https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genel Şef Başvurusu [Emsalsiz]
edit
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Rep Sayınız Çok Düşük Başarılar .
PGM
Teşekkür verenler:
Forumexe'de ki profilinizin linkini yollar mısınız? bazıları böyle yalan söyleyebiliyorda...

Benim düşüncem;

Bence daha çok erken..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarının Yolu Akıldan Geçer Repden Değil. :)

Yorum için saol.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 12:38)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarının Yolu Akıldan Geçer Repden Değil. :)

Yorum için saol.

Hocam Tamam Akıldan Geçer de Rep Sayınız Çalışmalarınızdaki Gayretleri de Gösterir .
PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 12:37)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumexe'de ki profilinizin linkini yollar mısınız? bazıları böyle yalan söyleyebiliyorda...

Benim düşüncem;

Bence daha çok erken..

Vallahi forumexeyle uğraşmayalı çok oldu. Yetkili falan değildim üyeydim konuları takip ediyordum kullanıcı adımı bile bilmiyorum. Şu dakikadan sonra size yalan söylemem.
Yorumunuz için saolun.

(01-05-2013 Saat: 12:39)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: başarılar dilerim düşlerforumdaki nickini söylesene :)
pardon düşler forumu yalnışlıkla yazmışım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 12:42)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sen duslerforumda yetkili olduysan muhakkak seni tanırım.
eskiden admindim orada

yok hayır yetkili değildim. Ben bir ara başlamayı planladım oraya fakat. İşler pek yolunda gitmedi vazgeçtim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O zaman yetkili olduğunuz sitelerden çıkartmalısınız onu, yetkili olmamışsınız ki?. Veya oldunuz, ama şu an değilsiniz, bu kabul edilemez.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Üye oluncada oluyor zannettim. Değiştirdim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Umarım olursun. Ama LastWorld'un dediği gibi Rep sayın az. Ama herşey rep değil, değil mi? :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence Erekn. Daha Bölüm Şefi Olalı Kaçgün Olduki?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok erken kodlama bilginiz çok düşük gş olmak için en azından mybb yi üst düzey bilmek gerekir.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 19:11)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Erekn. Daha Bölüm Şefi Olalı Kaçgün Olduki?
Sen 1 gün grafiker oldun direk. Bölümşefi başvurusu ettin. Kendinize Bakarak yorum atın.

(01-05-2013 Saat: 19:23)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok erken kodlama bilginiz çok düşük gş olmak için en azından mybb yi üst düzey bilmek gerekir.
Yorumunuz için saolun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping