Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forumuma nasıl böle menü eklerim
m18z4.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forum link galiba o ücretli bir tema..
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Temayı İstemiyorum Sadece Menüü
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net dışı tema . Ayrıca Mfsgoldedition teması.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2013 Saat: 16:58)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tl.net dışı tema . Ayrıca Mfsgoldedition teması.

Takmışlar 10tl.net Dışıya Bişey Soruyoruz Yardım Etmiceksin Yorum yapma Burda Destek Forumu Dğilmi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2013 Saat: 17:00)zaaaaaaaaaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-04-2013 Saat: 16:58)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tl.net dışı tema . Ayrıca Mfsgoldedition teması.

Takmışlar 10tl.net Dışıya Bişey Soruyoruz Yardım Etmiceksin Yorum yapma Burda Destek Forumu Dğilmi ?
Öyle ancak sadece 10tl.net domainli adreslere yardım için kurulan bir forumdur diğer domainlere yardım kesinlikle yoktur!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Anlamıyormusun Benim FGorumum 10tl.net Dışı Değil Sadece Bu Forumun Menüsnü İstiyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen saygılı olun burası 10tl.net sitelerine açılmış olan bir destek forumu.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
ne menüsü gösterseydin.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Uslubuna dikkat et !

10tl.net forum linkinizi verin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Site adresi verin.Bu arada ünlem işaretini kullananlar çoğaldı kendinize gelin bir daha gördüğümde habersiz uyarı vereceğim.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Benim Sitem 10tl.net Sitesi Anlıyormusun Türkçen Varmı ? 10tl.net Sitesi Kaç Kere sölicem bu forum 10tl.net destek sitesiyse niye yardım etmiyorsunuz bu arada m18z4.png menü bu menüyü nasıl kendi forumuma ekliyebilirim diye soruyorum

forumhandler.10tl.net
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2013 Saat: 17:03)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Uslubuna dikkat et !

'!' kaldırın,10tl.net forumu kesin yok yorumlarından anlaşılıyor hemde bir paralı temanın size menüsünü vermemiz mümkün değil.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

PGM
Teşekkür verenler:
www.forumhandler.10tl.net inanmıyodun ya
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2013 Saat: 17:03)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Uslubuna dikkat et !

.com sitesi var sayalım 2 dk ya bir 10tl.net sitesi açar bizi kandırabilir.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
JoCQeR ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Multi hesap konu kilit.Diğer hesapları dynamic=jocqer.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping