Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Logo Yarışması Oylama ve Sonuç
Öncelikle yarışmaya katılan arkadaşlara teşekkür ederim.Oylama yaparken en hoş olanı temaya uyan logolara oy verirseniz sevinirim.

Teknology;
hfnjf3b.png

Ripbyrustavi02;
plpfy.png

Seçilmis42;
63pb7h.png

Kyoya;
bjddd6n.png

Jocqer;
9r7pnv2.png

Alone;
pmypk.png

Novruz;
5nlnffn.png

Namikaze;
pnf36.png

Furkomm;
pngds.png

Neon Blazer;
pq9r7.png

Thedangerous;
pp75x.png

Oylama başlamıştır.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
pnf36.png

Namikazeye oyum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Alone oyum :) haksızlık yapmayalım adam gerçekden güzel yapmış...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bende katılmıştım benimki niye yok ??. Oylamanın tekrar başlamasını talep ediyorum.Benimkini koymamışsın ??

pp75x.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 17:20)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alone oyum :) haksızlık yapmayalım adam gerçekden güzel yapmış...

Haksızlık ne alaka beğendiğimize oy veriyoruz?

Oyum Furkomm'a :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bende katılmıştım benimki niye yok ??. Oylamanın tekrar başlamasını talep ediyorum.Benimkini koymamışsın ???

pp75x.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 17:27)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bende katılmıştım benimki niye yok ??. Oylamanın tekrar başlamasını talep ediyorum.Benimkini koymamışsın ??

pp75x.png

Aynı Şeyi Yazıp Durmayın. Sözlü Uyarı.

Oyum : Namikaze.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Alone ve JockeR Arasında kaldım ama Alone daha bir hoş olmuş
"Alone"
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 17:28)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 17:27)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bende katılmıştım benimki niye yok ??. Oylamanın tekrar başlamasını talep ediyorum.Benimkini koymamışsın ??

pp75x.png

Aynı Şeyi Yazıp Durmayın. Sözlü Uyarı.

Oyum : Namikaze.
Haksızlık değilmi ama ???
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Oyum bu resime: http://o1306.hizliresim.com/1b/v/pngds.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Oyum Furkomm'a. Yalnız renkleri değiştirilirse daha iyi olabilir.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benimki niye yok:

pq9r7.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
OnLine seni Allah'a havale ediyorum.Hakkım haram olsun sana.1 Buçuk saat emek verdim o logoya.Sende tartıştık diye oylamaya koymamışsın.Haram olsun sana hakkım.Allah ıslah etsin..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bana verilen oylar için çok teşekkürler :).

Time Traveler;

PSD'yi aldım, siz söyleyin hemen değiştireyim rengi :).
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarına dikkat et.Senin bende ne hakkın var ki ?Önce o konuda yazdıklarını oku.

Neon blazer;
Sonradan eklediğin için unutmuşum ekliyorum.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 17:58)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarına dikkat et.Senin bende ne hakkın var ki ?Önce o konuda yazdıklarını oku.

Neon blazer;

EDİT L34DRi

Aile yi bu olaya niye karıştırıyorsunuz ? Bir kez daha böyle bir şey görürsem uyarı vereceğim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Oyum : Furkomm.
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 17:59)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 17:58)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarına dikkat et.Senin bende ne hakkın var ki ?Önce o konuda yazdıklarını oku.

Neon blazer;

tartıştık diye mi eklemiyorsun ?? hem 1buçuk saat emek verdim.Hakkım o . Haram zıkkım olsun sana hakkım.İnşallah ailenden çıkar bu kul hakkı.

Bela okumak ve hakkınızı haram etmek sizin için bir logo kadar basit galiba. Çocuk oyuncağı değildir bu bela okumak. Bir sorsaydınız neden eklemediniz diye. Eğer daha büyük bir şey varsa daha üst yetkililere bildirebilirdiniz. Ayrıca biliyorsunuzdur inşaallah "Bir kişiye haksız yere bela okursanız o bela size geçebilir."

Bir logo yüzünden kimseye bela okumazdım ben olsam. Ama size kalmış bir şey.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 18:04)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 17:59)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Neon blazer;

tartıştık diye mi eklemiyorsun ?? hem 1buçuk saat emek verdim.Hakkım o . Haram zıkkım olsun sana hakkım.İnşallah ailenden çıkar bu kul hakkı.

Bela okumak ve hakkınızı haram etmek sizin için bir logo kadar basit galiba. Çocuk oyuncağı değildir bu bela okumak. Bir sorsaydınız neden eklemediniz diye. Eğer daha büyük bir şey varsa daha üst yetkililere bildirebilirdiniz. Ayrıca biliyorsunuzdur inşaallah "Bir kişiye haksız yere bela okursanız o bela size geçebilir."

Bir logo yüzünden kimseye bela okumazdım ben olsam. Ama size kalmış bir şey.

yetkiliyede attım o da online tarafında.Ben emek verdim 1buçuk saat.Tartıştık diye eklememiş.Böyle bişey olabilirmi ? belkide 1. olacaktım.Ayrıca ben bela okumadım.Hakkımı haram ettim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben sana zorla logo yaptırmadım o konuda yazdıklarından dolayı logonu eklemedim.Konuyu kirletme son uyarım.Devam edersen uyarı alacaksın.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping