Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komando Olmak
Eğirdir Dağ Komando Eğitim Merkezinden İçeriye adım attığınızda hakikaten farklı bir hava hissedersiniz. Dağlara baktıkça da karşılaşabileceğiniz zorlukları tahayyül edersiniz. Daha sonra fark edersiniz ki hayalleriniz çok masummuş ve bir o kadar da eksik. İlk konuşmada bin kilometrenin üzerinde yol yürüyeceğinizi duyarsınız pek inandırıcı gelmez ama hakikattir aslında. Derken eğitimler başlar ve vücudunuz her gün biraz daha esnemeye başlar.Yaşayarak anlarsınız  komandonun kelime anlamını. Bir günün aslında bir gün olmadığı yerdir orası. Sabah yaptığınız eğitimi günler öncesinde yaptığınızı zannettiğiniz yerdir.Terlemenin ve yorulmanın gerçek anlamlarını kazandığı yerdir Eğirdir Dağ Komando Okulu. Anlarsınız komutanınızın: “Siz bir ortama girdiğinizde yanınızda kimse askerlikten bahsedemez.” sözündeki sırrı. Başkalarının belki yüzünü az gördüğü rütbelilerden siz bizzat eğitim alırsınız orada. Eğer yolunuz askerlikte oraya düşmüşse ve pek anısı olmayan bir insansanız mutlu olabilirsiniz çünkü bir insanın belki de hayatı boyunca sahip olamayacağı anıya  yüz günde sahip olacaksınız demektir. Çok güzel arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Birlikte yaşadığınız ve göğüs gerdiğiniz güçlükler sizi güzel dostluklara ulaştırabilir. Orada değişmeyen hususlardan birisi zamanın hızla geçmesidir. Bir bakmışsınız eğitimler bitmiş ve sona gelinmiş. Artık kuraların çekilmeye başlama anı gelip çatmış. O da çok farklı bir andır. “Şampiyonlar Ligi” kura çekimleri gibidir. Her çekilen il birbirinden zorlu. Merak edenler için söyleyeyim ben de kısa bir süre Kırklareli’ye gidip oradan Şırnak’a gittim. Varsa bu yazıyı okuyan arkadaşlarımın içerisinde askerliğini orada yapanlar yorumlarını özellikle bekliyorum. Saygılarımla…
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyla Alakasız Olucak Ama Nerede Kalıyorsunuz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öm'den bildirildi Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform