Yorum Sayısı: 324
Konu Sayısı: 94
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
fuat97
SanalPara (SP): 0 SP
14-07-2014 Saat: 17:26
(Son Düzenleme: 14-07-2014 Saat: 17:28, Düzenleyen: fuat97.)
Evet arkadaşlar 10tl.net devri bitmiştir benim için daha öğrenecek çok işlerim vardı ama son zamanlarda forumda yaşananlar yüzünden bırakma kararı aldim .
10tl.net'in artık bir revizyona gitmesi şart yeni heyecanlar gelmesi sart yeni yetkililer pasiflesti her konuyu kapatmaya çalışır oldular bir konu lehlerine açıldığı zaman kapatmaya çalışıyorlar tabi tüm yetkililer boyle değil sadece 1 kişi oda kendisini biliyordur(Asi)
Gelelim online sayısına eskiden boyle değildi bu forum belki bazılarımız şöyle diyebilir millet yeterince öğrendi mybb yi sonra ayrıldı peki yeni gelenler daha doğrusu gelemeye çalışanlar 1 gün sonra uçup gidiyorlar önceden tema paylaşımları çok olurdu simdi nerdeyse yok.
Gelelim tekrardan yetkililere tema buldum mybb sitelerinde 2-3 yetkiliye o.m aracığıyla linki attım sitenin uyarlasinlar diye fakat profillerinde çevrim içi yazdigi halde cevap yok .
Peki neden yok?
Tanınmış ''üye'' değiliz ya o yüzden bir yetkiliden çaktırmadan gelen kutusunun resmini cekebilirmisin dedim kendisinin cekti yolladı bana baktım o kadar yetkili ile konuşmuş ve yetkili cevap da vermiş bize yine tık yok
Arkadaşlar bu forumun yöneticileri duyarlı fakat yetkilileri artik paslanmıs artik bu foruma yeni heyecanlar lazim yoksa bir ihtiyar gibi yavaş gider ama yinede olduğu yerde sayar
Bu yüzden benim gibi gidenler daha çok olur
Benim hakkım var ise helal olsun lütfen sizde hakkınızı helal ediniz.
Yorum Sayısı: 145
Konu Sayısı: 27
Rep Puanı:
0
BaydiNceR
bir konuda hak veriyorum online sayısı çok az
Yorum Sayısı: 5,345
Konu Sayısı: 306
Teşekkürler: 38
61 mesaj içinde 1123 teşekkür verildi.
Helper
SanalPara (SP): 1,162 SP
14-07-2014 Saat: 17:35
(Son Düzenleme: 14-07-2014 Saat: 17:39, Düzenleyen: Helper.)
Haklısınız. Forumun eskisi gibi hiti yok. Ama hiti yok siye bırakırsan yine hit düşer. Eğer bırakmayıp destek olursan hiti artar.
Sitede üyelere yardım edip isteklerine bakarsanız sizde yetkili olabilirsiniz. Kurallar çerçevesinde zor bişey değil. En kötü, forum üyeleri ve yetkilileriyle samimi ve tavrı hoş biri olursanız saygın biri olabilirsiniz.
Yorum Sayısı: 1,997
Konu Sayısı: 260
Rep Puanı:
255
Teşekkürler: 16
12 mesaj içinde 57 teşekkür verildi.
DarKRooM
SanalPara (SP): 94 SP
Sizin söylediklerinize katılmıyorum.Hemen bir kaç kişiyi suçlamak yerine biraz enpati kurun.Yetkililer artık pasif olabilir.Çünkü artık dershaneler var dersler var.Çünkü çogumuzun Üniversite hayaline 1 yıl kaldı.Onun için çalışmalıyız.Boş vakitlerimizde kısıtlı oldugu için ancak Hafta sonları 5 6 saat online olabiliyoruz.Ne olur biraz sabırlı ve ANLAYIŞLI olun.
fuat97
Anlıyorum iste sorun burada madem sınava hazirlanacaksin neden yetkili olurlar ki dediğim gibi yeni heyecan lazım su anda sorunsuz ve isi iyi yapan sadece Secilmis42 neonblazer,teknology eski yetkililer monster emsalsiz Einstein furkomm eskiden forum bu kişiler ile hit yaptı hem kendilerini geliştirdiler hem de bu forumu iste bizlere de öyle kişiler lazımdı fakat olmadı neyse bugün bu forumda son günüm 2gunku olaylardan sonra bırak dedim forumu çivisi çıktı artik dedim eskisi gibi dostluklar yok oldu varsa yoksa rep yetkili olmak neyse
Yorum Sayısı: 1,997
Konu Sayısı: 260
Rep Puanı:
255
Teşekkürler: 16
12 mesaj içinde 57 teşekkür verildi.
DarKRooM
SanalPara (SP): 94 SP
Bu foruma yetkili olmak için aylarca çalıştık.Sonra bırakıp gitmek olmuyor işte.Burasıda bizim ikinci ailemiz.Hemen bırak demesi kolay olabilir ama bu site hemen bırakılacak forum değil
Yorum Sayısı: 10,058
Konu Sayısı: 661
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 79
113 mesaj içinde 625 teşekkür verildi.
Ciri
SanalPara (SP): 116 SP
Tema konusuna katılmıyorum. Herkes Elinden Geldiğince editlemeye Çalışıyor. Onların Editlemediği Yerde Ben(Edward), Kyoya, Secilmis42, Novruz, Power Gibi Tema Görevlisi yada t.görevlisi adayı arkadaşlar tema eklemeye çalışıyorlar. Gecenin 11-12'sinde ben tema paylaşmak zorunda değildim 3 tema paylaştım..
Hangi Temayı İstediniz? Kimden İstediniz?
fuat97
2 işi bir arada yönetemezsin yönetirsen sorun çıkar yada 2sinden birinde çatlak çıkar
Edward:Tema Editleme Demiyorum O Kadar Yetkiliye Attım Ki Tema İçin Artık Yeter dedim
Yorum Sayısı: 522
Konu Sayısı: 103
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 124
32 mesaj içinde 53 teşekkür verildi.
Alex.
SanalPara (SP): 182 SP
Bende katılmıyorum. Bende tanınmış bir üye değilim ama bana yeterince yardımcı oluyorlar. Ama işleri yoğun olduğu için böyle..
Yorum Sayısı: 5,586
Konu Sayısı: 303
Rep Puanı:
258
Teşekkürler: 2
12 mesaj içinde 37 teşekkür verildi.
Neon Blazer
SanalPara (SP): 127 SP
1 yıl önceki Desteği hatırlayın. Ne güzel bir ortamdı. Vakit su gibi geçerdi. Bir neşe havası hakimdi.
Şu an ise tartışma eksik olmaz oldu. Overwiewde en az 5 banlı üye var. En çok emek verenler banlı durumda. Sırf görüşlerini bildiriyorlar diye banlandılar.
Ey Yönetim, hatalarını kabul et. 2 günde yetkili alırsan o yetkinin kimse için kıymeti olmaz. Aloneboss gibi uzman bir insanın ayrılış sebebi de bu haksızlık. Hiç aktif olmayan yetkiliyi üslere taşıyorsunuz. Düzenli takip etmiyorsunuz.
Hem "Destek" forumunda ders konularının ne işi var. İşte Alexa'da düşmemizin, çevrimiçi sayısının azalmasının sebebi bu. Ders konularının bize ne faydası oldu ?
------------------
Bir insanın sanal ortam dışında sorumlulukları varsa başka sorumluluk almaması gerekir. 2 şeyi aynı anda yapamazsınız. Biri ortada kalır. Bu destek vermemek, sadece tartışma konularında kilitleme yapıp ban atma sebebi olamaz.
Yorum Sayısı: 8
Konu Sayısı: 1
damızlık
Hiç tanınmaz olmama rağmen büyük forum emekçilerini tanırım, özellikle teknology'i benim bu sistemi kullanmamı sağlayan kişi odur bunun adına bir grub açmıştı facebookda yaklaşık 60 kişiyi 10tl.net'e başlattı. ben tanınmamış olabilirim veyahut o 60 kişi tanınmamış olabilir ama bu forum büyükleri(Teknology, Soulless Boss, Harden vs.) sırf görüşlerini bildirdi diye asipatron adlı şefin kirli çamaşırlarını ortaya döktü diye bu kişiler forumdan yasaklandı teknology ile dün konuştum yaklaşık 5 ay banlanmış. ve haylada diyor bana boşver 10tl.net'i çivisi çıktı. Bakın binlerce emek vermiş yaklaşık 5 bin 800 mesaj atmış ve hayla böyle büyük kişilerin değerleri bilinmiyor siz hayla bunlarla adamlar orda neler çekiyor beya, ben mesaj attığım gün adam davadaymış davada bile bana yardım ediyorsa artık böyle adamların insanlara verdiği değeri düşünün... Bunun üzerine bende bu forumu terk ediyorum herhangi bir değerim olmasa bile. Görüşürüz büyükler küçükler ve hak yiyenler.
Yorum Sayısı: 10,058
Konu Sayısı: 661
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 79
113 mesaj içinde 625 teşekkür verildi.
Ciri
SanalPara (SP): 116 SP
Teknology'i Tanıman Normal damızlık. Üst Yönetim Kararını Verdiyse, Bir ÜST Mesaj Attıysa Bu Böyle Kalır.