Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Babanın Gözyaşı
Üniversite tercih dönemleri… Kararlıyım, daha fazla özgürlük adına il dışı yazmakta oldukça kararlıyım, İstanbul gibi bir şehirden uzaklaşmak pahasına. Evde çıngar çıkıyor kimi zaman, yapma etme diyorlar, dinlemiyorum elbette. Vücutta Laz kanı var bir kere, kafamın dikine giderim hep. “Sen oralarda ne yersin, ne içersin?” gibi insanının özgüvenini zedeleyici sözleri de işittikten sonra, ki ben bunları yıllardır işitiyorum, kararımı verdim; tercihlerimi yolladım. Şuan İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği okuyorum. Memnun muyum? Hem de nasıl! Burada cidden mutluyum. Fakat evden ayrılış yok mu? Hani o kocaman valizle kapının eşiğinden geçerken cappur cuppur öpücüklere maruz kalınan duygusal ayrılış… Sokaktan ayrılırken son bir defa arkana bakıp bakmamak arasındaki kararsızlık… Annenin gözyaşı dökmesi alışıldık bir durumdur bünyede, fakat bir babanın gözyaşı döktüğünü görmek, belki ilk defa. İşte orada ben de kendimi tutamayarak ağlamaya başladım, oysa planlarım bambaşkaydı; gözyaşlarımı otobüsün camında dışarıda uzaklara bakarak yavaş yavaş akıtacaktım. Bir de son dakikaya kadar o leş gibi ağır valizi taşırlar; yav baba yapma etme, fıtığın var, hem de bilmem kaç tane. İşte o günden beri babamın bana küfretmesini, lanet okumasını özlüyorum; “Puh lanet gitmeyer sana hemi çocuk, ne demeye gittin İzmir’e!”.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üşendim okumaya :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Okumadım ama büyük ihtimal baba haklı
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuda bulunan ünlem işaretlerini kaldırın, ayrıca hikaye sizin başınızdanmı geçiyor? (Eğerki öyleyse 14 yaşında üniversite mi okuyorsun?)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2014 Saat: 23:50)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuda bulunan ünlem işaretlerini kaldırın, ayrıca hikaye sizin başınızdanmı geçiyor? (Eğerki öyleyse 14 yaşında üniversite mi okuyorsun?)

Millete sorucağına kendine sor bir 18 yaşında ilk okula nasıl gidiyosun bro

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2014 Saat: 23:54)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-09-2014 Saat: 23:50)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuda bulunan ünlem işaretlerini kaldırın, ayrıca hikaye sizin başınızdanmı geçiyor? (Eğerki öyleyse 14 yaşında üniversite mi okuyorsun?)

Kardeşim bak yaşımla ilgili şüphen varsa gelirsin teamspeak3 veya başka sesli bir programa konuşuruz. (Kamera olmadığından) Beni böyle aşağılayamassın, uyarı aldın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen öyle insan Baba'dan hakaret işitince nefret eder, ama ondan uzak kalıncada özler..

Okudum güzel..
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2014 Saat: 23:58)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-09-2014 Saat: 23:54)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kardeşim bak yaşımla ilgili şüphen varsa gelirsin teamspeak3 veya başka sesli bir programa konuşuruz. (Kamera olmadığından) Beni böyle aşağılayamassın, uyarı aldın.

Ooooo uyarı alırım bi dal

skypede konuşuyoduk zaten mal mal sesler çıkarıyodun dsfsgsgfasd

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olay Benim Başımdan Geçmiyo :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

-