Yorum Sayısı: 11,552
Konu Sayısı: 2,153
Rep Puanı:
1,131
Teşekkürler: 0
153 mesaj içinde 692 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
#Captain
SanalPara (SP): 2,981 SP
Emsalsiz, skype gel diyorum hala akılsız gibi konuşuyorsun..
Skype -> creative.captain
Ts falan kullanmıyorum..
Afrodit: Kardeşim dur sen bence hiç mesaj yazma bu konuya çünkü ceza alacağız ben biliyorum lütfen arada sende ceza yersin, rica ediyorum yorum atmasın hiç kimse..
https://instagram.com/alphazzers
Yorum Sayısı: 272
Konu Sayısı: 45
Rep Puanı:
4
0 mesaj içinde 1 teşekkür verildi.
Afrodit
SanalPara (SP): 1 SP
14-08-2014 Saat: 18:52
(Son Düzenleme: 14-08-2014 Saat: 18:55, Düzenleyen: Afrodit.)
Emsalsiz Fotoğrafını Çekde Buraya Yollasana Elinede Bi Kağıt Al İsmini Yaz Ama Bizde Anlayalım Hadi Bişey Olmaz Kardeşim Arkandayım.
Emsalsiz Her Konunda tartışma gerilim yaratıyorsun bu 1. 2.si çözülen konuları kilitliyosun. foruma sonradan geldim bilmiyodum diyosun neyi bilmiyosan ya sanki forumun kurallarımı değişti allah allah. Yetkine güvenme o yetkinde bi gün uçup gider
Yorum Sayısı: 8,361
Konu Sayısı: 801
Rep Puanı:
560
Teşekkürler: 167
168 mesaj içinde 1094 teşekkür verildi.
EmSaLSiZ
SanalPara (SP): 9,378 SP
Senin kafa basmıyor herhalde Skype yok diyorum. Kameram yok diyorum. Konuşacaksan seslide geleyim ?
Afrodit : Sen çekip atsana bi emek hırsızı seni :)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
Yorum Sayısı: 1,137
Konu Sayısı: 179
Hosting
SanalPara (SP): 0 SP
Özel Mesaj niye var anlamiyorum ki.Emsalsiz ve sen yetkili olarak....
Rep Puanı:
560
EmSaLSiZ
Arkadaş artislik yapmak istiyor kardeşim. Her yerde konuşurum ben.
Rep Puanı:
1,131
#Captain
Sesli gel, ama skype'e gel gelmiyeceksen hiç boş boş konuşma..
Afrodit: Rica ediyorum kardeşim, lütfen rica ediyorum bak biz ceza alacağız, ben kendi cezamdan korkmuyorum konuya tartışmaya yorum attığın için sende günahsız yere ceza alırsın diye korkuyorum rica ediyorum yorum yapma..
Skype gel emsalsiz evladım..
Yorum Sayısı: 272
Konu Sayısı: 45
Rep Puanı:
4
Afrodit
SanalPara (SP): 1 SP
14-08-2014 Saat: 18:55
(Son Düzenleme: 14-08-2014 Saat: 18:57, Düzenleyen: Afrodit.)
Benim resmim avatarımdada mevcut Zaten beni çoğu kişide biliyor. sen rahat ol da at bakıyım fotonu.
Captain : Artık bende sıkıldım böyle insanlardan banlanırsam banlarım birşey olmaz. ben mesajlarımda kötü söz küfür felan etmedim. sadece haklı kişiyi destekliyorum doğruları söylüyorum ama banlanırsamda dahada gelmem.
Rep Puanı:
560
EmSaLSiZ
Bekle kuruyorum skypeyi. adını atsana birdaha
Rep Puanı:
1,131
#Captain
Skype -> creative.captain
Yorum Sayısı: 2,916
Konu Sayısı: 275
Rep Puanı:
201
Teşekkürler: 141
103 mesaj içinde 139 teşekkür verildi.
Time Traveler
SanalPara (SP): 277 SP
Forumda adminler istediklerini yapabilir. Forum kurallarını admin yazdıysa admin değiştirir. Kullanıcı adı değiştirmen yüzünden konu açman, açıklama yapman gereksiz. Ve kim yasak bu nasıl yapıyor felan diyorsa tutmuyoruz kendisini gidebilir.
2011'den beri bu forumdayım ve böyle saçma sapan kavgalar şuana kadar görmedim. Ve hiç bir forumda böyle saçma konular yüzünden kimseyle kavga etmedim. Ayrıca kimsenin yaşıyla, sen bebesin ne anlarsın vb. dalga geçmedim.
Arkadaşlar burası genel bir forum değil. Burası 10tl.net'in vermiş olduğu hizmete destek veren bir forum. Burada diğer forumlar gibi saçma sapan triplere girmeyin. Yok gidiyorum bırakıyorum felanmış. Gidiyorsan adam akıllı git bir daha da dönme. Naz mı yapıyorsunuz.
Forumdaysak, yaş önemli değildir. Kimi 11 yaşındadır Adam gibi davranır, kurallara uyar. Kimi 20 yaşındadır. Küfür, pislik ne ararsan vardır.
Burada yaş önemli değildir. Bakın özel mesajdan istediğinizi yapın. İsterseniz sövün. Ama şu forumu kirletmeyin. Şu forumda admin olsam şu konuda saçma sapan yorum yapanların hiç birini forumda tutmam.
O kadar emek harcadım yetkimi vermedi diyorsunuz. Ne olucak yetki alınca. O kadar co-admin oldum sonradan site kapandı ne işime yaradı sanki. Admin olamadım diye bir kere olsun sövmedim. Lütfen ve lütfen sizden rica ediyorum şu konuyu kapatın burda. Küs olabilirsin ya da sevmiyor olabilirsin. Ama aynı ortamda bulunuyorsan birbirine laf söyleyemessin arkadaş. Reelde ya da başka yerlerde istediğini yap bizi ilgilendirmez. Ve şu yetkili triplerini bırakın. Yetkili olunca hiçbir şey değişmiyor. Mustafa Abi'ye sadece admin diye, yalakalık olsun diye saygı gösteriyorsan hiç gösterme daha iyi.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
Yorum Sayısı: 3,495
Konu Sayısı: 376
Rep Puanı:
234
Teşekkürler: 3
4 mesaj içinde 7 teşekkür verildi.
ROKS
SanalPara (SP): 28 SP
Arakdaşlar siz neyapıyorsunuz? iyi misiniz ? yetkililer toplanmış burada tartışıyorsunuz burası destek sitesi farkındamısınız? kavga edicekseniz özelden tartışın yahu veya alın skype adresi orada istediğinize küfredin burası gene hatırlatıyorum destek.10tl.net.Lütfen daha uzamasın 4 sayfa olmuş bu ne dir yahu.Tartışmanın sebebine gelirsek bir nick değiştirme iyi misiniz siz ? tartışma yapacağınıza görevinizi yapın lütfen burada tartışmayın olur mu? Lütfen daha fazla uzatmayalım üst yetkilileri çağırıcam konuyu kilitleyelim herkese iyi akşamlar..
-------------------------------------------------------------
Reis geri döndü..
11.05.2014
Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014
Özelden Destek Vardır...
Yorum Sayısı: 8,409
Konu Sayısı: 823
Rep Puanı:
441
Teşekkürler: 1
1 mesaj içinde 44 teşekkür verildi.
meta the god
SanalPara (SP): 59 SP
Konu amacından çıkıp kavga konusuna dönüşmüş, kilit.