Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl.net Devri Benim İcin Bitmistir Maddeler Halinde Nedenleri
Evet arkadaşlar 10tl.net devri bitmiştir benim için daha öğrenecek çok işlerim vardı ama son zamanlarda forumda yaşananlar yüzünden bırakma kararı aldim .

10tl.net'in artık bir revizyona gitmesi şart yeni heyecanlar gelmesi sart yeni yetkililer pasiflesti her konuyu kapatmaya çalışır oldular bir konu lehlerine açıldığı zaman kapatmaya çalışıyorlar tabi tüm yetkililer boyle değil sadece 1 kişi oda kendisini biliyordur(Asi)

Gelelim online sayısına eskiden boyle değildi bu forum belki bazılarımız şöyle diyebilir millet yeterince öğrendi mybb yi sonra ayrıldı peki yeni gelenler daha doğrusu gelemeye çalışanlar 1 gün sonra uçup gidiyorlar önceden tema paylaşımları çok olurdu simdi nerdeyse yok.

Gelelim tekrardan yetkililere tema buldum mybb sitelerinde 2-3 yetkiliye o.m aracığıyla linki attım sitenin uyarlasinlar diye fakat profillerinde çevrim içi yazdigi halde cevap yok .

Peki neden yok?

Tanınmış ''üye'' değiliz ya o yüzden bir yetkiliden çaktırmadan gelen kutusunun resmini cekebilirmisin dedim kendisinin cekti yolladı bana baktım o kadar yetkili ile konuşmuş ve yetkili cevap da vermiş bize yine tık yok

Arkadaşlar bu forumun yöneticileri duyarlı fakat yetkilileri artik paslanmıs artik bu foruma yeni heyecanlar lazim yoksa bir ihtiyar gibi yavaş gider ama yinede olduğu yerde sayar
Bu yüzden benim gibi gidenler daha çok olur

Benim hakkım var ise helal olsun lütfen sizde hakkınızı helal ediniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bir konuda hak veriyorum online sayısı çok az
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısınız. Forumun eskisi gibi hiti yok. Ama hiti yok siye bırakırsan yine hit düşer. Eğer bırakmayıp destek olursan hiti artar.
Sitede üyelere yardım edip isteklerine bakarsanız sizde yetkili olabilirsiniz. Kurallar çerçevesinde zor bişey değil. En kötü, forum üyeleri ve yetkilileriyle samimi ve tavrı hoş biri olursanız saygın biri olabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sizin söylediklerinize katılmıyorum.Hemen bir kaç kişiyi suçlamak yerine biraz enpati kurun.Yetkililer artık pasif olabilir.Çünkü artık dershaneler var dersler var.Çünkü çogumuzun Üniversite hayaline 1 yıl kaldı.Onun için çalışmalıyız.Boş vakitlerimizde kısıtlı oldugu için ancak Hafta sonları 5 6 saat online olabiliyoruz.Ne olur biraz sabırlı ve ANLAYIŞLI olun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlıyorum iste sorun burada madem sınava hazirlanacaksin neden yetkili olurlar ki dediğim gibi yeni heyecan lazım su anda sorunsuz ve isi iyi yapan sadece Secilmis42 neonblazer,teknology eski yetkililer monster emsalsiz Einstein furkomm eskiden forum bu kişiler ile hit yaptı hem kendilerini geliştirdiler hem de bu forumu iste bizlere de öyle kişiler lazımdı fakat olmadı neyse bugün bu forumda son günüm 2gunku olaylardan sonra bırak dedim forumu çivisi çıktı artik dedim eskisi gibi dostluklar yok oldu varsa yoksa rep yetkili olmak neyse
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu foruma yetkili olmak için aylarca çalıştık.Sonra bırakıp gitmek olmuyor işte.Burasıda bizim ikinci ailemiz.Hemen bırak demesi kolay olabilir ama bu site hemen bırakılacak forum değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Asipatron hocamız gereksiz yeremi konuları kilitliyor ? Allah aşkına söyle bi hangi konuyu boş yere kapatmış ? herkes adamın üstüne gidiyor , ama bakıyorum mesajlara bütün hepsinde asipatron haklı ve hala onlar yaptıklarını savunmaya çalışıyorlar .
Ayrıca bir yetkilinin işine karışamazsın .

Görüşmemek üzere .

yetkiiler hakkındada darkroma katılıyorum .

(14-07-2014 Saat: 17:41)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizin söylediklerinize katılmıyorum.Hemen bir kaç kişiyi suçlamak yerine biraz enpati kurun.Yetkililer artık pasif olabilir.Çünkü artık dershaneler var dersler var.Çünkü çogumuzun Üniversite hayaline 1 yıl kaldı.Onun için çalışmalıyız.Boş vakitlerimizde kısıtlı oldugu için ancak Hafta sonları 5 6 saat online olabiliyoruz.Ne olur biraz sabırlı ve ANLAYIŞLI olun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema konusuna katılmıyorum. Herkes Elinden Geldiğince editlemeye Çalışıyor. Onların Editlemediği Yerde Ben(Edward), Kyoya, Secilmis42, Novruz, Power Gibi Tema Görevlisi yada t.görevlisi adayı arkadaşlar tema eklemeye çalışıyorlar. Gecenin 11-12'sinde ben tema paylaşmak zorunda değildim 3 tema paylaştım..

Hangi Temayı İstediniz? Kimden İstediniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 işi bir arada yönetemezsin yönetirsen sorun çıkar yada 2sinden birinde çatlak çıkar

Edward:Tema Editleme Demiyorum O Kadar Yetkiliye Attım Ki Tema İçin Artık Yeter dedim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
fuat97 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Edward:Tema Editleme Demiyorum O Kadar Yetkiliye Attım Ki Tema İçin Artık Yeter dedim
Peki. Bana Tema Bul. Bul. Boş boş duracağıma işe yarayalım. Bizde İsteriz ki Hergün, Her Saat Tema Paylaşalım. Siz Bana Mesaj attınız mı? Genelde Cevap Veririm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende katılmıyorum. Bende tanınmış bir üye değilim ama bana yeterince yardımcı oluyorlar. Ama işleri yoğun olduğu için böyle..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1 yıl önceki Desteği hatırlayın. Ne güzel bir ortamdı. Vakit su gibi geçerdi. Bir neşe havası hakimdi.

Şu an ise tartışma eksik olmaz oldu. Overwiewde en az 5 banlı üye var. En çok emek verenler banlı durumda. Sırf görüşlerini bildiriyorlar diye banlandılar.

Ey Yönetim, hatalarını kabul et. 2 günde yetkili alırsan o yetkinin kimse için kıymeti olmaz. Aloneboss gibi uzman bir insanın ayrılış sebebi de bu haksızlık. Hiç aktif olmayan yetkiliyi üslere taşıyorsunuz. Düzenli takip etmiyorsunuz.

Hem "Destek" forumunda ders konularının ne işi var. İşte Alexa'da düşmemizin, çevrimiçi sayısının azalmasının sebebi bu. Ders konularının bize ne faydası oldu ?

------------------

Bir insanın sanal ortam dışında sorumlulukları varsa başka sorumluluk almaması gerekir. 2 şeyi aynı anda yapamazsınız. Biri ortada kalır. Bu destek vermemek, sadece tartışma konularında kilitleme yapıp ban atma sebebi olamaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiç tanınmaz olmama rağmen büyük forum emekçilerini tanırım, özellikle teknology'i benim bu sistemi kullanmamı sağlayan kişi odur bunun adına bir grub açmıştı facebookda yaklaşık 60 kişiyi 10tl.net'e başlattı. ben tanınmamış olabilirim veyahut o 60 kişi tanınmamış olabilir ama bu forum büyükleri(Teknology, Soulless Boss, Harden vs.) sırf görüşlerini bildirdi diye asipatron adlı şefin kirli çamaşırlarını ortaya döktü diye bu kişiler forumdan yasaklandı teknology ile dün konuştum yaklaşık 5 ay banlanmış. ve haylada diyor bana boşver 10tl.net'i çivisi çıktı. Bakın binlerce emek vermiş yaklaşık 5 bin 800 mesaj atmış ve hayla böyle büyük kişilerin değerleri bilinmiyor siz hayla bunlarla adamlar orda neler çekiyor beya, ben mesaj attığım gün adam davadaymış davada bile bana yardım ediyorsa artık böyle adamların insanlara verdiği değeri düşünün... Bunun üzerine bende bu forumu terk ediyorum herhangi bir değerim olmasa bile. Görüşürüz büyükler küçükler ve hak yiyenler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teknology'i Tanıman Normal damızlık. Üst Yönetim Kararını Verdiyse, Bir ÜST Mesaj Attıysa Bu Böyle Kalır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2014 Saat: 17:26)fuat97 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet arkadaşlar 10tl.net devri bitmiştir benim için daha öğrenecek çok işlerim vardı ama son zamanlarda forumda yaşananlar yüzünden bırakma kararı aldim .

10tl.net'in artık bir revizyona gitmesi şart yeni heyecanlar gelmesi sart yeni yetkililer pasiflesti her konuyu kapatmaya çalışır oldular bir konu lehlerine açıldığı zaman kapatmaya çalışıyorlar tabi tüm yetkililer boyle değil sadece 1 kişi oda kendisini biliyordur(Asi)

Gelelim online sayısına eskiden boyle değildi bu forum belki bazılarımız şöyle diyebilir millet yeterince öğrendi mybb yi sonra ayrıldı peki yeni gelenler daha doğrusu gelemeye çalışanlar 1 gün sonra uçup gidiyorlar önceden tema paylaşımları çok olurdu simdi nerdeyse yok.

Gelelim tekrardan yetkililere tema buldum mybb sitelerinde 2-3 yetkiliye o.m aracığıyla linki attım sitenin uyarlasinlar diye fakat profillerinde çevrim içi yazdigi halde cevap yok .

Peki neden yok?

Tanınmış ''üye'' değiliz ya o yüzden bir yetkiliden çaktırmadan gelen kutusunun resmini cekebilirmisin dedim kendisinin cekti yolladı bana baktım o kadar yetkili ile konuşmuş ve yetkili cevap da vermiş bize yine tık yok

Arkadaşlar bu forumun yöneticileri duyarlı fakat yetkilileri artik paslanmıs artik bu foruma yeni heyecanlar lazim yoksa bir ihtiyar gibi yavaş gider ama yinede olduğu yerde sayar
Bu yüzden benim gibi gidenler daha çok olur

Benim hakkım var ise helal olsun lütfen sizde hakkınızı helal ediniz.
Yetkililer Her Konuyu Kilitlemeye Çalıyşıyor Diyorsunuz.Gerekli Olmazsa Konular Kilitlenmez.Olursada Gereken Ceza Verilir..
Mesaj Attığınıza Kişilerin Profilinde Çevrimçi Yazıyorsa Bilgisayar Başındalar Demek Değildir.Tema İstek Diyorsunuz;Tema İsteklerinizi Gerekli Yetkiliyemi Gönderiyorsunuz?Mesela Bana Bu Konuda Mesaj Gelmedi.Her Dakikada Tema Paylaşmak Olmuyor.Yeni Tema Paylaşılınca Bizler`de Paylaşıyoruz..

(15-07-2014 Saat: 04:57)damızlık Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben tanınmamış olabilirim veyahut o 60 kişi tanınmamış olabilir ama bu forum büyükleri(Teknology, Soulless Boss, Harden vs.) sırf görüşlerini bildirdi diye asipatron adlı şefin kirli çamaşırlarını ortaya döktü diye bu kişiler forumdan yasaklandı teknology ile dün konuştum yaklaşık 5 ay banlanmış.

Hangi Kirli Çamaşırlardan Bahsediyorsun?Bilip Bilmeden Konuşmak Ne Kadar Kolay Öyle Değilmi..

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping