GRAFİKERLER BOŞAMI DURUYOR GRAFİKER OLDUGUNUZDA BÖLE KONU AÇABİLİRSİNİZ!Edit: Network
Rank İsteyen Arkadaşlar--Söyleyin SeDaT Yapar
|
16-05-2010 Saat: 23:30
Grafikerler boşamı duruyor ?
Arkadaşlar böyle saçmalık olamaz bence.Bizim amacımız zaten yardım etmek.Üyeler de istediği kişilere yardım edebilir.Üyelerin isteklerinide yerine getirebilirler.Konuyu açıyorum.
18-05-2010 Saat: 15:28
Machxx abi grafikerler boşa duruyor ozaman.
19-05-2010 Saat: 01:22
(18-05-2010 Saat: 23:28)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Network Boyun uzamış koçums enin sen ne işe yarıyorsun söylesene omzan ;) bizim yaptıklarımızı görmemüyorsan biz ne yapalım adam gelmiş konu açmış yasak aslında sende gelipte burda külü alewvlendiriyorsun sana bakrsak send eo rütbeni haketmiyorsun açıkçası ;) Ben seni eleştirmeyiroumm sen yanlış anlıyorsun grafikerler boşmaı duruyor diyorum yani bu grafikerlerin göreviii diyorum sen ne anlıyorsun sana olumlu bişi sölüyorm!
19-05-2010 Saat: 20:30
Network biraz düşünüpte hareket et bence.Burası destek sitesi ve herkez birbirine yardım edebilir.
08-06-2010 Saat: 02:09
diğer destek sitelerinde 3 tane grafiker oluyor ama gönüllü yapan 15-20 kişi oluyor<br>
Ares konuyu kilitlemişti şimdi suç banamı düştü arese de anlatamadım ne dediğimi çok gerekliyse alın yetkimi ares konuya kilit fdiyor grafikerler boşamı duruyor diye olumlu cevap yazxıyorum arkadaş grafiker olmadıgı için diyor bi mesaj düzenledik diye suç bizimmi oldu şimdi neresinden anlıyosa sölediklerimi Onun mesajına dikkatli bakın arkdaş grafiker olmadıgı için diyor! Bende ondan düzenliyorum suç bana düşüo size tek sözüm<br><br>SADECE BENİ İNCELEMEYİN İLK MESAJA BAKIN <br><br>
16-06-2010 Saat: 08:03
evet seco biraz düsünerek hareket et
18-06-2010 Saat: 13:50
Tamam artık bura sizin bölümünüz ozaman ne yapılacağına siz karar verin.Konu klit.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi