https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema İstegim
Merhaba. Arkdaşlar Tema İsticektim Kendi Forumum İcin Sadece Bize Özel Olucak. Yapabilen Varsa Bana Ulassın.

Ö.m Veya Skype'den

Not I : Ücret Gercek Para Olucaktır. 25 30 Tl Fln
Not II : Sadece Bize Özel

Sitem : http://frmglobal.10tl.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema nasıl bişey olucak yani renk veya aklınızda böyle tasarım varsa söyleyebilirsiniz veya çizdiğiniz tema olabilir varsa verin kodlamaya başlıyım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2014 Saat: 23:27)!!Proff!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema nasıl bişey olucak yani renk veya aklınızda böyle tasarım varsa söyleyebilirsiniz veya çizdiğiniz tema olabilir varsa verin kodlamaya başlıyım

Forum Denge Ve FrmExe Karışımı Birşey Olucak İşte. Header Ve Konu Bölümü Forumdenge Diger Bölümlerde Forumexe
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2014 Saat: 23:31)ForumLow.10tl.net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-06-2014 Saat: 23:27)!!Proff!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema nasıl bişey olucak yani renk veya aklınızda böyle tasarım varsa söyleyebilirsiniz veya çizdiğiniz tema olabilir varsa verin kodlamaya başlıyım

Forum Denge Ve FrmExe Karışımı Birşey Olucak İşte. Header Ve Konu Bölümü Forumdenge Diger Bölümlerde Forumexe

Forumdenge?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam ben Cizerim İşten Geldigimde. Skype Varsa Ekle Yoksa Ö.m Den Face Yolla Ekleyim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2014 Saat: 23:35)ForumLow.10tl.net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam ben Cizerim İşten Geldigimde. Skype Varsa Ekle Yoksa Ö.m Den Face Yolla Ekleyim.
Tmm

Bide kardeşim ben bu tema işine yeni girdim yani toplam 3 tema kodladım onlardada başarılı oldum inş senin temanıda bitiririm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Yeri Yanlış Sözlü Uyarı ve Konu Taşındı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping