https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coca Cola Hakkında
Arkadaşlar ben derin bi inceleme yaptım.

Coca Cola; Filistin'de 3 israilde 1 üretim fabrikası bulunduruyor. Filistinde'ki 3.500 aile Coca Cola'dan geçiniyor ve Filistin'de en büyük 3. İşveren firma.

Coca Cola'nın bazı açıklamalarına göre sonuç; Coca Cola global bir şirket. Dünya'nın her yerine Din/Dil/Irk'a bakmadan satış yapmaktadır. Bu da ülke ekonominisine ve Coca Cola şirketine para kazandırıyor.

aP0JVR.jpg
Bkz: Merakettim.CocaCola

+ Coca Cola'da fare kanı yoktur. Formulünü 2 insan bilmektedir. Bu 2 insan'da aynı araca binemez. Mutlaka biri ölürse diğerinin yaşaması gerekir.

Konu altında Siyaset ve ya Tartışma yapılmasa iyi olur. Sadece görüş belirtin bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet coca cola gerçekten Filistindeki bir çok ailenin geçim kaynağı ve Bu coca coladan elde edilen gelirlerin israile gittiğide yalandır.
ayrıca coca colanın Formulüde Amerikada özel bir kasada tutulmaktadır bu kasada geçtiğimiz senelerde açıldı ve formulünde Limon kafein ve içki damlatıldığı ortaya çıktı
dinimizdede içmenin bir zararı yok
ayrıca boşyere coca colalara para verip eylem yapan hiçbirşey bilmeyen arkadaşlara sesleniyorum : boş yere para verdiniz mübarekler :D :D

benim bildiklerim bu kadar yoruma açığız tartışalım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence içmemek gerek bikeresinde Cola ile lavabo temizliyen gördüm :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Formül hiçbir zaman açılmadı.Ayrıca tarım ve hayvancılık bakanlığı onaylı lider alkolsüz içecek firması Coca Cola dır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
El Ezher üniversitesine göre alkol bulunmaktadır ve içilmesi haramdır.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alkol için bakanlıktan test yaptıyırolarmış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alkol Yoktur Diyor MerakEttim.CocaCola'da.

Alıntı:Merhaba Ömer Faruk,

Türkiye’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun olarak ürettiğimiz Coca-Cola’da alkol bulunmaz. Coca-Cola'da alkol olmadığını gösteren raporlar için bkz: http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/

Bu Arada Formülü 2 Kişi Biliyorsa Nasıl Açılacak?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping