Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Online Tema Uploader Başvurusu
Merhaba arkadaşlar tema uploader başvurusu yapmamın sebebi grafiker olduktan sonra sürekli iğneleyici yorumlar alıyorum.
Hemde hedeflerime doğru ilerlemek için başvuru yapıyorum.
Tema uploader olmak için kodlama bilgisinin iyi olması gerekiyor ve ben kodlamada kendime güveniyorum.Şimdi ise php ve msyql dersleri alacağım.
En sonunda hedefime ulaşacağım.Hedefimin ne olduğunu beni tanıyan pek çok kişi biliyor.
Bu kararı tek başıma almadım gerekli kişilere danışarak onay alarak başvuru yapıyorum.
Yönetici listesinden baktığımda hiç tema uploader bulunmuyor.
Seçileceğimi tahmin ediyorum.

Ad & Soyad : Muhammet Çiçek
Okul: Atatürk Lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: yok
html bilgisi: Çok Yüksek(Tamamını biliyorum)
css bilgisi: Çok Yüksek
php programlama bilgisi:Orta(Üzerinde çalışıyorum.)
diğer bilgileriniz: Photoshop,dreamweawer vb gibi
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : bir çok 10tl.net dışı,10tl.net olan siteler.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :webmaster.10tl.net üzerinde pek uğraşmadım.
Şuanki rep puanınız: 129
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Rüzgar hızını ve deniz suyu sıcaklığını ölçen makine.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Evet.Sürekli elimden yeni şeyler keşfetmeyi seven birisiyim.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Kodlama benim uzmanlık alanım onun dışında futbol vs oynarım.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rizedemi yaşıyorsun .!!!!
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle olman gerekiyor kardeşim seni tanıyan biri olarak konuşuyorum zaten tema uploader kalmadı forumda...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.. Hakediyorsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2013 Saat: 14:30)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: rizedemi yaşıyorsun .!!!!

evette konuyu saptırmayalım.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende rizede yaşıyorum.. onlinee :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2013 Saat: 14:32)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle olman gerekiyor kardeşim seni tanıyan biri olarak konuşuyorum zaten tema uploader kalmadı forumda...
Teşekkürler kardeşim :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2013 Saat: 14:34)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar.. Hakediyorsun
Teşekkürler.

(06-02-2013 Saat: 14:35)mR.MoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar.
Teşekkürler.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2013 Saat: 14:35)online Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-02-2013 Saat: 14:34)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar.. Hakediyorsun
Teşekkürler.
başarılar bu arada rizenin neresindensin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah Olursun .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2013 Saat: 14:37)JocqeR` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah Olursun .

Teşekkürler.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
inş olursun ama adminler girmiyor bende bekliyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2013 Saat: 17:55)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: inş olursun ama adminler girmiyor bende bekliyorum

teşekkürler.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2013 Saat: 23:28)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar..

Teşekkürler.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel,Adminim bi ilgilenseniz çok iyi olacak.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafikerlikten çabuk sıkıldınız galiba :)
Başarılar..
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping