Anket Başlığı: Fenerbahçe - Benfica Hangisi Kazanır ?
Fenerbahçe
0%
0 0%
Benfica
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fenerbahçe - Benfica
Thumbs Down 
Sizce Kim Kazanır?
Maç Kaç Kaç Biter ?

(Lütfen Takımları Rencide Edecek Kelimeler Söylemeyelim Sadece Düşüncenizi Yazmanız Yeterlidir.)

Bence 2-1 benfica alır ilk maçı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Esk de oynadigi gibi . Bu macta oynarsa benfica alacaktir ama gercek fb cikarsa fb alacaktir en az 2 gol ile alacaktir fb
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:35)HunterAvgin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Esk de oynadigi gibi . Bu macta oynarsa benfica alacaktir ama gercek fb cikarsa fb alacaktir en az 2 gol ile alacaktir fb

Caner ve Krasic atar gibime geliyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:33)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizce Kim Kazanır?
Maç Kaç Kaç Biter ?

(Lütfen Takımları Rencide Edecek Kelimeler Söylemeyelim Sadece Düşüncenizi Yazmanız Yeterlidir.)

Bence 2-1 benfica alır ilk maçı
canım fenerbahçem İsterse ,Maçı 3-0 bile alırr
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benfica'nın yenmesinden yanayım.Galatasaray maçında fenerbahçeli taraftarların yaptığı saygısızlıktan sonra Fenerbahçenin yenilmesini gönülden isterim.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:41)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benfica'nın yenmesinden yanayım.Galatasaray maçında fenerbahçeli taraftarların yaptığı saygısızlıktan sonra Fenerbahçenin yenilmesini gönülden isterim.

aynen fenerbahçeyi destekliyorum ama işimiz çok zor Oscar Cardozo Gibi Bir adam varken Savunmamız Tankla tüfekle gelmesi lazım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lazio yu da yenmemiz imkansızdı aslında. Hiç değilse Chelsea çıkmadı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:42)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-04-2013 Saat: 23:41)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benfica'nın yenmesinden yanayım.Galatasaray maçında fenerbahçeli taraftarların yaptığı saygısızlıktan sonra Fenerbahçenin yenilmesini gönülden isterim.

aynen fenerbahçeyi destekliyorum ama işimiz çok zor Oscar Cardozo Gibi Bir adam varken Savunmamız Tankla tüfekle gelmesi lazım
Yazdığımı iyi oku fenerbahçeyi desteklemiyorum.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:43)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lazio yu da yenmemiz imkansızdı aslında. Hiç değilse Chelsea çıkmadı.

aslında Roberto carloslu devidli Fenerbahçe olsa İstersek şampiyonlar ligi finaline çıkabilirdikk doğru sölüyorusn o eski yıllarıo hatırladım şimdi chelsea yendığımız sene :D dün gibi :D devid bir voleeeeee :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:44)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

:D:D:D:DD

Taraftarlardan takımın suçu nedir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Bazi Fener Fanatikleri Saygısızlık yaptı doğru ama bazılarıda Realmadrid gibi bir devi yendiğiniz için Helal Etti Helal olsun galatasaray Bence seninde fenerbahçeyi bu zor günlerde desteklemen lazım çünkü biliyorsun Fenerbahçe Bir Türk takımı Ve türklerin reklamı olucak ülkemizin reklamı olucak bence bu durumdan siz galaasaraylılarda guru duymalı bu benım dusuncem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:45)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-04-2013 Saat: 23:43)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lazio yu da yenmemiz imkansızdı aslında. Hiç değilse Chelsea çıkmadı.

aslında Roberto carloslu devidli Fenerbahçe olsa İstersek şampiyonlar ligi finaline çıkabilirdikk doğru sölüyorusn o eski yıllarıo hatırladım şimdi chelsea yendığımız sene :D dün gibi :D devid bir voleeeeee :D

Bir Roberto Carlos Ve Devid ile olmuyor Bu İşler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:47)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-04-2013 Saat: 23:45)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bir Roberto Carlos Ve Devid ile olmuyor Bu İşler :)

ama o seneler Bir ronaldo gibi değerleri vardı tabi onlar olmassa zor alırdık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:45)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

:D:D:D:DD

Taraftarlardan takımın suçu nedir.
Taraftarda takımın bir parçasıdır.Ben fenerbahçenin yenilmesini istiyorum :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Sizin geçmiş yıllarda yaptıklarınızın yanında fenerbahçeliler olarak yaptıklarımız az bile.kadıköydeki maç fenerbahçenin deplasman hakkında konuşmak için erken.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-04-2013 Saat: 23:58)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sizin geçmiş yıllarda yaptıklarınızın yanında fenerbahçeliler olarak yaptıklarımız az bile.kadıköydeki maç fenerbahçenin deplasman hakkında konuşmak için erken.
Geçmiş yıllarda biz ne yapmışız ? :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fenerbahçenin şampiyonlar ligi çeyrek final karşılaşmasında chealseyi çiçeklerle havalanında karşılayan sizdiniz beşiktaş 8-0 yenilince sekiztaş diye dalga geçen yine sizdiniz.Kimse boşuna size birşey yapmıyor.Ayrıca bir kaç goy goycunun suçunu fenerbahçe taraftarına atmayın.Ben her zaman avrupada tüm türk takımlarını desteklerimki fenerbahçe taraftarının %90-95'de böyledir.Aslında fenerbahçe taraftarıda değil tüm türkiye böyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2013 Saat: 00:05)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fenerbahçenin şampiyonlar ligi çeyrek final karşılaşmasında chealseyi çiçeklerle havalanında karşılayan sizdiniz beşiktaş 8-0 yenilince sekiztaş diye dalga geçen yine sizdiniz.Kimse boşuna size birşey yapmıyor.Ayrıca bir kaç goy goycunun suçunu fenerbahçe taraftarına atmayın.Ben her zaman avrupada tüm türk takımlarını desteklerimki fenerbahçe taraftarının %90-95'de böyledir.Aslında fenerbahçe taraftarıda değil tüm türkiye böyle.

Kardeş Bişey Sölicem Alınma Ama Real Madrid Ve Shalke Maçında Fener Hayranları Sayfaları Facebook da Hep Shalke Ve Real Madrid Logolarını Koydu O kadar kişi Profil resmine madrid bayrağı koydu Bunlar Birkaç goygoycumu oluyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2013 Saat: 00:08)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-04-2013 Saat: 00:05)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fenerbahçenin şampiyonlar ligi çeyrek final karşılaşmasında chealseyi çiçeklerle havalanında karşılayan sizdiniz beşiktaş 8-0 yenilince sekiztaş diye dalga geçen yine sizdiniz.Kimse boşuna size birşey yapmıyor.Ayrıca bir kaç goy goycunun suçunu fenerbahçe taraftarına atmayın.Ben her zaman avrupada tüm türk takımlarını desteklerimki fenerbahçe taraftarının %90-95'de böyledir.Aslında fenerbahçe taraftarıda değil tüm türkiye böyle.

Kardeş Bişey Sölicem Alınma Ama Real Madrid Ve Shalke Maçında Fener Hayranları Sayfaları Facebook da Hep Shalke Ve Real Madrid Logolarını Koydu O kadar kişi Profil resmine madrid bayrağı koydu Bunlar Birkaç goygoycumu oluyor ?
thumbsup.gif kesinlikle katılıyorum.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2013 Saat: 00:08)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Adreslerini bana ö.m yoluyla atarmısınız?Ayrıca kardeş demezseniz sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping