https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İndex, Blog Tasarımı V2
Bir blog, index tasarımı yaptım arkadaşlar. O arama kısmındaki ikon haricindeki herşey bana aittir, bide doğal olarak font değil. Stylelerde bana aittir, arka plan vs. yorumlarınızı bekliyorum.

nbxup.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık tek kelimeyle M*Ü*K*E*M*M*E*L
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2013 Saat: 20:28)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık tek kelimeyle M*Ü*K*E*M*M*E*L
Teşekkürler, beğenmene sevindim :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aramızda kalsın. bu gordugum en ıyı blog ındex tasarımı. :) kodlarsan seve seve kullanırım.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2013 Saat: 20:34)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: aramızda kalsın. bu gordugum en ıyı blog ındex tasarımı. :) kodlarsan seve seve kullanırım.

Teşekkürler dostum :), normal de CSS bilgim yüksek olsa, çok süper bir düşüncem var. Ama bunun için OnLiNe'e başvuracağım :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nasıl bır dusunce merak ettım dostum :)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kodlarsanız bence onu intro niyetine kullanabilirsiniz. Bence İntro olarak kullanmak güzel olur. Bİr yerdede Siteye giriş diye seçenek olurdu. [MyBB'de olmaz sanırım] Sayfa yönlendirmede olabilirdi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok süper kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gercekten Tek Kelimeyle "Muhteşem".
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şahane Olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herzamanki Gibi Harikasın "Furkomm Klasiği" Bitermi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
her zaman süpersin her zaman süperliğini ortaya çıkarıyorsun çok güzel olmuş :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Harika olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2013 Saat: 20:37)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: nasıl bır dusunce merak ettım dostum :)

Mesela, o logonun arkasındaki ışık sadece üstüne gelince gelebilir :), o menüde aynı şekilde olabilir, css'ye dökülürse muhteşem olur :).

(22-05-2013 Saat: 20:47)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kodlarsanız bence onu intro niyetine kullanabilirsiniz. Bence İntro olarak kullanmak güzel olur. Bİr yerdede Siteye giriş diye seçenek olurdu. [MyBB'de olmaz sanırım] Sayfa yönlendirmede olabilirdi.

MyBB'dede olur :), senin dediğin gibide olur, ndex'e veya portala yerleştirilirse ayno yönlendirmeyi yine sağlarız :).

(22-05-2013 Saat: 20:48)Ömer.G Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok süper kardeşim

Teşekkürler :)).

(22-05-2013 Saat: 20:49)Secilmis42™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gercekten Tek Kelimeyle "Muhteşem".

Sağolun :)).

(22-05-2013 Saat: 20:56)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şahane Olmuş :)

Teşekkürler dostum :).

(22-05-2013 Saat: 21:05)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herzamanki Gibi Harikasın "Furkomm Klasiği" Bitermi :)

Sizler olduğu sürece bitmez evelallah :D, sağol kardeşim :).

(22-05-2013 Saat: 21:34)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: her zaman süpersin her zaman süperliğini ortaya çıkarıyorsun çok güzel olmuş :)

Çok sağol kardeşim :)

(22-05-2013 Saat: 22:04)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Harika olmuş :)

Teşekkürler kardeşim :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform