol, bak bana laf sokup küçük düşürmeye çalıştığının farkındayım ancak sen kendini küçük düşürdüğünün farkında değilsin. Senden büyük birine nasıl davranılacağı sana öğretilmemiş. Balıkesir'e gelirsen sana özel ders veririm, ücretsiz.