Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Sizce Sitem Tutulur mu ?
Arkadaşlar Sizce Benim Sitem Tutulur mu ?

http://kayasoft.10tl.net/

Evet İse Neden Tutulur, Hayır İse Neden Tutulmaz ? Eğer Başka Sebebi Varsa Eksik, Yanlış... vb. Bir Şey Lütfen Yorumunuzda Belirtiniz.

NOT: Her Türlü Eleştiriye Açığım. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok mu Arkadaşlar ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tutulmaz, bir yazılım sitesinde film lerin oyunların ne işi var ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kararlı olursanız ve yollunuza devam ederseniz.Forumunuz tutulur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2014 Saat: 20:38)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tutulmaz, bir yazılım sitesinde film lerin oyunların ne işi var ?

Bu Bir Hack Forumudur ve Oyunlar ve Haberler Haric Diğer Kategorler Konu Dışı Eğlence, Kafa Dağıtma vs. vs. Onlar.

(30-06-2014 Saat: 20:38)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tutulmaz, bir yazılım sitesinde film lerin oyunların ne işi var ?

Ayrıca Sizin Forumunuzda da Kodlama-Yazılım Mevcut. Peki Sizin Siteniz de Filmlerin Fıkraların Ne İşi Var ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle bir soru yanlış olur bence. Bir forumun dış bakışı tutulmasını ilgilendirmez. Senin yönetimin tutulmasıyla doğrudan ilgilidir.

Forum ile sık sık ilgilenir, özenirsen tutulur. Kategorilerin bir etkisi yok bu konuda.

Forumunda başarılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2014 Saat: 21:42)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle bir soru yanlış olur bence. Bir forumun dış bakışı tutulmasını ilgilendirmez. Senin yönetimin tutulmasıyla doğrudan ilgilidir.

Forum ile sık sık ilgilenir, özenirsen tutulur. Kategorilerin bir etkisi yok bu konuda.

Forumunda başarılar..

Şimdi Şöyle Anlatayım. Evet Sık Sık Uğruyorum ve Ara Sıra Konu Açarak Mevcut Konu Sayısını Arttırıyorum. Aynı Zamanda Bölüm Kuralları vs. vs. Hala Üzerinde Çalışıyorum Ancak Daha Paylaşmadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2014 Saat: 21:44)KayaTeam9 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-06-2014 Saat: 21:42)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle bir soru yanlış olur bence. Bir forumun dış bakışı tutulmasını ilgilendirmez. Senin yönetimin tutulmasıyla doğrudan ilgilidir.

Forumunda başarılar..

Şimdi Şöyle Anlatayım. Evet Sık Sık Uğruyorum ve Ara Sıra Konu Açarak Mevcut Konu Sayısını Arttırıyorum. Aynı Zamanda Bölüm Kuralları vs. vs. Hala Üzerinde Çalışıyorum Ancak Daha Paylaşmadım.

Bunların haricinde sabırlı olmayı unutma. Bakarsan en büyük forumlar 6-10 yıllık. Mesela Destek ve Webboss 6 yıl, Forumtr 10 yıllık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hımm, Bana Daha Çok Var Anlaşılan :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temada bir sıkıntı yok. Siteye daha fazla üye gelirse , site daha fazla içerikli olursa tutulur. Genel bakışta ekle bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genel Bakışta Ekle Bence Derken ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform