https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Desteği Bırakıyorum.
Bu foruma ilk geldiğim zamanlarda logo değiştirmek dahil hiçbir bilgim yoktu. Az bir HTML bilgisiyle buraya gelmiştim. Forum tanıtımını falan yaparken, logo değiştirmeyi sorarken artık iyice buraya kaynamıştım. Sıcak bir ortam.

Ancak bazı sebeplerden dolayı desteği bırakmaya karar verdim. Zaten burda fazlalıktım. Belki bazılarının içi rahatlar diye düşündüm..

Bazen gelirim ama eskisi kadar aktif olmayı düşünmüyorum. Bana yardımcı ve destek olan bütün herkese; Özellikle #Pøwér™, Novruz , Prof.Joker, Şükrü Can G., Rip, Helper, Kaily ve hatırlamadığım herkese teşekkür ediyorum.

Bana ulaşmak isteyen olursa forumplusta OxyGeN benim. Oradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,
- Eski TSA Neon Blazer
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umarım tekrar görüşürüz,
Forumplusta hep varsın demi?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2014 Saat: 07:32)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Umarım tekrar görüşürüz,
Forumplusta hep varsın demi?

Evet her zaman ordayım. Tema paylaşımlarını orda yapacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
renk kattın kardeşim :) inşallah daha sonra tekrar görüşürüz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fazlalıkmı ?? Fazlalıkmı ?? Fazlalık diye bir şey yok hocam ben sizi yüreğime koydum varsa hakkım helal olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşürüz .. Hayatta Başarılar ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırdır kardeşim?Yapma böyle ya...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fazlalıkmı?Burakmasaydın Keşke Bir Anlık Hırs`a Kurban Gitme.Yinede Son Karar Senin.Hakkım Varsa Helal Olsun..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Keşke gitmeseydin. Ben senin burada fazlalık olduğunu hiç düşünmüyorum. Hatta senin gitmenle bir eksik oluştu. FrmPlus'ta konuşabileceğimize sevindim. Umarım tekrar dönersin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sizleri biliyorum. İyi birisiniz. Sizleri yürekten selamlıyorum.

Ancak pat diye yetkimin alınması piskolojimi bozdu. Zaten zar zor yetki alıyordum pat diye alınırmı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2014 Saat: 14:18)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizleri biliyorum. İyi birisiniz. Sizleri yürekten selamlıyorum.

Ancak pat diye yetkimin alınması piskolojimi bozdu. Zaten zar zor yetki alıyordum pat diye alınırmı ?
Neden yetkin alındı ?
Facen varsa bana ö.m den atsana bi konuşalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2014 Saat: 14:20)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-05-2014 Saat: 14:18)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizleri biliyorum. İyi birisiniz. Sizleri yürekten selamlıyorum.

Neden yetkin alındı ?

Bende bilmiyorum sorun bu. Sorgu sual yok direk yetkimi almışlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2014 Saat: 14:21)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Neden yetkin alındı ?

İşin peşini bırakma ozaman sende araştır neyin nesi fakat büyük ihtimal hatalı uyarı puanları verdiğin içindir diye düşünüyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2014 Saat: 14:23)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-05-2014 Saat: 14:21)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Neden yetkin alındı ?

İşin peşini bırakma ozaman sende araştır neyin nesi fakat büyük ihtimal hatalı uyarı puanları verdiğin içindir diye düşünüyorum...

Dün uyarı vermeyi bıraktım böyle oldu. Araştırayım neymiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana yardımcı olabilip gözüne girmek gurur verici Yıldıray abi :) Fakat benimde rütbem alındı ama ben senin kadar yüksek değildim. Psikolojin bozulmuş olabilir doğrudur fakat düşe kalka bence bidaha alırsın :) Eğer bırakıcaksan FP ve Reelde başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2014 Saat: 14:36)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sana yardımcı olabilip gözüne girmek gurur verici Yıldıray abi :) Fakat benimde rütbem alındı ama ben senin kadar yüksek değildim. Psikolojin bozulmuş olabilir doğrudur fakat düşe kalka bence bidaha alırsın :) Eğer bırakıcaksan FP ve Reelde başarılar.

jet hızıyla alınması tuhaf etti
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2014 Saat: 14:36)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sana yardımcı olabilip gözüne girmek gurur verici Yıldıray abi :) Fakat benimde rütbem alındı ama ben senin kadar yüksek değildim. Psikolojin bozulmuş olabilir doğrudur fakat düşe kalka bence bidaha alırsın :) Eğer bırakıcaksan FP ve Reelde başarılar.
Bu forumda üzüldüğüm iki olay 1. senin rütbenin alınması 2. si neonun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi kötü günlerimiz oldu,

İnşallah tekrar geri dönersin fp ' de üyeyim , oradanda konuşuruz.
Kendine iyi bak hayatında başarılar dilerim.. ():
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam hakkım varsa helal olsun inşallah tekrar dönersiniz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2014 Saat: 14:38)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Bu forumda üzüldüğüm iki olay 1. senin rütbenin alınması 2. si neonun.

Sorun yok kanka sen varsın benim yerimi dolduruyorsun gerektiği kadar :) Novruz ve Batuhan'da iyi. Şuan tek üzüldüğüm tasarım yapmayı özlemem. Zamanı gelince bende alırım inşallah
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping