Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank İsteyen Arkadaşlar--Söyleyin SeDaT Yapar
GRAFİKERLER BOŞAMI DURUYOR GRAFİKER OLDUGUNUZDA BÖLE KONU AÇABİLİRSİNİZ!Edit: Network
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Grafikerler boşamı duruyor ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar böyle saçmalık olamaz bence.Bizim amacımız zaten yardım etmek.Üyeler de istediği kişilere yardım edebilir.Üyelerin isteklerinide yerine getirebilirler.Konuyu açıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Machxx abi grafikerler boşa duruyor ozaman.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-05-2010 Saat: 23:28)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Network Boyun uzamış koçums enin sen ne işe yarıyorsun söylesene omzan ;) bizim yaptıklarımızı görmemüyorsan biz ne yapalım adam gelmiş konu açmış yasak aslında sende gelipte burda külü alewvlendiriyorsun sana bakrsak send eo rütbeni haketmiyorsun açıkçası ;)

Ve sen ne hakla beni eleştirme hakkına sahipsin bana eleştirecek kişi varsa oda admindir

Benle Uğraşma Network yazmıcaktım şimdiye kadar artık sabrımı Tükütiyorsun sen hem ne hakla bizim Bölümüzün konuları kilitliyorsun bu Bölüm bize aiitt eğer sen hep karışacaksan adminden siteğim alsın yetkiyi senle uğraşmıcam bide

Ben seni eleştirmeyiroumm sen yanlış anlıyorsun grafikerler boşmaı duruyor diyorum yani bu grafikerlerin göreviii diyorum sen ne anlıyorsun sana olumlu bişi sölüyorm!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Network biraz düşünüpte hareket et bence.Burası destek sitesi ve herkez birbirine yardım edebilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
diğer destek sitelerinde 3 tane grafiker oluyor ama gönüllü yapan 15-20 kişi oluyor<br>
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ares konuyu kilitlemişti şimdi suç banamı düştü arese de anlatamadım ne dediğimi çok gerekliyse alın yetkimi ares konuya kilit fdiyor grafikerler boşamı duruyor diye olumlu cevap yazxıyorum arkadaş grafiker olmadıgı için diyor bi mesaj düzenledik diye suç bizimmi oldu şimdi neresinden anlıyosa sölediklerimi Onun mesajına dikkatli&nbsp; bakın arkdaş grafiker olmadıgı için diyor! Bende ondan düzenliyorum suç bana düşüo size tek sözüm<br><br>SADECE BENİ İNCELEMEYİN İLK MESAJA BAKIN <br><br>
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
evet seco biraz düsünerek hareket et
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam artık bura sizin bölümünüz ozaman ne yapılacağına siz karar verin.Konu klit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping