27-09-2013 Saat: 00:47
Furikan4554 Grafiker Başvurusu
|
27-09-2013 Saat: 13:41
Desteğiniz için teşekkürler 8.ci sınıfa gidiyorum OwlShield İnanmam dersende aç kamera tc kimlik gösterem oda olmadı gel manisaya kendin gör
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
01-10-2013 Saat: 14:13
biraz post kasmış gibi olmuyormu ?
(01-10-2013 Saat: 14:13)JocqeR` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: biraz post kasmış gibi olmuyormu ? alma yetkin varsa yada aldırabilirsen postları silebilirsin ben sadece güncel çekiyorum :) Hergün 1 Tane :D
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
01-10-2013 Saat: 14:17
Çoğu konuda senin yardımlarını görüyorum. Bu konuda tam not alabilirsin benden ama grafiklerin konusunda tam not veremem. Hep aynı tarzda tasarımlar yapıyorsun. Mesela avatarlarda vb. giflerde hep renk değiştiren yazı yapıyorsun. Onun yerine içerisinden ışık geçen, Türk bayrağı geçen değişik tasarımlar yapabilirsin. Kendini bu şekilde geliştirebilirsin. Renk uyumluluğunu ve sadeliği hiç unutma. Kısacası kendini geliştir ve öyle başvur. Photoshop derslerini izleyip uygulayabilirsin. Başarılar.
** NOT: Gereksiz Yorumlar silinmiştir! Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
01-10-2013 Saat: 14:19
(01-10-2013 Saat: 14:17)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çoğu konuda senin yardımlarını görüyorum. Bu konuda tam not alabilirsin benden ama grafiklerin konusunda tam not veremem. Hep aynı tarzda tasarımlar yapıyorsun. Mesela avatarlarda vb. giflerde hep renk değiştiren yazı yapıyorsun. Onun yerine içerisinden ışık geçen, Türk bayrağı geçen değişik tasarımlar yapabilirsin. Kendini bu şekilde geliştirebilirsin. Renk uyumluluğunu ve sadeliği hiç unutma. Kısacası kendini geliştir ve öyle başvur. Photoshop derslerini izleyip uygulayabilirsin. Başarılar. Teşekkürler :)
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
03-10-2013 Saat: 23:24
1006 kere görülmüş ama sadece 25 yorum yapılmış :(
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi