Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temmuz Ayının Üyesi Açıklanmıştır!
Temmuz ayı içerisinde gösterdiği gayret,saygılı duruşu ve yardımsever tavırları ile bu ayın örnek üyesi olma hakkını kazanmayı sonuna kadar hakeden birisiydi.

Temmuz Ayının Üyesi TheDangerous Olmuştur,Kendisine "Ayın Üyesi" Rütbesi en kısa zamanda verilecektir...

Tüm Destek.10TL.Net Yönetimi olarak TheDangerous'u Kutlar,Ağustos Ayı Seçimlerinde bütün üyelere başarılar dileriz...

Ayın Üyesi Seçimleri Hakkında TIKLAYINIZ.
Ayın Üyesi Sistemi Hakkında Sorularınız İçin TIKLAYINIZ.

Not: Ayın üyesi konusu eleştiri konusu değildir eleştiri yada ayın üyesini rencide edicek konuşmalar yapanlar forumdan en az 1 hafta uzaklaştırılıcaktır...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haydi Hayırlısı..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
TheDangerous'u Tebrik Ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2013 Saat: 23:48)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haydi Hayırlısı..
Konu İçeriğini Lütfen Tamamen Oku...
Alıntı:Not: Ayın üyesi konusu eleştiri konusu değildir eleştiri yada ayın üyesini rencide edicek konuşmalar yapanlar forumdan en az 1 hafta uzaklaştırılıcaktır...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Rencide Etmedim Tabiikide Hakediyor. Ben Onu Hayırlı Olsun Rutbesi Anlamında Soyledim. Yanlıs Anlasılma Olmasın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hadi hayırlısı
PGM
Teşekkür verenler:
(04-08-2013 Saat: 00:05)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hadi hayırlısı
Bu tarz kısa yorumlar atıp,yeşil yapacağına en azından kendi elinizle tebrik ederim,başarılarının devamını dilerim gibi nazik cümleler kurup siyah bir biçimde yollayabilirsiniz.
Ripbyrustavi02,Neon Blazer ikiniz için de geçerli;
Hayırlı olsun anlamında diyorsanız "hayırlı olsun" demeniz en iyisi,hayırlısı demeniz kişiyi rencide edebilir.
KONU FAZLA UZAMASIN,DİYECEKLERİNİZ İÇİN ÖZEL MESAJI KULLANIN...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Üstat ne dersek yanlış bu sitede ya. Haydi hayırlısı cümlesini gidip bir sözlükten araştırın hocam
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-08-2013 Saat: 00:45)Lescon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üstat ne dersek yanlış bu sitede ya. Haydi hayırlısı cümlesini gidip bir sözlükten araştırın hocam
[b]Doğruyu öğretmek yanlış değil ama :)
Bkz:Haydi hayırlısı.
Anlam:Çekiliş,şans işi veya yanlış bir olayın gerçekleşmesi sonucunda kullanılan kelime grubu.
Biz burada bir seçim vs. yapmıyoruz , bana ders verme çaban yerine sen git en iyisi biraz dini forumlara göz gezdir.
Konuyu amacından saptırmayalım bundan sonra bu konuyla ilgili atılan mesajları sileceğim.
Teşekkurler...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tebrik ederim kardeşim benden sonra örnek üye oldun :)
PGM
Teşekkür verenler:
Hadi hayırlısı :D

tebrik ederim , TheDangerous başarılarının devamını dilerim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tebrikler :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tebrik ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
teşekkür ederim beyler ama bi süre yokum kendinize iyi bakın :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping